Duben 2, 200916 r Autor Jo to máš pravdu. Ty HR pružiny jsem sice objednával na combi, ale byly za stejnou cenu jako normální a vypadaly na chlup stejně, takže si taky myslim, že je to dost možná jenom takovej marketingovej trik...
Duben 5, 200916 r jj o tech pruzinach zauvazuji. kdy budes prodavat?cena? no kdyz dam -50 na predek, tak si urvu naraznik. no ja mel na audi taky 35/35 a taky sedela vic prdel a to byla limuzuna
Duben 6, 200916 r Máte někdo zkušenosti s V-MAXX? Mám kombajna benzín a přemýšlím o tomhle podvozku http://www.tuning-in.cz/sportovni-podvozek...ni-50/40mm.html,chci k němu koupit alu Dezent V Dark 7x16 ET35 Upraveno Duben 6, 200916 r od Dritek
Duben 8, 200916 r a copak chceš slyšet, taková otázka o ničem, já třeba bych vybral jinej podvozek a jiný kola.. hlavně naco se srát s podvozkem když tam stejně pak dáš jen šestnáctky, když už tak už
Duben 9, 200916 r a copak chceš slyšet, taková otázka o ničem, já třeba bych vybral jinej podvozek a jiný kola..hlavně naco se srát s podvozkem když tam stejně pak dáš jen šestnáctky, když už tak už Mě 16 stačí a nechci to snižovat o moc.Tak i tak mě čeká výměna podvozku a seriový je moc měkký tak chci něco tvrdšího a decentně snížit.Mám rodinu tak to nemůžu přehánět s financema
Duben 9, 200916 r tak do něj běž, uvidíš co to udělá, záruku máš dva roky, tak se kdyžtak problém projeví kola bych stejně dal jiný a aspoň 17, cena neni zas tak velkej rozdíl a bude to odost hezčí (ale každýmu se líbí něco jinýho)
Duben 9, 200916 r tak do něj běž, uvidíš co to udělá, záruku máš dva roky, tak se kdyžtak problém projeví kola bych stejně dal jiný a aspoň 17, cena neni zas tak velkej rozdíl a bude to odost hezčí (ale každýmu se líbí něco jinýho) Jenže ceny gum jsou někde jinde a původně jsem se ptal jestli s tím podvozkem má někdo zkušenost.Po pročítání fóra jsem zjistil že prdel sedí víc dole tak jsem chtěl znát názor vás zkušenějších ,popřípadě co by ste mi doporučili
Duben 10, 200916 r zkušenosti tu jsou stimhle podvozkem různý.., podle odkazu sem pochopil že chceš štelovací variantu(ikyž tam je napsaný max snížení -50 ?? ) tak nevim přesně kterej podvozek chceš, no a pokud chceš jít do pevnýho snížení, tak se sednutá prdel dá řešit případně podložkou pod pružinu
Duben 10, 200916 r zkušenosti tu jsou stimhle podvozkem různý.., podle odkazu sem pochopil že chceš štelovací variantu(ikyž tam je napsaný max snížení -50 ?? ) tak nevim přesně kterej podvozek chceš, no a pokud chceš jít do pevnýho snížení, tak se sednutá prdel dá řešit případně podložkou pod pružinu Tak jsem se rozhodl pro tento http://www.tuning-in.cz/skoda-octavia-komb...o-model-rs.html , a stěmi 17 jsi mi nasadil brouka do hlavy
Duben 10, 200916 r no to je mi už příjemnější značka a 17 bych ani nepřemejšlel pokoukej po netu pohledej a fakt to nejsou zas nějaký brutální rance za ty kola
Duben 10, 200916 r no to je mi už příjemnější značka a 17 bych ani nepřemejšlel pokoukej po netu pohledej a fakt to nejsou zas nějaký brutální rance za ty kola Koukám,koukám např http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=61796 a http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=65178.Jen musím vydržet do příštího týdne na penízky,o kterých to všechno je .Který by jsi bral ty? P.S.: máš pěkně udělanou oktu , úplně
Duben 10, 200916 r no čeče z těhle dvou nevim čeče ale tak ty za osmičku vpoho a cena příjemná, ty za 11 už mi přijde dost (na to co to je) oktávku sem už loni prodal, ale dík za chválu
Duben 11, 200916 r no čeče z těhle dvou nevim čeče ale tak ty za osmičku vpoho a cena příjemná, ty za 11 už mi přijde dost (na to co to je)oktávku sem už loni prodal, ale dík za chválu Podvozek je objednanej a našel jsem další alu a celkem se mi zamlovaj o proti těm dvoum předchozím http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=64288 P.S.:jak to že jsi prodal oktu?Co máš teď (asi mám díru v pročítání fóra )?
Duben 13, 200916 r nevim mozna uz je to mimo misu o kolik snizit to nevim ale kdyz jsem mel KW var.1 tak jsem to zkusil sesroubovat uplne dolu no a pacient se chytnul a uz to tenkrat tak zustalo ale taky jde o to kde se jezdi a tak ze ale po Praze normalne jsem s tim nemel problemy teda obcas jsem nekam nezajel a tak ale jako jinak se da..
Leden 11, 201015 r možná blbá otázka nebo fušařina, ale , když si zadek sedne na kombiku vic nez by se očekávalo, jde to vyřešit např těma podložkama jako se dava paket pro špatné cesty, díky
Leden 12, 201015 r trochu asi jo ale buď to máš přeložený a nebo unavený pružiny spíš typuju že vozíš víc než je nosnost auta
Leden 12, 201015 r ne to ne, jen mám v planu komplet weitec -35/-35 a jak tady ctu tak si zadek nejspis sedne víc, takže jestli pak lze tema silonovejma podlozkama to dorovnat edit - sorry blbe sem to vysvetlil u 1. prispevku Upraveno Leden 12, 201015 r od duch46
Leden 12, 201015 r tak se připojim i já, mám HP sporting zadek -3cm, a předek štelovací, takže je asi na origo vejšce ale jde taky -3 cm..... Předek mám nahoře kvůli tuhý zimě na jaro asi půjde níž, ale auto na běžný použiti bych jak -3 nešel, a to ještě přemejšlim o 3cm podložky dozadu..... Na tu zimu moc se tady u nás neprotahuje takže asi tak
Únor 10, 201015 r tak jsem to procital a tu variantu co chci odzkouset jsem nenasel.rs pruziny kopnout na obyc tlumice b4 od bilstainu.nemat nekdo odzkouseno jak se to bude chovat a co vase nazory na to.bude to delat nejaky problemy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.