Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

"ten deštník dobrý na pole" :D mohli dat aj dlhší test :( na nejakom okruhu a tak, ale aspoň niečo

Krutopřísně megavožehovej test :smich: ...je fakt, že tohle Zezulka umí a prostě v současnosti je to bezkonkurenční pořad, narozdíl od konkurence to není jen suchý plácání a občas záběr na platonicky projíždějící auto ;)

SKAJA:Jo s tím souhlaísm.Pořad je to dobrej,se zasměju a je to takové pohodové.Zezulku trochu znám.K tomu konkurenčnímu AMR.Jednou tam měli test nějaké motorky a u ní bylo že má elektronický plyn a že Fabia ne.Tak jsem jim tam napsal a odepsali,že se režisér spletl...Takže asi tak.

No a přesně vo tom to je - AMR napíše režisér a moderátor to pak odříká, vloží se pár videosekvencí a je to - výsledek nula-nula-nic. Autosalon se mi líbil dycky víc, ale taky už mě nebere, tam zase srovnávaj každej milimetr s každou deckou na spotřebě a občas udělaj nějakej rádoby objektivní test na nějakej vliv čehosi na ridiče a stopkama měřej čas...no prostě fraška. A hlavně - parametry si přečtu k čemukoliv na netu, na obrázky se kouknu, ale důležitej je pro mě pocit toho člověka co sedí za volantem, případně nějaký postřehy a zdánlivý drobnosti, což jaksi od žádnýho dědy nebo slečny, které dal někdo na papíře soupis "co by asi tak mohla zhruba říct" nedostanu, takže tak ;)

• 4 týdny později...

V najnovsom diele Fifth gear urobili pomerne netradicny porovnavaci test Superbu II a C-classe. Testy kvality interieru gumenym kladivom dopadli pomerne prekvapivo. Ale ludom co povazuju mercedes za ueberauto to radsej nehovorte. lol

Ak vam anglictina nerobi problem mrknite si to napr. odtialto: http://www.mininova.org/tor/2151104

PS: Superb je vraj "stupid name". Toz anglani ;)

Az to nekdo budete mit, tak to plz hodte treba na edisk... :help:

tiez mam zaujem, ale torentom nefandim lol

Zajtra to tam bude.

dnes 1ks zlatý superb a 1ks taký sivostrieborný, ale strieborná to nebola a nádherna, aj ten zad sa mi už páči :palec2: :palec2:

Ten novej SuperB se mi začína hodně líbit.Takové mohutné auto ve kterém se člověk cíti bezpečně... :palec2:

Mně se nový Superb líbí celý a hodně-ale popravdě řečeno si zato připadám pomalu divně, když člověk čte ty diskuze pod článkama na některých nejmenovaných serverech. Tam když napíšu, že zadek je taky hezký, tak být to naživo zdřejmě by podemnou už doutnaly polena někde na hranici :) .

Nevíte někdo jestli se bude vyrábět SuperB II v combiku???

Bude...a myslím, že to nebude trvat dlouho ;)

Combík by teoreticky mal byť predstavený tento rok na jeseň... ;)

A třeba nebude mít korejskou prdelku :-)

Tak dneska jsem videl tohohhle krasavce :prc: 3.6 FSI 4X4 kol5 ty 4 laufy sou libovy a ta cerna k tomu krasne sedi :)

post-22874-1232395221_thumb.jpg

Upraveno od PETAHEY

Tak dneska jsem videl tohohhle krasavce :prc: 3.6 FSI 4X4 kol5 ty 4 laufy sou libovy a ta cerna k tomu krasne sedi :)

no tak to je krása.... kol5 libově libový

• 2 týdny později...

Mám pocit, že Superb Combi bude až příští rok.

pridam aj ja striebornu 3,6 :palec2:

post-10844-1233324560_thumb.jpg

post-10844-1233324564_thumb.jpg

post-10844-1233324568_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.