Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdar,

našel jsem na netu od WUERTH sadu na opravu promáčklin bez poškození laku DOLLENLIFTER a MINILIFTER viz.přílohy. Máte s tím někdo zkušenost? Nevíte kdo to třeba tady z fóra má a byl by ochoten za úplatu i něco vyrovnat ? Nejlépe Plzeň a okolí ev. Praha.

Dellenlifter.pdf

Minilifter2.pdf

Vloženo

Mám stejný problém na přední kapotě. Už asi rok mám dva krásné důlky na kapotě od kaštanů ale vyrovnávat? to mi za to nestojí. Dát někomu řekněme dva tisíce za vyrovnání je asi nesmysl, to už je lepší přibližně za šest tisíc to nechat přelakovat, na druhé straně se mi nechce přestříkávat auto staré dva a půl roku. Jo ty ceny mi řekli v servisu i když bez záruky, nakonec každý se asi rozhodne podle svého.

Vloženo (editace)

Tohle by se mělo jen vytáhnout bez lakování....kdyby někdo měl tu sadu a zkušenost s tím tak bych do toho šel....ale koupit si tu sadu...od WUERTHa to bude masný.... ;)

Mám totiž takovou čerstvou prohlubeň od nějakýho debila z parkoviště na LZ dveřích a pěkně mne to štve...

Editováno: , autor: Pítr
Vloženo

Tohle by se mělo jen vytáhnout bez lakování....kdyby někdo měl tu sadu a zkušenost s tím tak bych do toho šel....ale koupit si tu sadu...od WUERTHa to bude masný.... ;)

Jo, přesně, když to je od Wurtha, tak je to především drahý. Nevim sice, jak to funguje, ale vsadím se, že pokud to vyrábí někdo jinej, bude to u něj za půlku. Ale hodilo by se mi to taky na Transportéra. Ten je chudák pomlácenej zevnitř od nákladu, jak od neštovic.

Vloženo

Někde na netu jsem viděl sadu - bohužel už nevím kde a jak se to menovalo, ale fungovalo to bezvadně. Bylo tym i video postupu. Tuším se to nějak podchlazovalo či co. Vše bez nutnosti zasahování do laku. Kéž bych si vzpoměl, kde jsem to viděl.

Vloženo
www.autodoktor.cz Praha vytahoval mi na měsíc starem autě promáčklinu v tom ohybu u kliky,sekanec od nějakech dveří dodávky a naprostá spokojenost

Jo autodoktora jsem našel na netu ... a kolik tě to stálo?

• o 1 rok později...
Vloženo
www.autodoktor.cz Praha vytahoval mi na měsíc starem autě promáčklinu v tom ohybu u kliky,sekanec od nějakech dveří dodávky a naprostá spokojenost

Zdravim, dneska při mytí auta jsem si všimnul promáčkliny ve spodní části dveří...hodně mi to nasralo :-)...

Chtěl jsem se zeptat, jestli nevíte někdo o nějakém šmátkovy jako jsou www.autodoktor.cz v okolí Plzně.

Díky moc

• o 5 měsíců později...
Vloženo (editace)

Kupoval jsem to taky na Aukru myslím,že za 200kč

Když na promáčklině není ostrá hrana tak to funguje parádně.Aplikuješ tam z tavné pistole plast na tu prostřední přísavku,pak jen pootáčíš a důlek vytahuješ.

Editováno: , autor: lukyboy
Vloženo

Neví tady někdo o nějaké karosárně či odborníkovi, kteří by mi vytáhli promáčklinu? Nejlépe v Brně, Olomouci nebo ve Zlíně. Díky

• o 1 rok později...
Vloženo

Píšu to proto, že jsem si na aukru koupil loni něco podobnýho-a výsledek, že jsem to pak svěřil raději odborníkovi. Po několika pokusech-marných-jsem toho raději rychle nechal. Ale to video vypadá fakt dobře-taky jsem naletěl.....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...