Dodo-Kolín Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 (editace) No Dane ten výstup jsem vzdal. Kdyby tolik nefoukalo tak snad ok ale funělo to hrozně. Editováno: 9. Září 2013, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Zde pár fotek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Sakra! A ja sem chybel ale pripravy na stavbu jsou prednejsi bohuzel :-( priste dorazim 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Pepo: neděle je od slova nedělat Taky se připravuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žloutenka Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 A kde je moje žlutá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Myslíš tu žlutou kobru OI RS? A že sis k nám nestoupnul do řady a separoval se s babou jinam??? Koukej se přiště přidat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 joo hoši hezký... já na to trochu zapoměl ... kdybych zrovna nedával překlady na baráku,tak bych přijel na otočku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 (editace) Very good fotky, Lukáši hoď jsem ty svoje ze zrcadlovky nebo někam na uloz.to Editováno: 9. Září 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žloutenka Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Dodo-Kolín : jojo, přesně tu myslím Vždyť jsem stál v řadě. Trošku jste mi pokazili plány, ale nevadí, aspoň bylo na co koukat. Pokud to časově vyjde, tak se k vám příště klidně přidám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal236 Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Lukáš už se registruje a bude to tu co nevidět :-P já už je viděl a vypadá to bombově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 se registruje tejden ne ? uz se jich nemuzu dockat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal236 Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 (editace) Lokální sraz Kutná Hora 8.9.2013 u Kauflandu Tak teda když tak naléháte tak jsem si dovolil Lukáše předběhl Dal jsem si i tu práci s espézetkama Editováno: 10. Září 2013, autor: michal236 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 paráda. krásný fotky good job! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Superrrrr přácička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 ...... nice job Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Povedený fotky i srázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Tak chlapi, jelikož víkend 19.10. jsem zabitej, tak bych předem rád uspořádal sraz o týden později, tedy víkend 26-27.10. Tak napište jaký den by se vám to radši hodilo jinak v pondělí 28.10. je svátek, takže do práce nět Hoj Mohl by to být poslední sraz na letňákách a zároveň ukončení motoristický sezóny vy bejci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Souhlasím víkend 26-27.10 je O.K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 U me dobry sefe,.......... jinak ve ctvrtek ( 10.10. ) stim porad pocitam, snad nebude chcat, az dorazis domu, dej vedet, ale co nejdriv, at tam nejedem pred zavirackou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 26.10. jsem pryč, ale 27.10. se vracím-takže by to teoreticky nějak šlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 Zdarec teoreticky muzu oba dva dny takze bych se ukazal. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 U mně taky dobrý,ale až od 15:00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 ještě nevím, je to 50/50.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 OK, mě reálně taky bude víc vyhovovat neděle 27.10., v sobotu totiž...zase máme oslavu 2 Lukason: Kámo po práci kolem 14.20 bych dorazil k impru, zavolám ti zítra...hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 já bych jel taky,ale makám na baráku ... snad se urvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.