Únor 14, 200817 r Tak to ti už přesně neřeknu. Sice jsem si tu elektriku dodělával sám, ale už si to nepamatuju.
Září 11, 20186 r Zdravím, přestalo mi svítit světlo v kufru, proměřil jsem mikrospínač pro osvětlení v zámku 5. dveří a došel k závěru, že je vadný. Otázka směřuje k tomu, jestli mikrospínač MIK 83X 0XX je vhodnou náhradou za tento spínač. Po pročtení diskuzí jsem z nich jasnou odpověď nezískal. Děkuji za odpověď.
Září 11, 20186 r Koukni ještě sem. Sice jiná cena ale originál. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/mik83x0xx-mikrospinac-zamku-de-13997.html Upraveno Září 11, 20186 r od dendy01
Září 11, 20186 r Vím, že ho tam mají, sp=íš mi jde o to, jestli je to ten samý, co je v zámku 5. dveří a jde vyměnit kus za kus. Děkuji
Září 11, 20186 r Není stejný. V zámku 5.dveří je menší, ale jak se jmenuje nevím. Nikdy jsem ho neměnil. Vždy závadu dělala ta vačka, že se nedotočila do konce a nesepnula ten mikrospínač, nebo přelámané dráty.
Září 13, 20186 r V zámku kufru jsou mikrospínače dva, jak už zde bylo řečeno. Jeden je s plíškem, a druhej bez...ten s plíškem má na sobě napsáno A221, a bez plíšku A225. Čirou náhodou je hledám teď taky. Ale tohle označení je asi k ničemu, protože nikde na netu se podle tohohle označení najít nedá. A na mikrospínačích jiné číslo ani označení není. Tak jedině přeměřit rozměry, a zkusit najít podle nich jinou náhradu, a samozřejmě zjistit odpor atd. Aby to i bylo i elektricky funkční, a ne jen mechanicky. Kdyby jsi přeci jen našel totožné nebo jim podobné náhrady, dej sem prosím odkaz. Díky
Září 13, 20186 r Odpor na kontaktech bude zanedbatelný, takže to spíš bude o tom najít správný mikrospínač vhodný rozměrově. Standartní mikrospínače se dělají na 12Vdc/3A, takže nai tady nebude problém. Asi nezbývá než zajít do GESu nebo GME a vybrat nejvhodnější rozměrově a zkusit to. Uvidím jak se bude dařit.
Září 14, 20186 r Ten spínač, který rozsvěcuje světlo v kufru lze nahradit jedním z těchto: Mikrospínač ZIPPY DW-N2S-00A0A-Z IP67 Mikrospínač ZIPPY DW-N3S-00A0A-Z IP67 Nevím už, který jsem z nich použil, ale funguje to, jen ten nový mikrospínač nemá zářezy, takže je na volno, stačí ho na místo přilepit lepidlem.
Září 21, 20186 r Zkouším shánět některý z výše uvedených. Originál, který mám ve fabii je CHERRY A2 38. Jeho adekvátní náhrada prý může být i : OMRON D2HW-A201D
Září 22, 20204 r V 21. 9. 2018 na 7:53, Koltmen napsal: Zkouším shánět některý z výše uvedených. Originál, který mám ve fabii je CHERRY A2 38. Jeho adekvátní náhrada prý může být i : OMRON D2HW-A201D A nebude vadiť, že má iba 2A?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.