Pítr Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Zdar, našel jsem na netu od WUERTH sadu na opravu promáčklin bez poškození laku DOLLENLIFTER a MINILIFTER viz.přílohy. Máte s tím někdo zkušenost? Nevíte kdo to třeba tady z fóra má a byl by ochoten za úplatu i něco vyrovnat ? Nejlépe Plzeň a okolí ev. Praha. Dellenlifter.pdf Minilifter2.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Mám stejný problém na přední kapotě. Už asi rok mám dva krásné důlky na kapotě od kaštanů ale vyrovnávat? to mi za to nestojí. Dát někomu řekněme dva tisíce za vyrovnání je asi nesmysl, to už je lepší přibližně za šest tisíc to nechat přelakovat, na druhé straně se mi nechce přestříkávat auto staré dva a půl roku. Jo ty ceny mi řekli v servisu i když bez záruky, nakonec každý se asi rozhodne podle svého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítr Vloženo 22. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2008 (editace) Tohle by se mělo jen vytáhnout bez lakování....kdyby někdo měl tu sadu a zkušenost s tím tak bych do toho šel....ale koupit si tu sadu...od WUERTHa to bude masný.... Mám totiž takovou čerstvou prohlubeň od nějakýho debila z parkoviště na LZ dveřích a pěkně mne to štve... Editováno: 22. leden 2008, autor: Pítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Tohle by se mělo jen vytáhnout bez lakování....kdyby někdo měl tu sadu a zkušenost s tím tak bych do toho šel....ale koupit si tu sadu...od WUERTHa to bude masný.... Jo, přesně, když to je od Wurtha, tak je to především drahý. Nevim sice, jak to funguje, ale vsadím se, že pokud to vyrábí někdo jinej, bude to u něj za půlku. Ale hodilo by se mi to taky na Transportéra. Ten je chudák pomlácenej zevnitř od nákladu, jak od neštovic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomson Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Někde na netu jsem viděl sadu - bohužel už nevím kde a jak se to menovalo, ale fungovalo to bezvadně. Bylo tym i video postupu. Tuším se to nějak podchlazovalo či co. Vše bez nutnosti zasahování do laku. Kéž bych si vzpoměl, kde jsem to viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Znám člověka, co promáčkliny opravuje bez potřeby lakování...na Fabce mi kdysi takhle vyléčil 3 a fakt super, a platil jsem asi 700,-... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 www.autodoktor.cz Praha vytahoval mi na měsíc starem autě promáčklinu v tom ohybu u kliky,sekanec od nějakech dveří dodávky a naprostá spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítr Vloženo 22. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2008 www.autodoktor.cz Praha vytahoval mi na měsíc starem autě promáčklinu v tom ohybu u kliky,sekanec od nějakech dveří dodávky a naprostá spokojenost Jo autodoktora jsem našel na netu ... a kolik tě to stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 www.autodoktor.cz Praha vytahoval mi na měsíc starem autě promáčklinu v tom ohybu u kliky,sekanec od nějakech dveří dodávky a naprostá spokojenost Zdravim, dneska při mytí auta jsem si všimnul promáčkliny ve spodní části dveří...hodně mi to nasralo :-)... Chtěl jsem se zeptat, jestli nevíte někdo o nějakém šmátkovy jako jsou www.autodoktor.cz v okolí Plzně. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Já jsem byl tady. S výsledkem maximální spokojenost, není nic poznat, ale levný to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Mám dobré zkušenosti s tímto: http://extraceny.mimishop.cz/detail.php?zbozi=1100312 Nechá se s tím vytáhnout opravdu hodně,až jsem divil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Mám dobré zkušenosti s tímto: http://extraceny.mimishop.cz/detail.php?zbozi=1100312Nechá se s tím vytáhnout opravdu hodně,až jsem divil. Tuhle sadu jsem koupil na AUKRU za 148 Kč.Zatím jsem to ale nevyzkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Tuhle sadu jsem koupil na AUKRU za 148 Kč.Zatím jsem to ale nevyzkoušel. To by mi zajímalo jak to funguje...To lepidlo musíš aplikovat na ty přísavky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plutonium-Michal Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 na aukru se prodává nějaká sada z USA jmenuje se to DING KING http://aukro.cz/item773570435_ding_king_ja...kany_plech.html kolega si to koupil tak uvidíme až to vyzkouší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 To by mi zajímalo jak to funguje...To lepidlo musíš aplikovat na ty přísavky?? Mám to dva dny a neměl jsem čas to prozkoumat.Ale asi jo.Je tam i video. http://www.aukro.cz/item756817286_ding_kin...rie_149_kc.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 (editace) Kupoval jsem to taky na Aukru myslím,že za 200kč Když na promáčklině není ostrá hrana tak to funguje parádně.Aplikuješ tam z tavné pistole plast na tu prostřední přísavku,pak jen pootáčíš a důlek vytahuješ. Editováno: 18. Říjen 2009, autor: lukyboy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Neví tady někdo o nějaké karosárně či odborníkovi, kteří by mi vytáhli promáčklinu? Nejlépe v Brně, Olomouci nebo ve Zlíně. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Tu mas stranku : http://www.preliaciny.sk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Díky, ale to není na Moravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 GUF: A co tak mu zavolat a dohodnut sa!!!!! Morava nie je daleko od BRATISLAVY-SLOVENSKO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodik Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 já to mám za 590,- od bgs http://www.eshop-rychle.cz/obchudek/eshop/16-1-Vse-okolo-prace-na-vozidle-aj/61-3-Prace-na-karoserii-vozidla/5/267-souprava-na-opravu-vmackleho-plechu taky mě čeká vytahování dolíků....různě po autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valado45 Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Pekna kktina, sam si to nidky neopravis! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Jj, sám s tím uděláš tak leda h....o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 valado+tdi karlos: Nie je to profi nastroj ale ide to aj s nim. video: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Píšu to proto, že jsem si na aukru koupil loni něco podobnýho-a výsledek, že jsem to pak svěřil raději odborníkovi. Po několika pokusech-marných-jsem toho raději rychle nechal. Ale to video vypadá fakt dobře-taky jsem naletěl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.