Rosta1.8 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Já mischicka mám OII No jo ale nenosíš sukýnku a nemáš potřebné tvary, které se nám chlapům jeví jako zajímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Já mischicka mám OII To je tvůj aktuální portrét na té fotce? ehmm...měl bych zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Čtu tuto diskusi a říkám si, o čem to mělo původně být A teď vážně: stejně jako existují muži chytří a kultivovaní, najdou se přirozeně i muži hloupí a hulváti. To samé platí i pro ženy: některé milé a hodné, další zase naopak zlé a panovačné.. Chcu tím říci, že na silnici je to jedno, jestli řídí muž či žena, důležité je, jestli existuje mezi námi ono souznění a tolerance (pustím ji do jiného pruhu nebo se vzdám přednosti v jízdě) a není naopak mezi námi vidět rivalita a agresivita (u žen jsu na silnici také již zažil). Když ženy přijdou do nějakého spolku, většinou my muži o ně usilujeme a v tomto "neznáme bratra". A to je špatně, divili byste se, jak ženy, když jdou za svým, dokážou táhnout za společný "ženský" provaz a leckdy dokážou "přemoci" i onu často viditelnou rivalitu mezi ženami, což my muži na druhou stranu zkrátka vůbec neumíme, protože si musíme pořád hloupě dokazovat, jak jsme nejlepší.. Krásně to vidím třeba ve společné sauně. Jsou-li na místě jen muži, občas mluví někteří vulgárně (což já nemám rád) anebo se příliš vytahují. Avšak když přijdou nějaké ženy, mluví se více kultivovaně, jemně, a ohleduplně. A to mám rád! Takže ženy nebo muži, je to zkrátka jedno, jde o to, jestli jsme každý z nás celkově dobří nebo zlí. Tedy to, co je uvnitř nás samých. (ps. jinak znám spoustu mužů, co zničili auto, stejně jako žen, co zničily auta svá. U mužů to byla vždy spíše taková ta frajeřinka a podvědomí, že každý z nás řídí lépe než kdokoliv jiný, kdežto už ten to spíše bylo z nevědomosti či neznalosti základní fyziky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Čtu tuto diskusi a říkám si, o čem to mělo původně být A teď vážně: stejně jako existují muži chytří a kultivovaní, najdou se přirozeně i muži hloupí a hulváti. To samé platí i pro ženy: některé milé a hodné, další zase naopak zlé a panovačné.. Chcu tím říci, že na silnici je to jedno, jestli řídí muž či žena, důležité je, jestli existuje mezi námi ono souznění a tolerance (pustím ji do jiného pruhu nebo se vzdám přednosti v jízdě) a není naopak mezi námi vidět rivalita a agresivita (u žen jsu na silnici také již zažil). Když ženy přijdou do nějakého spolku, většinou my muži o ně usilujeme a v tomto "neznáme bratra". A to je špatně, divili byste se, jak ženy, když jdou za svým, dokážou táhnout za společný "ženský" provaz a leckdy dokážou "přemoci" i onu často viditelnou rivalitu mezi ženami, což my muži na druhou stranu zkrátka vůbec neumíme, protože si musíme pořád hloupě dokazovat, jak jsme nejlepší.. Krásně to vidím třeba ve společné sauně. Jsou-li na místě jen muži, občas mluví někteří vulgárně (což já nemám rád) anebo se příliš vytahují. Avšak když přijdou nějaké ženy, mluví se více kultivovaně, jemně, a ohleduplně. A to mám rád! Takže ženy nebo muži, je to zkrátka jedno, jde o to, jestli jsme každý z nás celkově dobří nebo zlí. Tedy to, co je uvnitř nás samých. (ps. jinak znám spoustu mužů, co zničili auto, stejně jako žen, co zničily auta svá. U mužů to byla vždy spíše taková ta frajeřinka a podvědomí, že každý z nás řídí lépe než kdokoliv jiný, kdežto už ten to spíše bylo z nevědomosti či neznalosti základní fyziky naprosto souhlasím,svatá pravda Péťo!