Luďa Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 (editace) Tímto si Vás dovoluju pozvat na setkání tlupy příjemných lidí na Letišti v Hoškovicích u Mnichova Hradiště který se koná 17. - 18. 5. 2008 Editováno: 16. Únor 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 K vidění budou i tyto SLAVNÉ vozy minulosti a učatníci nejtěžší rally světa PAŘÍŽ - DAKAR: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Obdoba záříjového truck festu v hradci když už není??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Obdoba záříjového truck festu v hradci když už není??? jo v HK je to pěkně zazděný, poslední dobou se v HK dějí věci, viz jakým způsobem je zpoplatněné parkování - taky práce města, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Obdoba záříjového truck festu v hradci když už není??? Vloni ještě byl, myslím, ale krylo se to s Pyrocarem v Přibyslavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Sakra, to sem zrovna mimo CR, jinak bych se prijel podivat. S Dakarkou sem se neco najezdil, paradni auti ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Pyrocar byl dobrej...teď o víkendu jsem viděl fotky zrovna...ale nebyl jsem... Michalf:jo s dakarkou...tou slepovanou z papíru...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Sakra, to sem zrovna mimo CR, jinak bych se prijel podivat. S Dakarkou sem se neco najezdil, paradni auti ! Kdepak? Pročpak? Jakpak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Pyrocar byl dobrej...teď o víkendu jsem viděl fotky zrovna...ale nebyl jsem...Michalf:jo s dakarkou...tou slepovanou z papíru...:-) Jj, Pyrocar byl max. super, jsem nečekal, že bude taaak dobrý, a to i přes tu zimu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 ...a bude slava na vstupnym pro členy Fabiaclubu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Pyrocar byl dobrej...teď o víkendu jsem viděl fotky zrovna...ale nebyl jsem...Michalf:jo s dakarkou...tou slepovanou z papíru...:-) Nene s tou velikou Tehda jeste se zelenou SPZ zacinajici tusim na F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Kdepak? Pročpak? Jakpak? Řím-chci-letecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Řím-chci-letecky Ne kam chceš jet, ale kde jsi jezdil s tou Lízou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) Ne kam chceš jet, ale kde jsi jezdil s tou Lízou... Jo todle .. no to bylo jeste v dobach kdy byl LIAZ tady v JBC, no a protoze tam delal tatka tak jezdil od LIAZu na vodacke tabory kam se dakarkou vozili pro decka lodicky. Takze kazdej rok tam s nama 14 dni byla jedna dakarka ... zkusim doma pohledat nejaky fotky jestli nekde najdu u nasich EDIT : Pak ty dakarky tusim koupila TU v Liberci ... ale to nevim na 100% Editováno: 5. Březen 2008, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Jo todle .. no to bylo jeste v dobach kdy byl LIAZ tady v JBC, no a protoze tam delal tatka tak jezdil od LIAZu na vodacke tabory kam se dakarkou vozili pro decka lodicky. Takze kazdej rok tam s nama 14 dni byla jedna dakarka ... zkusim doma pohledat nejaky fotky jestli nekde najdu u nasich EDIT : Pak ty dakarky tusim koupila TU v Liberci ... ale to nevim na 100% Jj, jsou rozprodané různě, na to je odborník bruder, jednu objevil i někde poblíž nás... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.