Vlasatec Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Ahoj, vyměnil jsem si písty na otevírání pátých dveří (kufru). Dal jsem tam nové, ale pro Favorita. Jsou asi o 5mm delší, ale montáž bez problému. Jen měli sílu asi 14 dní. Když kufr otevřu uplně (musim mu pomoct), tak drží otevřený. Mám ale takový pocit, že dřív to vyjelo samo nahoru asi tak z půlky otevření kufru. Nemůže to být tím, že třeba Fáčkový písty mají menší sílu? Přitom samotnej píst měl sílu, že jsem měl co dělat, abych ho zamačknul... Jak jdou pátý dveře otevírat Vám a jak jim hodně musíte pomáhat? A víte někdo, kolik stojej origo na Octu? Díky;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Ahoj, vyměnil jsem si písty na otevírání pátých dveří (kufru). Dal jsem tam nové, ale pro Favorita. Jsou asi o 5mm delší, ale montáž bez problému. Jen měli sílu asi 14 dní. Když kufr otevřu uplně (musim mu pomoct), tak drží otevřený. Mám ale takový pocit, že dřív to vyjelo samo nahoru asi tak z půlky otevření kufru. Nemůže to být tím, že třeba Fáčkový písty mají menší sílu? Přitom samotnej píst měl sílu, že jsem měl co dělat, abych ho zamačknul... Jak jdou pátý dveře otevírat Vám a jak jim hodně musíte pomáhat? A víte někdo, kolik stojej origo na Octu? Díky;) Tady pošli původní plynové vzpěry a nebudeš mít problém. http://www.gorcak.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Tady pošli původní plynové vzpěry a nebudeš mít problém.http://www.gorcak.cz/ to je super, dik... muzete mi ale nekdo rict, kolik stojej ty origo a jak vam jde ten kuft otevirat? viz. muj prvni dotaz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 to je super, dik... muzete mi ale nekdo rict, kolik stojej ty origo a jak vam jde ten kuft otevirat? viz. muj prvni dotaz... Já mám původní písty a zhruba tak do půlky otvírání to musím zdvihnout rukou a od té poloviny dál se to samo otevře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Já mám původní písty a zhruba tak do půlky otvírání to musím zdvihnout rukou a od té poloviny dál se to samo otevře. origo 980,-/ks (palice) ale stejný seženeš za čtvrtinu ceny jinde než u Škody, dělá je stejnej výrobce (Made in Poland) sou nejlepší. Bacha na čínu - nebrat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 1. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 origo 980,-/ks (palice) ale stejný seženeš za čtvrtinu ceny jinde než u Škody, dělá je stejnej výrobce (Made in Poland) sou nejlepší. Bacha na čínu - nebrat!!! jo, super, diky... Porad premejslim, proc mi tam nevydrzej ty z Favorita (pouzivali jsme je do stojanu na sklo, tak jich mam kupu), ale asi maji mensi silu ci co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 jo, super, diky... Porad premejslim, proc mi tam nevydrzej ty z Favorita (pouzivali jsme je do stojanu na sklo, tak jich mam kupu), ale asi maji mensi silu ci co... jj dveře z fava jsou lehčí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Na aukru jsou obě funglovky a originál za 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 2. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Na aukru jsou obě funglovky a originál za 500 Uz o nich vim;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.