Publikováno Únor 14, 200817 r Občas se dostanu do situace, kdy bych potřeboval vědět kódy a názvy barev auta a to nejenom svého, neexistuje náhodou, respektive nemáte někdo vzorník s názvem a kódem všech barev používaných škodovkou na fabie nebo oktávie? Pokud už něco takového na foru existuje tak se omlouvám, já jsem to nenašel.
Únor 14, 200817 r Občas se dostanu do situace, kdy bych potřeboval vědět kódy a názvy barev auta a to nejenom svého, neexistuje náhodou, respektive nemáte někdo vzorník s názvem a kódem všech barev používaných škodovkou na fabie nebo oktávie? Pokud už něco takového na foru existuje tak se omlouvám, já jsem to nenašel. Někde to tu je
Únor 21, 200817 r Diamantová metalíza tem síce je , ale tam je napísané 1B1B a ja mám B8B8 tak neviam, kód farby 9102 ale sedí. Mimochodom keď sa už bavíme o farbách, pred rokom som kúpil opravnú sadu od škodovky, farba+lak a je dosť zhustnutá, čím sa dá nariediť? Upraveno Únor 21, 200817 r od lars
Únor 21, 200817 r červená základní metalíza - 9770 nádherná barvička, ale v seznamu je jako oranžová cayenne metalíza..ovšem dle TP je to opravdu červená základní metalíza
Únor 22, 200817 r Prosím ešte raz o radu : Čím nariediť originál škoda lak. Mám to zvlášť farba a lak, strieborná metalíza. Lak mi za rok dosť zhustol. Vďaka.
Únor 23, 200817 r Ja mám zelenú atol a korekčnú origo farbu riedim technickým acetónom (pozor,nie riedidlo C6000 !!!)
Únor 26, 200817 r Bol som v predajni a technický acetón nepoznajú. Iba acetón C6000. Aké má označenie ten technický acetón.Díki.
Únor 26, 200817 r Acetón C6000 neexistuje,to je blbosť a dlhodobý mýtus,pretože riedidlo C6000 obsahuje toluén a niekoľko ďaľších rozpúšťadiel.Ak acetón nemôžeš zohnať v predajni farby-laky,prípadne v nejakej drogérii,ostáva už len orientovať sa na nejakú predajňu chemických potrieb a zohnať Acetón čistý alebo Acetón p.a.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.