Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak chlapi, dávala se do Fabie 1 jenom mechanická a nebo i automatická klimatizace? Podle fotek u inzerátů mi to obojí přijde, že to je stejné, tak jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak stacilo by vyhledat tema o klime, ze... Nicmene, do FI se davala jedina klima a to poloautomat, nekdy nazyvana Climatic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 19. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak stacilo by vyhledat tema o klime, ze... Nicmene, do FI se davala jedina klima a to poloautomat, nekdy nazyvana Climatic. Hledal jsem, ale nic jsem nenašel. Takže když je v inzerátu uváděná manuální klimatizace a nebo automatická klimatizace, tak obojí je to poloautomatická klimatizace Climatic, jo?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 zdravím,já mám u f 1 sedan napsáno v manuálu i podle kodu,že mám automatickou klimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 napisane mozes mat ale je to iba poloautomat lebo teplotu si musis madstavovat sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Pozor, teplotu si musis nastavit samozrejme sam i na Climatronicu. Poloautomat ve Fabii je poloautomatem prave proto, ze teplotu je schopen udrzovat automaticky, ale volbu ofuku (okno/kabina/nohy) a rychlost behu vetraku musis volit manualne. Automat (climatronic) to resi vsechno sam, naopak manualni klimatizace neudrzuje nic - ani teplotu - funguje jen na relativnim rozdilu vhaneneho vzduchu oproti venkovnimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 No jo climatronic je climatronic. Škoda, že ho nedávali do fabií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 jo, ale když se ti posere nějaký servomotorek u klapek, tak je to na zabití, nežto u klasiky si pěkně kroutíš kolečkem a tahá se to po lanku. Mám climatronic, je to super, ale nechci vidět, až to začne zlobit tak jak známému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pre.vit Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 jo, ale když se ti posere nějaký servomotorek u klapek, tak je to na zabití, nežto u klasiky si pěkně kroutíš kolečkem a tahá se to po lanku. Mám climatronic, je to super, ale nechci vidět, až to začne zlobit tak jak známému. Climatronic je o pohodě a popravdě nic jiného bych už nechtěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.