Majkl7777777 Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Možno sa to sem nehodí, ale kamaratovi sa podarilo poškriabať mi a to fest schranku spolujazdca.... je spôsob ako to opraviť? nejaký kvázi tmel, alebo niečo... viete si predstaviť že to má texturu, že to nie je len hladky plast a tak to nie je jednoduche... čo s tým? kúpiť novú? pokiaľ máte niekto v super stave, tak odkúpim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 zkus klasiku - horkovzdušnou pistolí opatrně nahřát, dojde ke znovuslití plastu, nevím jak moc to máš, ale zkus to, ale opatrně a pomalu, já takto zaretušoval lehký zářez na středním díle vedle držáků nápojů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 hej ta pištol je ok, ja som si tak opravil A stĺpik keď mi po ňom prebehol vrták a na čiernej to bolo fest vidieť. Taktiež som mal plast prahu dorafany od toho ako som vyberal sedačku, tiež ok po tom. Použil som SMD rework station s úzkym hrotom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl7777777 Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 hej ta pištol je ok, ja som si tak opravil A stĺpik keď mi po ňom prebehol vrták a na čiernej to bolo fest vidieť.Taktiež som mal plast prahu dorafany od toho ako som vyberal sedačku, tiež ok po tom. Použil som SMD rework station s úzkym hrotom a podujal by sa niekto na zliatie tych škrabancov niekto z vas? (najlepšie niekto z SR, aby som to nemal ďaleko, bo v piatok som bol s jednou opravou za jednym čechom a cesta ma stala 1000SKK a nie som miliardar) bol by som fakt rad dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl7777777 Vloženo 19. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Podujal by sa niekto na zliatie tych škrabancov niekto z vas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 ved si kup horkovzdusnu pistol za dvestokorun a mas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl7777777 Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 ved si kup horkovzdusnu pistol za dvestokorun a mas.... nič, už je to v pase, nešlo to opraviť... tak idem kúpiť novú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 nič, už je to v pase, nešlo to opraviť... tak idem kúpiť novú skusal si tu horkovzdusnu pistol a nepodarilo sa? ja mam plasty na niektorych miestach poskriabane a chcem to vyskusat, len to su take jemnejsie skrabance a nie nejake hlboke, islo by to s tym opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 myslím že hej, jemné som zahladil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 ja skrabance riesim zapalovacom plamenom chodim po celej ryhe a pozeram ako s apekne zlieva a mizne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 najlepšie žiadne škrabance nemať, neviem ja mam auto už dva a pol roka a na plubke nemám ani škrabnutie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 najlepšie žiadne škrabance nemať, neviem ja mam auto už dva a pol roka a na plubke nemám ani škrabnutie.. To sa lahko povie ja vždy keď idem odomknúť D.F. lock tak niekde s klúčom štraichnem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 (editace) najlepšie žiadne škrabance nemať, neviem ja mam auto už dva a pol roka a na plubke nemám ani škrabnutie.. No já si na auto také potrpím a vše je špígl nýgl Jenže jedna slečna, co jsem vezl, už tak opatrná nebyla a přesto, že mám sedadlo spolujezdce co nejvíc vzadu, tak měla jaksi málo místa a škrkla mi o schránku spolujezdce Tedy zipem od kabelky, aby nedošlo k mylné interpretaci... No ale tím pádem řeším škrábaneček taky, chtě nechtě Editováno: 7. Duben 2008, autor: Wassermann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 No já si na auto také potrpím a vše je špígl nýgl Jenže jedna slečna, co jsem vezl, už tak opatrná nebyla a přesto, že mám sedadlo spolujezdce co nejvíc vzadu, tak měla jaksi málo místa a škrkla mi o schránku spolujezdce Tedy zipem od kabelky, aby nedošlo k mylné interpretaci... No ale tím pádem řeším škrábaneček taky, chtě nechtě budeš to svádět na kabelku .... řekni rovnou že se ti opírala podpatkem o schránku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 No já si na auto také potrpím a vše je špígl nýgl Jenže jedna slečna, co jsem vezl, už tak opatrná nebyla a přesto, že mám sedadlo spolujezdce co nejvíc vzadu, tak měla jaksi málo místa a škrkla mi o schránku spolujezdce Tedy zipem od kabelky, aby nedošlo k mylné interpretaci... No ale tím pádem řeším škrábaneček taky, chtě nechtě Musíš ju nejdřív venku odstrojit a až potom dovádět uvnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 budeš to svádět na kabelku .... řekni rovnou že se ti opírala podpatkem o schránku ááá, sem čekal, kdy se někdo ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Musíš ju nejdřív venku odstrojit a až potom dovádět uvnitř Že by rada praktika? No každopádně malinký škrábaneček už tam jednou je, ať se to stalo, jak se to stalo... Detaily už rozebírat nemusíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 hlavne nech sa to tu nerozmohne, máme tu na to prvé vyvesené téma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 ved si kup horkovzdusnu pistol za dvestokorun a mas.... nebo si kup jen ty dvířka za 100 a máš to taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pap Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Nepodezřívejte kolegu ze sex hrátek v autě ( ne že bych mu je nepřál), ale mám stejný problém. Vozím do práce své spolupracovníky a v pátek na schránce rýha jako prase od tašky spolujezdce. Bohužel je na vině nepozornost kolegova, ale více měkčený plast, který Škoda používá na palubku. Bohužel mám palubku ve světlé kombinaci a tam je to více vidět jak na tmavé kombinaci ( vím o čem mluvím - rodiče vlastní fabču v provedení Creation - do tmava a to je v poho. Takže zkusím tavnou pistoli, nebo lépe nějakou samolepící ochrannou lištu, v nej horším nová dvířka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Dá se schránka pod sedadlem spolujezdce,dát pod sedadlo řidiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Dá se schránka pod sedadlem spolujezdce,dát pod sedadlo řidiče? nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira 19 Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 ta schranka stoji par korun, tak to bych radsi koupil novou nez se tim trapit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 OT: Presne tak Späť k téme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 (editace) - Editováno: 23. Duben 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.