Únor 28, 200817 r diky za fotky,vapada to fakt skvěle....už se na ně těším mam je objednane v AUTO KELLY po vyplatě si pro ně jdu!!
Únor 28, 200817 r diky za fotky,vapada to fakt skvěle....už se na ně těším mam je objednane v AUTO KELLY po vyplatě si pro ně jdu!! Máš objednané ty světla od Helly (5297 Kč/ks) nebo ty od Depa (1750 Kč/ks)??? Nemáte někdo zkušenosti s těmi světly od DEPA???
Únor 29, 200817 r mam ty DEPA se slevičkou,tak jdu do nich....vzadu mam taky DEPA a nemel by byt problém....
Březen 2, 200817 r Jak je to se svítivostí? Svítí ty LaK líp než předface nebo stejně? LaK svítěj líp než obyč předface.
Březen 4, 200817 r tak světla sou na obchodě zitra je vyměnim a pošlu fota......doufam že fakt budou svítit lépe!!
Březen 8, 200817 r Autor tak světla sou na obchodě zitra je vyměnim a pošlu fota......doufam že fakt budou svítit lépe!! no mas je namontovane? posli foto ak mozes
Březen 8, 200817 r tak světla sou na obchodě zitra je vyměnim a pošlu fota......doufam že fakt budou svítit lépe!! Tak kde jsou ty fotky, chlape???
Březen 9, 200817 r Tak kde jsou ty fotky, chlape??? tak sem nakonec nevydržel a namontoval jsem je hned jak sem odjel od tebe.....fota sem dal k memu autu ale něco je tu Upraveno Březen 9, 200817 r od paul_tdi
Březen 9, 200817 r tak sem nakonec nevydržel a namontoval jsem je hned jak sem odjel od tebe.....fota sem dal k memu autu ale něco je tu Vypadají super a jak svítí, když to nejsou od Helly?
Březen 9, 200817 r Vypadají super a jak svítí, když to nejsou od Helly? nevím jak sviti HELLA ale oproti starym to je asi jako xenon proti H4 .tolik asi ne ale rozdil tam je!!sviti to i vic do boku a svetlo je prostě jine!!!!mam stejne žarovky takže ta svitivost se určitě zvětšila!!
Březen 9, 200817 r nevím jak sviti HELLA ale oproti starym to je asi jako xenon proti H4 .tolik asi ne ale rozdil tam je!!sviti to i vic do boku a svetlo je prostě jine!!!!mam stejne žarovky takže ta svitivost se určitě zvětšila!! Ještě jsem do LK světlometů dak Osram Silverstar +50% a svítí to opravdu dobře. Původní světlomety byly podle toho světlušky
Březen 9, 200817 r Ještě jsem do LK světlometů dak Osram Silverstar +50% a svítí to opravdu dobře. Původní světlomety byly podle toho světlušky je to tak prostě budete kulit svoje očka
Březen 9, 200817 r Ony při troše snahy pasujou faceilfty i na předface bez mezer apod. viz foto níže. PS. Jen moje osobní srovnání - nový facelift lampy s +50% žárovkama H4 je jiná liga, než původní předfacelift, ale xenony jsou jinej sport.
Březen 10, 200817 r Ony při troše snahy pasujou faceilfty i na předface bez mezer apod. viz foto níže. PS. Jen moje osobní srovnání - nový facelift lampy s +50% žárovkama H4 je jiná liga, než původní předfacelift, ale xenony jsou jinej sport. no takhle to nevypada špatně...tam je akorat mezera u masky a světla v rohu jak tak sleduju.....co.to porovnani sedi to je jasné
Březen 10, 200817 r Ještě jsem do LK světlometů dak Osram Silverstar +50% a svítí to opravdu dobře. Původní světlomety byly podle toho světlušky Dají se koupit taky Osram night breaker, vypadají ještě lépe a píšou až 90% více světla než klasický halogen...
Březen 10, 200817 r Dají se koupit taky Osram night breaker, vypadají ještě lépe a píšou až 90% více světla než klasický halogen... tie žiarovky niesu až taký zazrak a o tých 90-tich percentach dosť pochybujem.mam ich v octe a sú porovnatelné so silverstar.,len za mokra sa svetlo tak neodráža od vozovky. na druhej strane ma zarazila životnosť- v Sprinteri (H7) išly do hajan po 1mesiaci.
Březen 10, 200817 r Autor tak sem nakonec nevydržel a namontoval jsem je hned jak sem odjel od tebe.....fota sem dal k memu autu ale něco je tu vyzera to skvele
Březen 17, 200817 r To Paul tdi Ahoj, byl nějakej problém při montáži těch světel od DEPA? Jak to svítí? Upraveno Březen 17, 200817 r od miki
Březen 17, 200817 r tie žiarovky niesu až taký zazrak a o tých 90-tich percentach dosť pochybujem.mam ich v octe a sú porovnatelné so silverstar.,len za mokra sa svetlo tak neodráža od vozovky. na druhej strane ma zarazila životnosť- v Sprinteri (H7) išly do hajan po 1mesiaci. Fuuha a odisli obe, alebo len jedna? Ci to nebola nejaka vyrobna vada... Za kolko si ich kupoval?
Březen 17, 200817 r To Paul tdi Ahoj, byl nějakej problém při montáži těch světel od DEPA? Jak to svítí? ne žadny!
Březen 19, 200817 r Fuuha a odisli obe, alebo len jedna? Ci to nebola nejaka vyrobna vada...Za kolko si ich kupoval? ano,s týždňovým rozdielom.cenu si už nepamätám ale kupoval som ich v SVENTEXE(NR). ak chceš tak Ti tú cenu zistím.
Duben 17, 200817 r Mám originální světla L&K. Řekl bych, že jsou designově včetně blinkrů hezčí než FACE model. Rozdíl ve svítivosti proti předFACE světlům je opravdu markantní. Ale už jsem se nějak namlsal a rád bych šel kvůli svítivosti do xenonů. Měnit celý předek se mi nechce a navíc L&K světla se mi vážně líbí. Takže jsou dvě možnosti: 1) HID sada H4 hi/lo 6000 K. 8000 K bych se bál kvůli policajtům. Těch 6000 K je ještě snesitelné... 2) vyřezat do parabol bixenon čočky.... je mi jasné, že ani jedno řešení nebude mít automatickou regulaci :-( Ostřikovaše světlometů mám, takže tento problém vyřešen. Mohl by jste mi někdo prosím sdělit vaše zkušenosti s HID sadami nebo předělávkou na bixenon čočky? Byl bych moc vděčný za jakýkoliv podnět....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.