Jered Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Nevíte náhodou kolik by mohla stát domontáž ostřikovačů světlometů? V konfigurátoru je cena 3tis. počítám že to bude přes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Nevíte náhodou kolik by mohla stát domontáž ostřikovačů světlometů? V konfigurátoru je cena 3tis. počítám že to bude přes na jare se na to chystam.... potom ti povim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 keď som riešil dorábku na FI tak po spočítaní by to vyšlo cca 8 litrov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Ked chces aby fungovali tak hej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 No urcite aby fungovali. Nechci to jenom kvuli HID ale urcite to neco pomuze proti spinavym svetlometum. Protoze s tou cockou hodne zalezi na cistote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Asi ano. Ale ja mam handricku v kufri a ked su spinave, pretriem handrickou s CIFom na okna a je. Urcite lacnejsie ako ostrekovat specialnou kvapalinou...a hlavne tie ostrekovace striekaju tu kvapalinu akoby bola zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 No ja ji mam skoro zadarmo. Kupuji na CCS do firemnich aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Tak jsem tu koupil uplně nové ostřiky komplet a tet hledám někoho kdo je dokáže namonovat a zapojit.Volal jsem do servisu a tam mi řekli že se musí vyměnit nárazník což si myslím že je blbost,že stačí vyříznout díry nevíte o někom??? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Kdes je koupil a za kolik?Máš to komplet nebo jen trysky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Tady v sekci stalé nabídky zkus mu napsat cena je 2600 je to komlet nadrž,hadice,ostrřiky,krytky,motorky,sensor co ukazuje nadostatek kapaliny v nádobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 na jare se na to chystam.... potom ti povim Ahoj. Už jsi to zkoušel ontovat ty ostřikovače? Já přemyšlím nad tou sadou co tady nabízí za 2500Kč. Jenom nevím jak to je s tou montáží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 najhoršie pri montráži bude asi rezať diery do nárazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ne zatim nebyl cas jediné co zatim mamje toto ostrik1.tiff ostrik2.tiff ostrik3.tiff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Ne zatim nebyl cas jediné co zatim mamje toto Tak já jsem se ptal dneska ve škodovce a pry by mi to mohli namontovat tak za 500Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 No tomu nevěřím,myslíš sa,otnou montáž včetně vyřezání otvorů do narazníku a zapojeni elektriky?A kde je ten servis??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 No tomu nevěřím,myslíš sa,otnou montáž včetně vyřezání otvorů do narazníku a zapojeni elektriky?A kde je ten servis??? Přidávám se a taky nevěřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Tak mi to bylo řečeno dnes. Servis se jmenuje Autoset centrum Třinec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 No to je snad cena na hodinu. A mozno aj predpokladaju taku dobu. No nakoniec to budu robit pol dna a nauctuju ti 6*500kc = 3tis. pozor na to. Ak sa s nimi dohodnes na fixnej cene za montaz, tak super cena! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 No o tom, že je to za hodinu mi nic nerikal. Znam se s nim tak trosku po videni a ptal jsem se ho, zakolik mi to namontujou, kdyz si dodám material. Tak chvili premyslel a rekl ze 500Kč. Ale ještě jednou tam zajdu a zeptam se ho znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 (editace) mozna si to udelal spis jako fusku.. proste neoficialne, a asi zrejme opomel, ze v narazniku nejsou ty diry, pac ty jsou nejslozitejsi, zbytek je jen vymena kus za kus Editováno: 29. Únor 2008, autor: mytrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 ale i tak to musi byt asi hodne dobry znamy ja bych si za to vzal aspon litr ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Právě že to skoro vůbec není známý. Známe se jnom ze servisu po vidění. Ani nevím jak se jmenuje. A říkal že nejhorší je udělat ty díry. Pak že je to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Tak jsem byl dnes v servisu a ptal jsem se kolik teda za tu montáž???? Tak servisní technik mi začal vyprávět tu o novém nárazníku atd.,tak jsem ho rovnou stopl protože nový nárazník prej přijde na 3500 bez laku s lakováním 10000.Chvilku jsme se dohadovali pak sel na dílnu a najednou není problém díry vyříznout ostřikovače mám své ty jsem koupil tu za 2500 Kč nové.Cena za montáž autorizovaném servisu prý do 5000 Kč takže ta sranda vyjde na 7500 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 7. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Hm tak to je palka. Tak samo to bude stát asi i s materialem. Zatím jsem neměl čas zajít za tím borcem do toho servisu. Jestli na to náhodou nebyl ožralý Možná by stálo zato, to namontovat a zeptat se na to el. dopojení. Kolik by zato chtěli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 10. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Tak dneska druhý servis, nechal jsem si dělat roční prohlídku a tam jsem se ptal na ty ostřikovače a řekl mi, že zhruba 5hodin po 500Kč/h. Že teda není problém. A ještě jeden dotaz. Má tady někdo ty ostřikovače originál z výroby? Jak ony fungují. Stříkají pořád s oknama, nebo jenom někdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.