Wexino Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 (editace) Tak to vypadá, že budeš mimo proto, abys stihl vše potřebné nachystat. Červenej koberec pro příjezd na letiště. V.I.P. místečka pro naše kočárky atd. Tak tohle je vzorný organizátor!!! ale jooo červenej kobereček to by bylo fajn .. a ještě nějaká fanfára nebo tak a ohnostroj hihii Editováno: 13. Březen 2008, autor: Wexino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Bade už jsem tam dal to nastříkane a zítra jim nazuju papučky 225/45/17 To mas Matadoru Hectoru? Jestli jo tak to byla velka chyba..ja je mam a do dnes si nadavam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Bade už jsem tam dal to nastříkane a zítra jim nazuju papučky 225/45/17 MŇAM MŇAM, ty ale jsou pěkný ... Ať třeba padají trakaře, já jedu na letních a určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 (editace) MŇAM MŇAM, ty ale jsou pěkný ...Ať třeba padají trakaře, já jedu na letních a určitě Já taktéž už zítra to prubnu. Néználek Editováno: 13. Březen 2008, autor: Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 To mas Matadoru Hectoru? Jestli jo tak to byla velka chyba..ja je mam a do dnes si nadavam. JO jsou to ony,co je s nima za problém .Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 JO jsou to ony,co je s nima za problém .Neználek Huci, rvou, v zatackach pazvuky a docela pekne se okopavaji kraje.Jsem maximalne nespokojen.Des a hruza. Mam je v 215/45 R17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 soupis: (kdo zde případně není a přijede, at písne Badymu SZ) BadyS blondakxxx brunoos Carlos Cosby + IvankaII Dakie Davča Dave0401 Dundee f.andrys francoa Grygy Hirschi Jadlo ?? Jen Jeronymo Jogofogo (SK) Killer LuVIrs manolo Mark maros Matys06 maxxi mery Mikosar ?? MilanII Milan6 milix Montaaa Mr.Ham najmis ?? nakejtypek Neználek + kolega paul_tdi pechy48 pentadius + bratr pepa007 pepinoTDi Petr_103 Planeta pointfrost ponk ramatikl Rocky s-talker s-talkerova tajemná kamarádka s Fábii skoda-fantom smreko (SK) stenly (SK) Tazz7 TDIfun TomášLPG Váša VitaP Wexino zahrada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Kurňa, jeslti nebudu mít ty kola tak se asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 (editace) Kurňa, jeslti nebudu mít ty kola tak se asi Tak ja ty svoje už mám v garáži teď se mnění sklo na sklo s dešťákem a pak to jdu přehodit už se nemůžu dočkat vypadá to dobře jen abych je tam dostal .NeználekTak to vypadástaré a novéA tak to vypadá na autě ale už byla tma Editováno: 14. Březen 2008, autor: Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 SRAZ: tato neděle 16.3.2008 od 14h na staré odstavné ploše Mošnovského letiště - mapka na prvních stranách účast solidní viz. pentadius seznam nademnou Jednotlivé společné odjezdy směr Mošnov: Ostrava Hrabová - parkoviště TESCO - čas. 13:00 - 13:20 odjezd - čeká paul_tdi (O1 hot chilli) Havířov - první parkoviště za městem směr Ostrava - čas 12:30 - 12:45 odjezd - čeká Neználek (zelená O1 combi) Frýdek-Místek- Frýdek Interspar parkoviště - čas 12:45 - 13:00 - čeká dundee (červená Fabia) Příbor - pumpa PapOil u Motorestu - čas 13:20 - 13:30 odjezd - čeká BadyS (stříbrná O1), cosby, Váša, Tazz7 V případě nějakého infa, navedení na místo apod. mě callněte: 604858434 SRAZ za každého počasí, případný přesun do Motorestu Zafír ! A tak nějak prosím o klidný průběh, jede nás dosti, nerad bych řešil nějaké gumování mezi auty, či dokonce kolize, díky a neděli ZDAR ! počasí bude OK slunce v buši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 počasí bude OK slunce v buši A to už aby jsi pomalu zašel za nějakým šamanem: http://www.accuweather.com/world-forecast....OV&metric=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulino69 Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 ahoj kluci,tak to vypadá že budu mít volný víkend.Tak se taky pojedu podívat na ty vaše krasavice.Vyrazím od Petřvaldu,tak se přidám ke skupince co jedou s Havířova snad to stihnu taky přehodit na letní.Ahoj mrknu kde přesně je to parkoviště nejspíš hned za kruháčem po výjezdu s HA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 ahoj kluci,tak to vypadá že budu mít volný víkend.Tak se taky pojedu podívat na ty vaše krasavice.Vyrazím od Petřvaldu,tak se přidám ke skupince co jedou s Havířova snad to stihnu taky přehodit na letní.Ahoj mrknu kde přesně je to parkoviště nejspíš hned za kruháčem po výjezdu s HA. Ja taky pojedu s Petřvaldu, mužem jet spolu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulino69 Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Mužem navrhni od kud třeba penymarket napiš barvu čím jedeš v kolik tam budeš.ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Mužem navrhni od kud třeba penymarket napiš barvu čím jedeš v kolik tam budeš.ahoj Ja nevim tak cca 12,10h, at stihnem Neználka a pojedu tímhle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulino69 Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Tak jo domluveno 12:10 modrá octa ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 A to už aby jsi pomalu zašel za nějakým šamanem:http://www.accuweather.com/world-forecast....OV&metric=1 Na ICM-ku i na SkyFlyaji ukazuji na nedělní odpoledne spíše vysokou oblačnost a až k večeru deštík, tak věřim tomu že bude dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Hoši, moc mě to mrzí, ale na ten sraz nedorazím. Musím v neděli na pohřeb,dozvěděl jsem se to před chvíli. Je to na Slovensku, tak to nestihnu. Škoda, tak nekdy jindy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Tak uz zitra Uz se tesim - tady jizne od Prostejova je krasne tak snad to vydrzi do zetra.Jen me mrzi ze nejedu svym ale priste uz snad vyjedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Berete i polovicky??? Jen abych vedel, moje by jela tak at neni na me nasrana ze tam jine nejsou..Klasika ze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Berete i polovicky??? Jen abych vedel, moje by jela tak at neni na me nasrana ze tam jine nejsou..Klasika ze.. Míro bez bab,bez bab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Míro bez bab,bez bab Nejsem Miro,jsem ten druhy co ti delal diag a mluvil s tebou u baru..Zdenek...Miro ti to mezitim montil. Bez Bab OK.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Tak jak pakse mame kluci?? Už jenom jeden den... nemužu se dočkat.. ja už sem v CZ a počasičko je prekrasne... dufam že zitra bude taky tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Míro bez bab,bez bab my jeden tradičně celá rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 (editace) ja babu beru.. a mozna ne jen jednu Editováno: 15. Březen 2008, autor: Dave0401 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky