Přejít na obsah

Dámy za volantem OuTů

Tom Muaddib

Doporučené příspěvky

Ahoj mě se ten tvůj příspěvek líbil. Ostatně i ta původní Tomova myšlenka zatáhnout do diskuse nějakou fanynku není špatná ale úvod vlákna nenapsal dost diplomaticky a tak se to halt nepodařilo.Jinak jsem si na radu JirkyK vygeneroval fanynky, no upřímě není jich zas tak moc, je jich 39, takže se jim omlouvám za pochybnost, že tu vůbec jsou.Ani se jim nedivím,že se jim do diskuse nechce-pár "václavek" vedle tisíců pařezů je to pro ně přeci jen těžké.

je to fakt, nejsem zrovna "politicky" korektní... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pěkná slečna, ale měl bys jí dávat víc jíst lol Ovšem jak píše Myšák, i pro mně poněkud pozdní ročník. Teda příliš pozdě narozená. lol

Pozdě? ty osmnáctníku. Ty se nezdáš lol Kolik ti je Jirko? Že jsi mi ještě neřek nikdy kluku :p Budeš mladší než já, viď?

Odkaz ke komentáři

Líbím se vám kluci? To jsem ráda, ale ne že to rozkecáte po celém fóru, dva roky se mi to dařilo tajit...

Tak to se můžem domluvit na té sedačce z RS. :p Dámy mě vždy přemluví k nízkým až nulovým cenám..ale já je, nikdy! <_<

Editováno: , autor: Komárek
Odkaz ke komentáři

Bych tady nabídl taky jednu nezadanou ťapinku :palec2:

Asi zdědí Octavii po mě (tedy jestli ji bude chtít ;) takže by mohla do "klubu" patřit..

Co kdo nabízíte? Pánové? lol

Na tu bych řekl jediné: "TOP KUS"

Nabídnu 20 tisíc Euro za 1 noc.

Editováno: , autor: Komárek
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...