Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zajímalo by mě majitelé FRS co jste už byli na emisích ( bude nás čím dál tím víc ) jaké jste měli tyto hodnoty kouřivosti:

Absolutní ( povoleno 1,43) a rozpětí kouřivosti ( povoleno 0,25 )

Kolega: absolutní 0,89 a rozpětí 0,16

já: absolutní 0,23 a rozpětí 0,00 lol

Může to souviset s tím, že on docela často podtáčí a já to naopak točím vysoko?

Vloženo
ja mel kourivost 0,21 lol coz me taky prekvapilo a cely STK se slo podivat na vyfuk proc to nekouri :D

Sakera, ještě o něco lepší než já lol To tomu asi dáváš čočku :)

Vloženo
tesne pred emisema jsem najel asi 100km a kdyz motor byl ohraty tak jsem ho prohnal. :)

Tak přesně tak jsem to udělal taky, než jsem jel na emise, tak jsem řádně "pročistil trubky" lol

Vloženo
Tak co, nikdo nebyl ještě na emisích, nebo nikdo není takový pacient, aby se o podobné věcičky zajímal a ukládal si protokoly z měření. :feve::)

Promiň Mello, ještě jsem nebyl, ale v lednu 2011 si snad na Tebe vzpomenu :smich:

Vloženo

Stačí nEčipovat (mimo jednoho se stříbrnou, bo tomu to nekouří ani po čipu lol;) ), nebo jen nejezdit skrz přeběhový otáčky, kdy se zvýší dávka nafty a motor ji nestihne spálit, tudíž si zakouří...tzn být nad cca 2tis ot. :)

Samozřejmě pokud kodrcáš tejden po Praze a pak to někde trochu osolíš, trochu si to "foukne" ;)

Vloženo

Lepsie umiestneny novy IC je jak antibiotika proti kouru. HEHE ;)

Když už ste u toho, dá se s tím kouřem u FRS něco udělat ??

Na druhou stranu, ať si to ti vzadu sežerou, no ne?

Vloženo
Stačí nEčipovat (mimo jednoho se stříbrnou, bo tomu to nekouří ani po čipu lol;) ), nebo jen nejezdit skrz přeběhový otáčky, kdy se zvýší dávka nafty a motor ji nestihne spálit, tudíž si zakouří...tzn být nad cca 2tis ot. :)

Samozřejmě pokud kodrcáš tejden po Praze a pak to někde trochu osolíš, trochu si to "foukne" ;)

mě Fabka taky nekoučí ani po chipu.. myslím, že ti to tu potvrdí pár lidí ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...