Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak jsme takhle v lete vyrazili s klukama na dovcu a protoze to tam nezname vzali jsme si na pomoc navigaci a rovnou dve. Par desitek kilometru pred cilem jsme podle navigaci odbocili z hlavni silnice. Ze zacatku to byla horsi statovka, ale postupem casu se kvalita vozovky zhorsovala a zhorsovala... Vysledek vidite na fotkach ;-) Navigace ukazujou porad statovku a chtel bych videt nekoho, kdo by po ni jel 90km/h... repku olejku jsem z podvozku vyndaval este tejden po tom.

post-2805-1201262426_thumb.jpg

post-2805-1201262442_thumb.jpg

mš zase navina když jedu k nám nahoru, tak odbočte vlevo, kde je les a bezpečně vím, že tam žádná cesta nebyla lol

Me tohle dela navi kdyz si nastavim nejkratsi cestu tak me to taky tahne polnackama.. ukaze mi to odbocte vlevo a tam stoji barak apod :D

Tak jsme takhle v lete vyrazili s klukama na dovcu a protoze to tam nezname vzali jsme si na pomoc navigaci a rovnou dve. Par desitek kilometru pred cilem jsme podle navigaci odbocili z hlavni silnice. Ze zacatku to byla horsi statovka, ale postupem casu se kvalita vozovky zhorsovala a zhorsovala... Vysledek vidite na fotkach ;-) Navigace ukazujou porad statovku a chtel bych videt nekoho, kdo by po ni jel 90km/h... repku olejku jsem z podvozku vyndaval este tejden po tom.

Koukam ze na pravo je to samy MIO co mam.Kdyz vypnes v menu "Nezpevnene cesty",tak by to teoreticky(:-))melo ignorovat takovyhle JZD higwaye;-)A nebo nekde soudruzi pri digitalizaci udelali chybu :palec2:

Upraveno od bicouncz

Chybicka se obcas vloudi, proto proste kdyz vidim nejakou hnus cestu jedu dal a ono si to nejak prepocita ;)

• Autor

Nejhorsi je, ze ta cesta ze zacatku vypadala OK, az na to ze se postupne casem zuzovala a uz se neslo otocit tak sem si rikal ze to bude dobry. Ani v jedny navigaci nebyla vedena jako nezpevnena cesta, bylo to jako normalni silnice a ve skutecnosti tam nebyla zadna cesta a ani nezpevnena... jen pole s repkou.

Buď máš tak dokonalé mapy, že počítájí s asfaltkou do budoucna nebo je to naopak na reklamaci.

Co já sem postřehnul(mám mio c720),tak je to dobry na ulice ve městě,že nemusíš bloudit ale jinak si stejne jedu tu svoji a na navi se..!!!

tak mi napadlo, že bych prodal toho svýho Acera (tak za 4 000,-Kč). Jel jsem podle toho asi 5 x. Když to potřebuju, zpravidla nevím, kde je.

jen jestli jsi tam neměl nastaveno že jdeš pěšky místo autem, takhle si mě jednou taky auto vodilo, když tam kámoš co podle toho chodil po městě dal mod pro pěšáky

Nejvíc mě u tomtomu pobavilo když jsem jel na teplice, že jsem sjel z dálnice a pak na ni zase najel :D:huh:

Je fakt, že používám na navi jen funkci nejrychlejší cesty, pokud bych tam dal nejkratší cestu, tak jedu asi jako pitomec, protože to bude nahánět každej metr cesty. :)

no kdyz jedete do spindlu tak za pakou vam to ukazuje ze jedete asi 100M vlevo od toho kde mate jet :D ale docela dlouho :)

v bratislave kdyz chcete jet do ikey tak vas to zavede na vedlejsi pole :D taky parada :) no a za rozvadovem je bermudskej trojuhelnik... :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.