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Čtu tuto diskusi a říkám si, o čem to mělo původně být A teď vážně: stejně jako existují muži chytří a kultivovaní, najdou se přirozeně i muži hloupí a hulváti. To samé platí i pro ženy: některé milé a hodné, další zase naopak zlé a panovačné.. Chcu tím říci, že na silnici je to jedno, jestli řídí muž či žena, důležité je, jestli existuje mezi námi ono souznění a tolerance (pustím ji do jiného pruhu nebo se vzdám přednosti v jízdě) a není naopak mezi námi vidět rivalita a agresivita (u žen jsu na silnici také již zažil). Když ženy přijdou do nějakého spolku, většinou my muži o ně usilujeme a v tomto "neznáme bratra". A to je špatně, divili byste se, jak ženy, když jdou za svým, dokážou táhnout za společný "ženský" provaz a leckdy dokážou "přemoci" i onu často viditelnou rivalitu mezi ženami, což my muži na druhou stranu zkrátka vůbec neumíme, protože si musíme pořád hloupě dokazovat, jak jsme nejlepší.. Krásně to vidím třeba ve společné sauně. Jsou-li na místě jen muži, občas mluví někteří vulgárně (což já nemám rád) anebo se příliš vytahují. Avšak když přijdou nějaké ženy, mluví se více kultivovaně, jemně, a ohleduplně. A to mám rád! Takže ženy nebo muži, je to zkrátka jedno, jde o to, jestli jsme každý z nás celkově dobří nebo zlí. Tedy to, co je uvnitř nás samých. (ps. jinak znám spoustu mužů, co zničili auto, stejně jako žen, co zničily auta svá. U mužů to byla vždy spíše taková ta frajeřinka a podvědomí, že každý z nás řídí lépe než kdokoliv jiný, kdežto už ten to spíše bylo z nevědomosti či neznalosti základní fyziky (skoro) Přesně o tomto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Čtu tuto diskusi a říkám si, o čem to mělo původně být A teď vážně: stejně jako existují muži chytří a kultivovaní, najdou se přirozeně i muži hloupí a hulváti. To samé platí i pro ženy: některé milé a hodné, další zase naopak zlé a panovačné.. Chcu tím říci, že na silnici je to jedno, jestli řídí muž či žena, důležité je, jestli existuje mezi námi ono souznění a tolerance (pustím ji do jiného pruhu nebo se vzdám přednosti v jízdě) a není naopak mezi námi vidět rivalita a agresivita (u žen jsu na silnici také již zažil). Když ženy přijdou do nějakého spolku, většinou my muži o ně usilujeme a v tomto "neznáme bratra". A to je špatně, divili byste se, jak ženy, když jdou za svým, dokážou táhnout za společný "ženský" provaz a leckdy dokážou "přemoci" i onu často viditelnou rivalitu mezi ženami, což my muži na druhou stranu zkrátka vůbec neumíme, protože si musíme pořád hloupě dokazovat, jak jsme nejlepší.. Krásně to vidím třeba ve společné sauně. Jsou-li na místě jen muži, občas mluví někteří vulgárně (což já nemám rád) anebo se příliš vytahují. Avšak když přijdou nějaké ženy, mluví se více kultivovaně, jemně, a ohleduplně. A to mám rád! Takže ženy nebo muži, je to zkrátka jedno, jde o to, jestli jsme každý z nás celkově dobří nebo zlí. Tedy to, co je uvnitř nás samých. (ps. jinak znám spoustu mužů, co zničili auto, stejně jako žen, co zničily auta svá. U mužů to byla vždy spíše taková ta frajeřinka a podvědomí, že každý z nás řídí lépe než kdokoliv jiný, kdežto už ten to spíše bylo z nevědomosti či neznalosti základní fyziky hele inženýre a taky jseš tak dobrej řidič, jako spisovatel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 hele inženýre a taky jseš tak dobrej řidič, jako spisovatel ? Otázka nyní zní, jak se pozná dobrej řidič? Pravda je taková, že jsu si z hor přivezl od svých kamarádů a kamarádek angínu a tak se kulíruju a mám čas na to "jít do hloubky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Otázka nyní zní, jak se pozná dobrej řidič? Pravda je taková, že jsu si z hor přivezl od svých kamarádů a kamarádek angínu a tak se kulíruju a mám čas na to "jít do hloubky" to ti závidím-a nejen já (asi)-né tu angýnu,ale to volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Otázka nyní zní, jak se pozná dobrej řidič? Pravda je taková, že jsu si z hor přivezl od svých kamarádů a kamarádek angínu a tak se kulíruju a mám čas na to "jít do hloubky" Ahoj mě se ten tvůj příspěvek líbil. Ostatně i ta