kokta7 Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 27.10., parkoviště KAUFLAND, Kutná Hora, 14:00 co myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Nooo, GP Indie F1 v Buddhu se jede už od 10:00, to by se mooožná i dalo do 14 do tý Kutnice stihnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Hradeckopardubický sraz v Kutné Hoře? Kokto,co to tady děláš za zmatky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 (editace) pan PAWOUK tady ale nejevi vubec nikdo zadny zajem se sejit ....... ty jsi taky prijel z Prahe tak je nech,... pokud nekdo bude chtit dorazeji,... ja o tom silne pochybuju protoze Pardubaci jsou liny,... uz kolikrat sme to tady resily a nikdo pak nakonec nedojel,... jedinej kdo jezdi je Dandisan, zbytek jsou liny lemry ujet 40 km za pokecem a zprijemnenim pekneho nedelniho odpoledne tak uvidime,... kdyz dorazi kokta a ekkar budeme jenom radi za kazdeho noveho cloveka Editováno: 25. Říjen 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Asi jsem tedy ten koktův výkřik nějak nepochopil. Nicméně již podle smajlíku je jasné,že to bylo jen takové šťouchnutí. Já bych býval také dorazil,ale tento víkend jsem na Moravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 výmluvy a výmluvy, dle topicu v kutny hoře, budu se snažit dorazit Sraz základní u Kaufu v 15:00 (nevím proč psal Jenda ve 14:00?-posuňme to s ohledem na Milana) 15:00-15:30 - základní pokec u Kaufu a příjezd dalších nedochvilných členů 15:30-15:40 spanilá jízda z KH na Kačinu 15:40-??? - focení, další pokec, při nepřízni počasí můžeme navštívit i hostinec Na Huse (naproti Kačině) a pokec i tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Hele,a proč sem nedáš přímo odkaz na příslušné vlákno (spolu s pozvánkou pro hradečáky a pardubáky),místo kopírování příspěvků? http://forum.skodahome.cz/topic/40293-co-takhle-nejaky-spolek-na-kolinsku/page-48#entry1825719 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 musím souhlasit s Pawoukem proč tady řešíte kutnou horu. Takže sraz v hradci nebude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 do kauflandu v Kutná Hora to mám 88 km to nemá cenu, kdyby tam bylo aspon víc jak deset aut tak už bych možná uvažoval o tom že dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 naposledy nas bylo 11 ......... nicmene,.... ja jezdim na prazsky srazy a mam to jeste dal nez by si to mel ty ......... takze nevidim duvod neprijet, kdyz by nekdo chtel,... ale zalezi to pochopitelne na cloveku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 ještě uvidim ale spíš ne, kdyby to bylo v hradci tak dorazim. kdyby byl sraz v listopadu tak dorazim i do kutnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Kdyz pojedes EKONOMY RUN ...... tak ti ten naftovej trihnek, nesezere z kuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 ale tak o naftu nejde, to projezdim i tři nádrže za měsíc když chci. je tu někdo kdo jede od hradce nebo pardubic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 Tak odpískáno, nikam nejedu - bylo mi naplánováno jiné cestování... A navíc - podle routeplanneru to mám do Kutnice ke Kaufu dokonce 106km čili hodinu a tři čtvrtě - to je na houby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 to je moc no, já to mam hodku což je v normě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 jezdím na srazy do KH, a fakt super lidi se tam scházej....jen tenhle víkend nemohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterSawyer Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Rad bych konecne poznal kouzlo srazu, ale nikoho z vas neznam:/ Jinak jsem taky Od HK:) Velice rad bych na nejaky lokalni sraz dorazil;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 V létě jsem tady nabízel možnost sjet se na Andrlák GPS: 49°57'36.113"N, 16°22'26.861"E , ale nedorazila tam "ani noha" - a to tam je kromě rozhledny i hospoda s poměrne slušným kuchařem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 když byl sraz na Kunětický hoře někdy minulý rok, psalo sem hodně lidí jak přijede, no a skutečnost byla jiná - já a Steglik. A přitom Kuňka je tak na středu Pce a HK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 PeterSawyer. jsem pro udělat nějaký srázek, už jsem tu psal že bys me se příští víkend mohly sejít ale pak se nakonec sešly v kutej hoře Ekkar_z_Bastlírny: kdybych si toho v létě všiml tak určitě dorazim, mam to kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Tady jsem to navrhnul: http://forum.skodahome.cz/topic/40366-hradec-kralove-pardubice/?p=1792059 A tady jsem dával koment na fakt, že jsem tam voxidoval akorát já a moje polovice: http://forum.skodahome.cz/topic/40366-hradec-kralove-pardubice/?p=1792841 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterSawyer Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Tak ja vcelku s Kutnou Horou nemam problem jsem tam za 20 minut:) Prijedu rad kamkoli na cesnecku:D A jak shruba srazy probihaji? Prijizdi se solo jen ridic nebo si kazdy vezme svou drahou polovičku? Diky za zasveceni do rozjeteho vlaku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 to máš asi jedno jestli s polovičkou nebo ne, 15.11. to je příští pátek pojedu do hradce tak mezi 4-5 hodinou budu u okay vedle OBI, tak jestli chcete tak doražte, chvilku se tam zdržim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterSawyer Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Jojo tam okolo jezdim kazdy den z prace take okolo ctvrte hodiny:) Klidne se zastavim;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 tam se nedostanu - jsem v práci až do večera, dělám 12h šichty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.