Tom Muaddib Vloženo 4. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Ahoj mě se ten tvůj příspěvek líbil. Ostatně i ta původní Tomova myšlenka zatáhnout do diskuse nějakou fanynku není špatná ale úvod vlákna nenapsal dost diplomaticky a tak se to halt nepodařilo.Jinak jsem si na radu JirkyK vygeneroval fanynky, no upřímě není jich zas tak moc, je jich 39, takže se jim omlouvám za pochybnost, že tu vůbec jsou.Ani se jim nedivím,že se jim do diskuse nechce-pár "václavek" vedle tisíců pařezů je to pro ně přeci jen těžké. je to fakt, nejsem zrovna "politicky" korektní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Nelíbím se Ti?! No Myšáčku pokud bys nabral tuto pobobu, byl bys nejen chlouba plastické chirulgie ale i ozdobou tohoto fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 No Myšáčku pokud bys nabral tuto pobobu, byl bys nejen chlouba plastické chirulgie ale i ozdobou tohoto fóra. Líbím se vám kluci? To jsem ráda, ale ne že to rozkecáte po celém fóru, dva roky se mi to dařilo tajit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 docela ujdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 docela ujdeš Jak jsem psala, maďarské a slovenské geny dělají své...ale jsem taky pěkně temperamentní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Líbím se vám kluci? To jsem ráda, ale ne že to rozkecáte po celém fóru, dva roky se mi to dařilo tajit... JJ, oku to lahodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Jak jsem psala, maďarské a slovenské geny dělají své...ale jsem taky pěkně temperamentní... :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Líbím se vám kluci? To jsem ráda, ale ne že to rozkecáte po celém fóru, dva roky se mi to dařilo tajit... hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 4. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Jak jsem psala, maďarské a slovenské geny dělají své...ale jsem taky pěkně temperamentní... Heh, téměř identické kořeny... skoro sousedi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 pěkná slečna, ale měl bys jí dávat víc jíst Ovšem jak píše Myšák, i pro mně poněkud pozdní ročník. Teda příliš pozdě narozená. Pozdě? ty osmnáctníku. Ty se nezdáš Kolik ti je Jirko? Že jsi mi ještě neřek nikdy kluku Budeš mladší než já, viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 (editace) Líbím se vám kluci? To jsem ráda, ale ne že to rozkecáte po celém fóru, dva roky se mi to dařilo tajit... Tak to se můžem domluvit na té sedačce z RS. Dámy mě vždy přemluví k nízkým až nulovým cenám..ale já je, nikdy! Editováno: 5. leden 2008, autor: Komárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 (editace) Bych tady nabídl taky jednu nezadanou ťapinku Asi zdědí Octavii po mě (tedy jestli ji bude chtít takže by mohla do "klubu" patřit.. Co kdo nabízíte? Pánové? Na tu bych řekl jediné: "TOP KUS" Nabídnu 20 tisíc Euro za 1 noc. Editováno: 5. leden 2008, autor: Komárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Tak to se můžem domluvit na té sedačce z RS. Dámy mě vždy přemluví k nízkým až nulovým cenám..ale já je, nikdy! Tak to jsem ráda...sice budu teď pár měsíců mimo ČR, ale až to budeš řešit, ozvi se.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Tak to jsem ráda...sice budu teď pár měsíců mimo ČR, ale až to budeš řešit, ozvi se.-) OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Ženský za volant nepatří.. sice jim to za ním sluší, ale to je tak všechno.. kdo na to má mít pořád nervy.., no ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Ženský za volant nepatří.. sice jim to za ním sluší, ale to je tak všechno.. kdo na to má mít pořád nervy.., no ne? No nepleť se, některé jsou opravdu dobré řidičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMarco Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Že ? To víš, slovenské a maďarské geny... Tak to je dost zajimave, uz jenom proto, ze madarske a slovenske geny se jen tak lehce nespoji Ja sem se narodil v Ziline, proto ta poznamka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 No nepleť se, některé jsou opravdu dobré řidičky. Přesně tak. Znám jich několik málo, které to zvládají opravdu dobře a mají naježděno už hodně tisíc km bez nehody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Přesně tak. Znám jich několik málo, které to zvládají opravdu dobře a mají naježděno už hodně tisíc km bez nehody... Vyjímka potvrzující pravidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Vyjímka potvrzující pravidlo Nic proti, ale třeba vůči tobě jsou to PANÍ řidičky (podle toho co jsem se tady dočetl...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Pozdě? ty osmnáctníku. Ty se nezdáš Kolik ti je Jirko? Že jsi mi ještě neřek nikdy kluku Budeš mladší než já, viď? chlapče, ani nevíš, jak bych si to přál. Tak snad v nějakým příštím životě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Třeba mi budeš dělat jeana...v příštím životě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.