Popu Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 v breznu, v breznu,... nejak 8 - 15.3. jeste se musime domluvit bude mit dovolenou takze bude v OVE tak nejak presnejc se dpmluvime casu jeste dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 jinak,............ to ste vsichni CHCIPLY ? ? ? ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 ani ne...mam radost ze nemusim zitra kvuly tobe vstavat...tlacitka jsem nasel doma ve sklepe.... jak zitra....kdyz bude nad nulou tak testnu tu vapku.mam to za barakem.prida se nekdo?je to mezi svetelnyma u tesca po prave strane na rohu baraku za autostanglem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 ......... ok, ok ..... sme domluveny pres tel. tak pokecame aspon ve dvouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedisko Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Zdárek hoši, Tak jak to s Váma vypadá? Přes celé léto jsem se odmlčel, tak nějak Octavie pouze stála a já lítal svým vysněným BMW, avšak aktuálně v zimě jsem přesedlal opět na Oktavii, je plánovaný nějaký sraz? Klidně bych zopakoval výjezd na Vysokou, ale abychom tam nevyjeli jen my dva s Dodem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 (editace) čus hele ted už unorovej srazek byl takže když nějakej bude tak si myslim že v březnu. ted přes zimu chodime do kutný hory na bowling každej měsíc. takže když budeš sledovat forum tak se to 100% dozviš kdy a jak Editováno: 20. Únor 2013, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 co treba hnedka 1. - 2.3. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Čus. Já se na delší čas odmlčím, neb do 2 týdnů rodíme... Max. se urvu tuhle sobotu odpo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 no tak to bude konečně ta toulačka ne? já můžu až příští sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Bohuzel se mnou v unoru nepocitejte. Eventuelne bych moul prvni tyden v breznu a pak gase 14 dni nn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 (editace) Zdárek hoši, Tak jak to s Váma vypadá? Přes celé léto jsem se odmlčel, tak nějak Octavie pouze stála a já lítal svým vysněným BMW, avšak aktuálně v zimě jsem přesedlal opět na Oktavii, je plánovaný nějaký sraz? Na octávku se vyprdni a doraž radši Evoquem ať si prohlídneme pořádný auto Editováno: 25. Únor 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 (editace) Zdárek hoši, Tak jak to s Váma vypadá? Přes celé léto jsem se odmlčel, tak nějak Octavie pouze stála a já lítal svým vysněným BMW, avšak aktuálně v zimě jsem přesedlal opět na Oktavii, je plánovaný nějaký sraz? Na octávku se vyprdni a doraž radši Evoquem (nebo bavorem) ať si prohlídneme pořádný auto Jo a taťko přejuj hodně zdaru u porodu, hlavně ať je vše v pohodě Editováno: 25. Únor 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Jendo dííík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 (editace) Doufám taťko, že ses už díval manželce rentgenem do břicha, jestli se už mladýmu na srdíčku rýsuje okřídlenej šíp? Páč jestli ne, tak jediný co by ještě možná bylo skousnutelný by by třeba znak mazdy (novou 6 jsem viděl naživo v Lotyšsku a kam se na to hrabou korejci i koncern s O3, mooc pěkný autíčko). Tak hoj Editováno: 25. Únor 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Rentgenem? Ty máš teda rady.... Spíš UZ Mazdou 6 jezdíme 2 roky do práce-to ale není úplně new (ale už i ta je povedená) - 136kW v základu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 já bych třeba už taky konečně přijel a mohl bych ten víkend 9.,10. 3 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 a co bude?zase koule nebo i plavani v kolinsky vapce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 jo ten víkend mužu taky. hlavně abysme se sešli jinak mi je jedno co budem dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 ja teoreticky snad taky a jedno mi to taky je ale videl bych to spis na koule,... ono prece jenom si myslim nebude nejak extra pocasi jeste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 no hlasej na sobotu +5..zadojeny to mam po lyzovacce jak svin.furt se tam chystam ale nechci tam jet sam a byt za exota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 jezisi a proc ne ? ...... se moc bojis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 (editace) Já se chlapi příkláním rozhodně k sobotě, v neděli mám natuty zase rodinnou oslavu..bléééééééééééééé Editováno: 27. Únor 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 bavime se tady o vikendu 9.-10.3. pokuid tomu dobre rozumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 no hlasej na sobotu +5..zadojeny to mam po lyzovacce jak svin.furt se tam chystam ale nechci tam jet sam a byt za exota. Myslím že když přijedeš do myčky s tím, že si chceš umýt zasraný auto tak za exota nebudeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Nene taťko nemáš pravdu, do myčky se totiž zásadně jezdí s umytým autem to dá rozum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.