původní Tomova myšlenka zatáhnout do diskuse nějakou fanynku není špatná ale úvod vlákna nenapsal dost diplomaticky a tak se to halt nepodařilo.Jinak jsem si na radu JirkyK vygeneroval fanynky, no upřímě není jich zas tak moc, je jich 39, takže se jim omlouvám za pochybnost, že tu vůbec jsou.Ani se jim nedivím,že se jim do diskuse nechce-pár "václavek" vedle tisíců pařezů je to pro ně přeci jen těžké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Ať se přihlásí!! všechny ke mě. Já vás neukousnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 No jo ale nenosíš sukýnku a nemáš potřebné tvary, které se nám chlapům jeví jako zajímavé. Nelíbím se Ti?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 To je tvůj aktuální portrét na té fotce?ehmm...měl bych zájem Není, je mi už o malinko víc?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Nelíbím se Ti?! To jsi vážně ty? Naprosto úžasná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Ať se přihlásí!! všechny ke mě. Já vás neukousnu. Bych tady nabídl taky jednu nezadanou ťapinku Asi zdědí Octavii po mě (tedy jestli ji bude chtít takže by mohla do "klubu" patřit.. Co kdo nabízíte? Pánové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Ahoj mě se ten tvůj příspěvek líbil. Ostatně i ta původní Tomova myšlenka zatáhnout do diskuse nějakou fanynku není špatná ale úvod vlákna nenapsal dost diplomaticky a tak se to halt nepodařilo.Jinak jsem si na radu JirkyK vygeneroval fanynky, no upřímě není jich zas tak moc, je jich 39, takže se jim omlouvám za pochybnost, že tu vůbec jsou.Ani se jim nedivím,že se jim do diskuse nechce-pár "václavek" vedle tisíců pařezů je to pro ně přeci jen těžké. Rosto 1.8, tak, tak, pod toto bych se s chutí podepsal.. Je to tak, ještě dlouho na sobě budeme muset všici pracovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 hehe,to to jede..obě slečny jsou sympatické! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 To jsi vážně ty? Naprosto úžasná Že ? To víš, slovenské a maďarské geny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Bych tady nabídl taky jednu nezadanou ťapinku Asi zdědí Octavii po mě (tedy jestli ji bude chtít takže by mohla do "klubu" patřit.. Co kdo nabízíte? Pánové? Tvoje dcera? Pokud ano a pokud jí nabízíš, mám zájem, pro brudera...ona bude mít oktu, on fábku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Nelíbím se Ti?! Jo takhle je to nádhera, ale nějak to nekoresponduje s tvou fotkou v osobní složce. Ale teď úplně vážně, nejsi holka resp. mladá paní, že ne???Nerad bych tu ze sebe dělal většího pařeza než jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Jo takhle je to nádhera, ale nějak to nekoresponduje s tvou fotkou v osobní složce.Ale teď úplně vážně, nejsi holka resp. mladá paní, že ne???Nerad bych tu ze sebe dělal většího pařeza než jsem. Kdyby Mischicka byla holka, tak to je nyní pěkně "vousatá" holka! Že by nějaké změny v genech???? Jukni Rosťo na Žďárskou letku (zde na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Bych tady nabídl taky jednu nezadanou ťapinku Asi zdědí Octavii po mě (tedy jestli ji bude chtít takže by mohla do "klubu" patřit.. Co kdo nabízíte? Pánové? pěkná slečna, ale měl bys jí dávat víc jíst Ovšem jak píše Myšák, i pro mně poněkud pozdní ročník. Teda příliš pozdě narozená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Kdyby Mischicka byla holka, tak to je nyní pěkně "vousatá" holka! Že by nějaké změny v genech???? Jukni Rosťo na Žďárskou letku (zde na foru Díka za tip, fakt jsem najednou nevěděl, která bije.Napadlo mě totiž, že by pro holku bylo jednodušší vystupovat jako kluk,což se tady hned tak neprovalí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 4. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2008 to mišička.... ty seš s(v)lečna jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.