Publikováno Leden 6, 200817 r Zdrar,já mám v autě rádio od Clarionu,přední repro Rockford Fosgate s podkladnicí a zadní místo originálů Infinity s vystuženým plastem a tak na první půl rok to bylo na Octávku celkem dobrý Předek ve dveřích chci měnit a zadek už mi taky nestačí.Ptal jsem se po tapecírech na zadní dveře s repro,jestli je nějaká výbava neměla a ne Chtěl bych dát někam dozadu ještě jednu sadu repro,ale nevím kam,dveře kufru je neunesou a jinam nevím kam.Má někdo nějaké zkušenosti a nápady?díky předem
Leden 6, 200817 r Zdrar,já mám v autě rádio od Clarionu,přední repro Rockford Fosgate s podkladnicí a zadní místo originálů Infinity s vystuženým plastem a tak na první půl rok to bylo na Octávku celkem dobrý Předek ve dveřích chci měnit a zadek už mi taky nestačí.Ptal jsem se po tapecírech na zadní dveře s repro,jestli je nějaká výbava neměla a ne Chtěl bych dát někam dozadu ještě jednu sadu repro,ale nevím kam,dveře kufru je neunesou a jinam nevím kam.Má někdo nějaké zkušenosti a nápady?díky předem ...RF chceš měnit?Co to jsou za repro?Dveře repro unesou, ale musely by to být nějaký lehký třeba... http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_...4&Itemid=97
Leden 6, 200817 r Autor Spíš ty Rockfordy asi do těch zadních dveří a předek ....jé já už zapoměl název těch co chci:-)) někde to mám napsaný:-) a tvůj názor do předních dveří?Něco kolem 6000,-
Leden 6, 200817 r Autor Do předních dveří Fusion PowerPlant PP-CM65,ty RF do kufru a výměna rádia za Nakamichi cd-35Z
Leden 6, 200817 r ...hmmm...pán je gurmán ty Fusion sice neznám, ale Nakamichi si zaslouží velmi kvalitní repro a i instalaci.Jestli nemáš v úmyslu tlumit a pod. úpravy tak by to bylo škoda.
Leden 6, 200817 r Autor Určitě tlumit budu a Fusion je kvalitou jako RF.Mám kamaráda co dělal audio vestavby,tak mi je doporučil,že už jich pár dávali a spokojenost.Co vyjde vytlumení př.dveří?Jen pro info.
Leden 6, 200817 r poku ti je doporučil a dělal u Extremaudio (asi vím o koho jde) tak potom v tom není problém.Určitě je zná a proto ti je doporučil
Leden 7, 200817 r Autor Vystužil jsem ten plast včem jsou repro přišroubované.Dala se tam dřevěná podkladnice a celý plast ze ze spoda vylepil.sice má teď asi 4 kg,ale myslím,že je to maximum co z toho jde udělat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.