Alien Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Cau jdou dat zadni hlavove operky z O2 na O1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 8. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Pro vsechny JDOU TAM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 A jak tam vypadaj? Mas nakou fotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 8. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Je to super. Nafotim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 8. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Fotky tak origo hlavove operky O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 8. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 ..a tady O1 s hlavovejma operkama z O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 (editace) parada Editováno: 8. Únor 2008, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Dobra prace - ja mam zadni operky hlav ktere se nedaji naklapet pouze vejskove takze az budu schanet tak pouze z Octy II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreamer_ Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 ... zadné hlavové opierky v O2 nie sú naklápatelné ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 (editace) ... zadné hlavové opierky v O2 nie sú naklápatelné ... Jo ja jsem to spatne napsal - ano ten vyhled a dobry tvar - zdaji se me ze vice podeprou hlavu Editováno: 8. Únor 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 8. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Opravdu ty z O2 nejdou naklapet. Ty puvodni sly naklapet. S tema novejma je mnohem lepsi vyhled ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 kolipa si za ně dal ? šli by i na přední sedadla ? moch bys vyfotit jak by to vypadalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 8. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 200kc jedna, dopredu jdou, ale nic moc a hlavne O2 je ma jen vzadu. Ve predu ma klasiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makalu Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 vypada to fakt pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 mám je tam taky, a je to super že je nemusim vyndávat když sklápím opěradla dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Ja bych mel dotaz z jineho soudku: zadni origo operky mi samovolne padaji zpet do operadla, proste poradne nedrzi vytazene. Nevite nekdo, jak tomu elegantne a jednoduse zabranit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Ja bych mel dotaz z jineho soudku: zadni origo operky mi samovolne padaji zpet do operadla, proste poradne nedrzi vytazene. Nevite nekdo, jak tomu elegantne a jednoduse zabranit? mě tak padaj, ale neřešim to. když jsou dole tak stejně vypadají nejlíp. možná do těch trubek zdělat bruskou nějakej zářez, protože orig. z OI ji ch tam má o trochu víc. tak snad takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 (editace) poslyš, kde se to prodává za 200,- ???? to bych bral hned... Editováno: 14. Únor 2008, autor: viewer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 jdou použít i zadní prostřední z F1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 vypadá to parádně. často jezdím v autě sám a zavazí to tam. kde se to dá sehnat??? u nás sem se ptal ane nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 tak sem teď zkoušel z naší O II dát do svý OI. mám ji předface a opěrka má jinak vyřešenou aretaci, takže nedrží nahoře. ale štve mě to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.