Publikováno Leden 8, 200817 r Zdarec, nedávno jsem narazil u jedný O1 na světla se stříbrnou mlhovkou a docela by mě zajímalo, v čem je rozdíl oproti normální... viz fotky. Ve fóru jsem hledal, ale nenašel...
Leden 8, 200817 r Autor To strieborne je zaslepka v svetlach bez hmloviek... AHA , jsem netušil, že se dělá O1 i bez mlhovek. To asi musí být pěkně okleštěná výbava. Díky za info
Leden 8, 200817 r AHA , jsem netušil, že se dělá O1 i bez mlhovek. To asi musí být pěkně okleštěná výbava. Díky za info měla to verze LX nebo clasic, ale alespoň ta záslepka hezky vypadá
Leden 8, 200817 r měla to verze LX nebo clasic, ale alespoň ta záslepka hezky vypadá CAU.TAK TO NEMAS PRAVDU ZE CLASIC.videl som AJ S HMLOVKAMI AJ BEZ HMLOVIEK KAZDA SKODOVKA JE ORIGINAL NENAJDES 2 ROVNAKE:: :palec2:
Leden 8, 200817 r CAU.TAK TO NEMAS PRAVDU ZE CLASIC.videl som AJ S HMLOVKAMI AJ BEZ HMLOVIEK KAZDA SKODOVKA JE ORIGINAL NENAJDES 2 ROVNAKE:: :palec2: samo, že i LX a clasic může mít mlhovky, ale jen jako příplatkovou výbavu základní výbava clasic a LX přední mlhy nemá
Leden 8, 200817 r Autor měla to verze LX nebo clasic, ale alespoň ta záslepka hezky vypadá jj vypadá to fakt moc dobře
Leden 8, 200817 r clovek by rekl zaslepka - ale bohuzel ta zaslepka nejde vyndat je to proste plne takze jinou parabolu pokud nekdo bude predelavat na mlhovky
Leden 8, 200817 r clovek by rekl zaslepka - ale bohuzel ta zaslepka nejde vyndat je to proste plne takze jinou parabolu pokud nekdo bude predelavat na mlhovky přesně tak, už to mám taky za sebou
Leden 8, 200817 r přesně tak, už to mám taky za sebou Omlouvám se za svoje nadcházející slova: ale do piči s automobilkou, když do základu nedá přední mlhovky, alespoň v tom už by mohli mít rozum kokoti
Leden 15, 200817 r Omlouvám se za svoje nadcházející slova: ale do piči s automobilkou, když do základu nedá přední mlhovky, alespoň v tom už by mohli mít rozum kokoti Jen doplnim, i dnesni TOURka ma mlhovky taky za priplatek
Leden 15, 200817 r Jen doplnim, i dnesni TOURka ma mlhovky taky za priplatek to myslis vazne? pytam sa lebo sa v tomto nevyznam.
Leden 15, 200817 r Omlouvám se za svoje nadcházející slova: ale do piči s automobilkou, když do základu nedá přední mlhovky, alespoň v tom už by mohli mít rozum kokoti mám an to stejný názor, budiš jim alespoň +, že už je u TOUR příprava kabeláže
Leden 15, 200817 r mám an to stejný názor, budiš jim alespoň +, že už je u TOUR příprava kabeláže To se divím, mě přijde že v TOUR je za příplatek i volant
Leden 15, 200817 r To se divím, mě přijde že v TOUR je za příplatek i volant alespoň, že je tam už ta kabeláž, jinak je to celkem mr dodělávat to
Leden 16, 200817 r to je, to můžu potvrdit, mám LX, tak vím o čem mluvím :angry: :angry: nechceš tu kompletní kabeláž??
Leden 17, 200817 r Omlouvám se za svoje nadcházející slova: ale do piči s automobilkou, když do základu nedá přední mlhovky, alespoň v tom už by mohli mít rozum kokoti holt taka je cela skodofka.... cenova politika na bode mrazu, polovica ludi si vravi ze cez priplatky si vyskladaju auto namieru a vyjde ich to lacnejsie, druha polka si povie co robili ceske zlate rucicky nemoze byt zle, a ma to aj moj sused....a hop, kolko ich tu mame...
Leden 17, 200817 r to je fakt, pokud by se měl kolikrát spokojit s tím, co má s výroby, když soused má stejnou Octu, ale má tam něco navíc, tak proč si to taky nepořídít do svýho
Leden 18, 200817 r někteří nepovažují přední mlhovky za důležité, osobně bych si car bez mlhovek nekoupil ani omylem. Hned bych to musel předělat.
Leden 24, 200817 r Ako cistite tie riasy alebo co je to pod smerovkou? Ide to velmi tazko (samozrejme po demontazi)... Upraveno Leden 24, 200817 r od Cjoctavian
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.