Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdrar,já mám v autě rádio od Clarionu,přední repro Rockford Fosgate s podkladnicí a zadní místo originálů Infinity s vystuženým plastem a tak na první půl rok to bylo na Octávku celkem dobrý :palec2: Předek ve dveřích chci měnit a zadek už mi taky nestačí.Ptal jsem se po tapecírech na zadní dveře s repro,jestli je nějaká výbava neměla a ne :aggressive: Chtěl bych dát někam dozadu ještě jednu sadu repro,ale nevím kam,dveře kufru je neunesou a jinam nevím kam.Má někdo nějaké zkušenosti a nápady?díky předem

Zdrar,já mám v autě rádio od Clarionu,přední repro Rockford Fosgate s podkladnicí a zadní místo originálů Infinity s vystuženým plastem a tak na první půl rok to bylo na Octávku celkem dobrý :palec2: Předek ve dveřích chci měnit a zadek už mi taky nestačí.Ptal jsem se po tapecírech na zadní dveře s repro,jestli je nějaká výbava neměla a ne :aggressive: Chtěl bych dát někam dozadu ještě jednu sadu repro,ale nevím kam,dveře kufru je neunesou a jinam nevím kam.Má někdo nějaké zkušenosti a nápady?díky předem

...RF chceš měnit?Co to jsou za repro?Dveře repro unesou, ale musely by to být nějaký lehký třeba...

http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_...4&Itemid=97

• Autor

Spíš ty Rockfordy asi do těch zadních dveří a předek ....jé já už zapoměl název těch co chci:-)) někde to mám napsaný:-) a tvůj názor do předních dveří?Něco kolem 6000,-

• Autor

Jo a ty RF jsou Punch

RF je celkem kvalitka, to sem zvedavej co misto nich chces :D

• Autor

Do předních dveří Fusion PowerPlant PP-CM65,ty RF do kufru a výměna rádia za Nakamichi cd-35Z :palec2:

...hmmm...pán je gurmán ;) ty Fusion sice neznám, ale Nakamichi si zaslouží velmi kvalitní repro a i instalaci.Jestli nemáš v úmyslu tlumit a pod. úpravy tak by to bylo škoda.

• Autor

Určitě tlumit budu a Fusion je kvalitou jako RF.Mám kamaráda co dělal audio vestavby,tak mi je doporučil,že už jich pár dávali a spokojenost.Co vyjde vytlumení př.dveří?Jen pro info.

poku ti je doporučil a dělal u Extremaudio (asi vím o koho jde) tak potom v tom není problém.Určitě je zná a proto ti je doporučil

• Autor

To je jen firma,kde je mají,on dělal u Sony :palec2: už se na to těším:-)

...jj...Nakamichi mezi rádii je jako RolsRoyce mezi auty :palec2:

Pod zadné repro si robil aké úpravy? Píšeš nejaký vystužený plast.

• Autor

Vystužil jsem ten plast včem jsou repro přišroubované.Dala se tam dřevěná podkladnice a celý plast ze ze spoda vylepil.sice má teď asi 4 kg,ale myslím,že je to maximum co z toho jde udělat

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.