Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

cus nevite co je za velikost hvezdicky co jde na sroub od sedacek,potrebuju vyndat sedacky a nevim co mam koupit abych to povolil?dik jestli je tady uz zalozeny tema na tuto otazku tak se omlouvam z casovych duvodu

je to tuším tisícihran M12

Povoloval jsem ten šroub taky, na tom tisícihranu je desítka, tak by to mělo být M10, nejsem strojař tak ty označení moc neznám, jinak ty šrouby jdou ztuha !! pořádně nasadit

Ten šroub je M8x28 číslo dílu N9082101 šroub s hlavou s vnitřním tisícihranem.

Ale pokud se nepletu tak zde šlo o to, jakým nástrojem ho vyšroubovat.

Označení tisícihranu neznám, ale kdyby si měl zájem pošli SZ a já ti pošlu foto.

ty vaše tisícihrany jsou dvanáctihrany lol

Já jsem minulý týden ten potřebný klíč kupoval. I když je šroub opravdu M8, tak "tisícihran" (oficiální název z ETOS) je 10!

Cena byla 139 Kč, je to na Gola klíče.

presne tak je to dvanasthran M10,da sa kupit aj samostatne jeden orech,napr Tona

• 2 týdny později...

Jj, potvrzuju, je to ono... dvanáctihran M10 - samotny orech - cena kolem 80,- kc :)

post-2916-1204556643_thumb.jpg post-2916-1204556655_thumb.jpg post-2916-1204556659_thumb.jpg

• 10 měsíců později...

No mne zalezi hlavne na tom aby pochopil obchodnik co od neho hlavne chcem, teda je mi jendo ci je toi milion hran alebo 12 hran alebo co ale nech mi da to co potrebujem a mam pocit ze hoci to má 12 hrán oznacuje a pouziva sa nazov tisichran...

inak aku velkost mam pytat v obchode ked chcem povolit zamok v dverach? tam je tiez ten srob a neviem aka je to velkost.

Choď do obchodu vyskúšaj a kúp!

Koupil jsem ho normalne v Hornbachu. Meli tam jak M8 na sedacky, tak i M12 na volant. Byla to Tona, zadnej cinskej smejd. Cena mezi 80 - 100kc.

jde to dobře povolit i imbusem tušim 8-kou (už nevim přesně ),osobně vyzkoušene.... ;)

A ja zasa osobne hovorim ze som to skusal imbusom a strhol som tak tie vystupky co su v tom srobe, proste mi to preskocilo lebo to bolo poriadne zatiahnute. Ak si nechcete narobit zbytocnu robotu radsej dat par korun za original kluc...

Koupil jsem taky ořechy Tona v Hornbachu.

Jsou to hlavice XZN, lidově též zvané "eM bity".

Na sedačky M10 (dnes vyzkoušeno), na zámky je M8. Pro jistotu jsem pořídil M5,6,8,10,12.

Pokud se člověk chce v autě trochu vrtat, myslím, že se do vercajku vyplatí těch pár stokorun investovat.

Koupil jsem taky ořechy Tona v Hornbachu.

Jsou to hlavice XZN, lidově též zvané "eM bity".

Na sedačky M10 (dnes vyzkoušeno), na zámky je M8. Pro jistotu jsem pořídil M5,6,8,10,12.

Pokud se člověk chce v autě trochu vrtat, myslím, že se do vercajku vyplatí těch pár stokorun investovat.

Jinak se to jmenuje TORX

Jinak sa mýliš, ale to len btw

Je to XZN a dají se se koupit "oříšky" ve velikostech : M 5, 6, 8, 10, 12, 14, 16

děláte tady z toho pěknej guláš

na sedačky, volant, zámek je dvanáctihran (10,12,8)

torx je hvězdička

Tu ho mate na sedacky ;) dnes sem ho byl kupovat 12hran M10

post-23333-1233362636_thumb.jpg

post-23333-1233362687_thumb.jpg

post-23333-1233362708_thumb.jpg

• 4 měsíce později...

Tak jsem chtěl o víkendu vymontovat přední sedačku a nějak mi to nešlo - šrouby jdou hodně ztuha a jakoby se protáčely a ne a ne povolit. Myslel jsem, že to bude jednoduché, ale takhle si připadám jako úplná lama. Co dělám špatně? :help:

těžko říct, možná je tam někdo před tebou narval přes závit

jsou s lepidlem, hrubá síla to vyřeší ;) zaber

Nechtěl jsem to hned servat, tak zkusim zabrat :)

jsou s lepidlem, hrubá síla to vyřeší ;) zaber

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.