Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,

setkavam se na sve sluzebni fabii od zacatku s jednou neprijemnosti. Cas od casu pri razeni z 2->3 to jde zub na zub, ale poslední dobou mám pocit, že se to stává čím dál častěji (nebo spíše, že to řazení je čím dál více nepřesné.. ne přímo zub na zub, ale ne přesné). Nevíte čím to může být? může to být synchronem? nebo je to normální? Blíží se garančka (najeto to má cca 43 tis km) tak bych jim to rovnou řekl, ale nechci dát najevo, že jsem uplny laik, protože jak to ten technik vycítí, tak řekne, že s tím nic není, nebo naopak, že se to musí celé vyměnit za hrozné prachy :-)

Díky.

Upraveno od neo10_

Zdravim,

setkavam se na sve sluzebni fabii od zacatku s jednou neprijemnosti. Cas od casu pri razeni z 2->3 to jde zub na zub, ale poslední dobou mám pocit, že se to stává čím dál častěji (nebo spíše, že to řazení je čím dál více nepřesné.. ne přímo zub na zub, ale ne přesné). Nevíte čím to může být? může to být synchronem? nebo je to normální? Blíží se garančka (najeto to má cca 43 tis km) tak bych jim to rovnou řekl, ale nechci dát najevo, že jsem uplny laik, protože jak to ten technik vycítí, tak řekne, že s tím nic není, nebo naopak, že se to musí celé vyměnit za hrozné prachy :-)

Díky.

Zkusil bych seřídit lanovody řazení, mohlo by to pomoct.

• 2 měsíce později...
Zkusil bych seřídit lanovody řazení, mohlo by to pomoct.

Mam stejný problem.

Jak se seřazuji lanovody řazení?????? 1.9 TDI

dík za rady

Zdravim,

V práci nám na jedné Fab 1,4 TDI škrtala dvojka při řazení dolů. Má najeto cca 40 000 a je to model 2006. Kupodivu pomohla výměna oleje v převodovce.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.