Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Občas se dostanu do situace, kdy bych potřeboval vědět kódy a názvy barev auta a to nejenom svého, neexistuje náhodou, respektive nemáte někdo vzorník s názvem a kódem všech barev používaných škodovkou na fabie nebo oktávie? :)

Pokud už něco takového na foru existuje tak se omlouvám, já jsem to nenašel.

Občas se dostanu do situace, kdy bych potřeboval vědět kódy a názvy barev auta a to nejenom svého, neexistuje náhodou, respektive nemáte někdo vzorník s názvem a kódem všech barev používaných škodovkou na fabie nebo oktávie? :)

Pokud už něco takového na foru existuje tak se omlouvám, já jsem to nenašel.

Někde to tu je ;)

Někde to tu je ;)

tak tak, :)

nevidím na seznamu svoji,tak doplňím - Oranžová tmavá metalíza 9771

Modrá storm metalíza - 8D8D :)

• Autor

červená základní metalíza - 9770 :palec2:

Diamantová metalíza tem síce je , ale tam je napísané 1B1B a ja mám B8B8 tak neviam, kód farby 9102 ale sedí.

Mimochodom keď sa už bavíme o farbách, pred rokom som kúpil opravnú sadu od škodovky, farba+lak a je dosť zhustnutá, čím sa dá nariediť?

Upraveno od lars

červená základní metalíza - 9770 :palec2:

nádherná barvička, ale v seznamu je jako oranžová cayenne metalíza..ovšem dle TP je to opravdu červená základní metalíza

Prosím ešte raz o radu : Čím nariediť originál škoda lak. Mám to zvlášť farba a lak, strieborná metalíza. Lak mi za rok dosť zhustol. Vďaka.

Ja mám zelenú atol a korekčnú origo farbu riedim technickým acetónom (pozor,nie riedidlo C6000 !!!)

ďakujem za radu, vyskúšam

Bol som v predajni a technický acetón nepoznajú. Iba acetón C6000. Aké má označenie ten technický acetón.Díki.

Acetón C6000 neexistuje,to je blbosť a dlhodobý mýtus,pretože riedidlo C6000 obsahuje toluén a niekoľko ďaľších rozpúšťadiel.Ak acetón nemôžeš zohnať v predajni farby-laky,prípadne v nejakej drogérii,ostáva už len orientovať sa na nejakú predajňu chemických potrieb a zohnať Acetón čistý alebo Acetón p.a.

máš pravdu,našiel som ho tu : aceton

Taky trochu přidám co povídá ETKA o barvách na Fábule.......

post-9055-1204129904_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.