Publikováno Leden 5, 200817 r Zajímalo by mě majitelé FRS co jste už byli na emisích ( bude nás čím dál tím víc ) jaké jste měli tyto hodnoty kouřivosti: Absolutní ( povoleno 1,43) a rozpětí kouřivosti ( povoleno 0,25 ) Kolega: absolutní 0,89 a rozpětí 0,16 já: absolutní 0,23 a rozpětí 0,00 Může to souviset s tím, že on docela často podtáčí a já to naopak točím vysoko?
Leden 5, 200817 r Autor Tak co, nikdo nebyl ještě na emisích, nebo nikdo není takový pacient, aby se o podobné věcičky zajímal a ukládal si protokoly z měření.
Leden 5, 200817 r Autor já jsem byl, ale vlastně nebyl proč točit motor když to jde udělat i jinak. Srabe, já se chtěl podívat pravdě do očí
Leden 5, 200817 r to já zas nepotřebuju vědět. stačí když na to šlápnu a podivu se do zpetneho a je mi jasne co a jak
Leden 6, 200817 r Autor to já zas nepotřebuju vědět. stačí když na to šlápnu a podivu se do zpetneho a je mi jasne co a jak No mě to právě mile překvapilo
Leden 10, 200817 r ja mel kourivost 0,21 coz me taky prekvapilo a cely STK se slo podivat na vyfuk proc to nekouri
Leden 10, 200817 r Autor ja mel kourivost 0,21 coz me taky prekvapilo a cely STK se slo podivat na vyfuk proc to nekouri Sakera, ještě o něco lepší než já To tomu asi dáváš čočku
Leden 10, 200817 r tesne pred emisema jsem najel asi 100km a kdyz motor byl ohraty tak jsem ho prohnal.
Leden 10, 200817 r Autor tesne pred emisema jsem najel asi 100km a kdyz motor byl ohraty tak jsem ho prohnal. Tak přesně tak jsem to udělal taky, než jsem jel na emise, tak jsem řádně "pročistil trubky"
Leden 11, 200817 r Tak přesně tak jsem to udělal taky, než jsem jel na emise, tak jsem řádně "pročistil trubky" ale asi malo ty prso jsi stary zid,tak si setril na nafte co?
Leden 11, 200817 r Tak co, nikdo nebyl ještě na emisích, nebo nikdo není takový pacient, aby se o podobné věcičky zajímal a ukládal si protokoly z měření. Promiň Mello, ještě jsem nebyl, ale v lednu 2011 si snad na Tebe vzpomenu
Leden 15, 200817 r Když už ste u toho, dá se s tím kouřem u FRS něco udělat ?? Na druhou stranu, ať si to ti vzadu sežerou, no ne?
Leden 15, 200817 r Stačí nEčipovat (mimo jednoho se stříbrnou, bo tomu to nekouří ani po čipu ), nebo jen nejezdit skrz přeběhový otáčky, kdy se zvýší dávka nafty a motor ji nestihne spálit, tudíž si zakouří...tzn být nad cca 2tis ot. Samozřejmě pokud kodrcáš tejden po Praze a pak to někde trochu osolíš, trochu si to "foukne"
Leden 15, 200817 r Lepsie umiestneny novy IC je jak antibiotika proti kouru. HEHE Když už ste u toho, dá se s tím kouřem u FRS něco udělat ??Na druhou stranu, ať si to ti vzadu sežerou, no ne?
Leden 17, 200817 r Stačí nEčipovat (mimo jednoho se stříbrnou, bo tomu to nekouří ani po čipu ), nebo jen nejezdit skrz přeběhový otáčky, kdy se zvýší dávka nafty a motor ji nestihne spálit, tudíž si zakouří...tzn být nad cca 2tis ot. Samozřejmě pokud kodrcáš tejden po Praze a pak to někde trochu osolíš, trochu si to "foukne" mě Fabka taky nekoučí ani po chipu.. myslím, že ti to tu potvrdí pár lidí
Leden 17, 200817 r mě Fabka taky nekoučí ani po chipu.. myslím, že ti to tu potvrdí pár lidí JJ přidávám se! mě to taky nečoudí....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.