Doli Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ja pojedu asi sam. Pojedu pak rovnou do Plzne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) Kdyztak na zimnich, na pokec, na zimnich nebudes jedinej bych rekl. To jste se vsichni zblaznili s tema letnima? Zima jeste davno neskoncila... Editováno: 26. Únor 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ja pojedu asi sam. Pojedu pak rovnou do Plzne. ja vezmu pes i ženu, teda pokud mi neřekne že sem uplně blbej a nepojedu sám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 ja vezmu pes i ženu, teda pokud mi neřekne že sem uplně blbej a nepojedu sám.. Kdo? Žena nebo pes? Možná se ukážu taky, samozřejmě na zimních, nejsem blázen, budu vědět zejtra . Kritéria splňuji (TDi a RS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Kdo? Žena nebo pes? Možná se ukážu taky, samozřejmě na zimních, nejsem blázen, budu vědět zejtra . Kritéria splňuji (TDi a RS) Vsak prijed ... doufam, ze pocasi se umoudri !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 ja vezmu pes i ženu, teda pokud mi neřekne že sem uplně blbej a nepojedu sám.. Prijed klidne sam aspon ti nebude kecat do rizeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 V tolik dorazi ty prvni .. kdyz dorazis pozdejc nic se nestane. Posledne sem byl prvni a 15min po zacatku nikdo to uz sem byl nervni, ale pak sme se sesli no sorry, ale 9.30 je dobrej čas pro nás, co to máme za rohem, ale kdo jede třeba 300 km, asi nebude odvázanej vstávat kvůli tomu v 5 hodin. Řekneš tak dojedou pozdějc, to je fakt, ale taky se může stát, že tou dobou nás, co tam budeme dřív, už někdo vykmitne a právě ti, co to mají nejdál, utřou lusku. Myslím, že by to bylo vůči nim trochu nefér. Navrhuju udělat to v nějakou normální hodinu, která bude vyhovovat i těm z daleka. Podle reakce Luka usuzuju, že 9.30 je trochu brzo. A pokud se na nějaký hodině shodnem, nikdo tam nepoleze dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 jj, brzo to je dost, já sice budu už od soboty v Praze, ale i tak je to na neděli docela blbej čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) Proto MichalF psal pro prvni prichozi... ale prehodil bych to klidne na 10:00 za 3hodky prejedu pomalu pul CR tak by to mohlo stacit .. Editováno: 26. Únor 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Proto MichalF psal pro prvni prichozi... ale prehodil bych to klidne na 10:00 za 3hodky prejedu pomalu pul CR tak by to mohlo stacit .. no rozhodně min. na 10 hod. a srazit se třeba v nějaký hospodě a odtud tam teprve jet. Já mám prostě obavu z toho, že tam nějaký nedočkavci začnou předčasně jančit, někdo je hned vymete a ostatní budou mít po piči. Jo a pište sem teda, kdo přijede. Nechtěl bych, aby nás tam bylo nakonec tři a půl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Tak navigace mi rika. 3:06 - 245km!!! Na tu desatou by to bylo lepsi...ale stejnak do vidim na prijezd tak nekdy v pul 11... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Teda teď jsem to opravdu nečekal. Bohužel chlastám celý víkend, takže bude dost nereálné trefit pěšky pár metrů domů, natož 300 km do Mimoně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) Marios voe já taky v sobotu chlastám ale je fakt, že z prahy to je "jenom" 100km sraz v hospodě by taky nebyl špatnej, protože já byl v mimoni na letišti před 2ma lety a nevim jestli trefim na runway. jinak já tam teda moc blbnout asi nepojedu, spíš jen tak pokoukat, ale na 90% bych dorazil Editováno: 26. Únor 2008, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) no tak do řízení mi nekecá nikdo.. si nedovolej riskovat vysazení za jízdy.. no a já si tam jedu pokecat. trápit svoje šidítko určitě neeee.. možná zkusit maximálku ale asi spíš neee.. hurá už máme program na nedělní sraz.. Editováno: 26. Únor 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 ty jsi vůůůl jak anděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Nebojte se, co se tyce pocasi tak to se potvrdi nebo se to zrusi v patek dle predpovedi. Min tyden celej hlasili v nedeli dest az v patek rikali jasno .. a jak bylo ? Vite sami. Jinak pokud je sraz v 9:30 tak v klidu prijedte na 10tou protoze stejne se driv nesejdem. Jinak sraz nebude primo na letisti, ale pred Mimoni obec Plouznice. ODKAZ NA MAPU : http://www.mapy.cz/#x=133834496@y=13786624...88709_147228545 Loc: 50°37'50.895"N, 14°45'0.47"E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Jinak nemate-li nic proti, pokracoval bych v diskuzi k tedle akci jen v jedne sekci fora. Ted je to tady, pak O1-Motor-Cimbu a je v tom zmatek a hlavne tezko se udrzujou informace v obou vlaknech aktualni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) máš přímej link? jiný sekce nesleduju. jinak k tomu srazu v tý vesnici, jak dlouho se tam budete srazovat? dobrý, už jsem to našel Editováno: 26. Únor 2008, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 ty jsi vůůůl jak anděl he he a vo tom to je.. eště vymyslíme nějakou cenu.. dám do placu láhev Bohemky.. a budem soutěžit na čas a vzdálenost cca 30m, se domluvíme na místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 prdim na vás, nikomu nic tlačit nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 no rozhodně min. na 10 hod. a srazit se třeba v nějaký hospodě a odtud tam teprve jet. Já mám prostě obavu z toho, že tam nějaký nedočkavci začnou předčasně jančit, někdo je hned vymete a ostatní budou mít po piči. Jo a pište sem teda, kdo přijede. Nechtěl bych, aby nás tam bylo nakonec tři a půl. Pokud celou akci potvrdíme,tak nás bude dost...viz octavia 1/motor/téma cimbu motorsport 37 strana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 (editace) Pokud celou akci potvrdíme,tak nás bude dost...viz octavia 1/motor/téma cimbu motorsport 37 strana. jestli nás bude dost, jedině dobře. Zatím se do prezenčky, kterou jsem založil, zapsali i se mnou 3 lidi. Aby tam nakonec přijelo pár aut, není žádnej sraz a v takovým případě to mám taky v paži. Tak se tam alespoň pls. zapište, kdo teda víte, že pojedete. Samozřejmě mám teď na mysli kolegy s OII. Kdo jede s OI nevím a nesleduju. Editováno: 27. Únor 2008, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jejej .. dalsi tema p jedne akci ... no pisnu to tam no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jejej .. dalsi tema p jedne akci ... no pisnu to tam no když se plánuje sraz a píše se o tom v tématu s úplně jiným názvem,, tak je víc než pravděpodobný, že si toho řada lidí, který by třeba chtěli přijet vůbec nevšimne. Proto jsem založil tu prezentaci, kde je z nadpisu na první pohled jasný o co jde. Do sekce OI moc často nechodím a i kdyby, tak sraz bych v tématu o Cimbu Motorsport určitě nehledal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Oficialni sekce k MIMONI : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=40688 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.