Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

diky za fotky,vapada to fakt skvěle....už se na ně těším mam je objednane v AUTO KELLY po vyplatě si pro ně jdu!! :p

diky za fotky,vapada to fakt skvěle....už se na ně těším mam je objednane v AUTO KELLY po vyplatě si pro ně jdu!! :p

Máš objednané ty světla od Helly (5297 Kč/ks) nebo ty od Depa (1750 Kč/ks)???

Nemáte někdo zkušenosti s těmi světly od DEPA???

Jak je to se svítivostí? Svítí ty LaK líp než předface nebo stejně?

mam ty DEPA se slevičkou,tak jdu do nich....vzadu mam taky DEPA a nemel by byt problém....

Jak je to se svítivostí? Svítí ty LaK líp než předface nebo stejně?

LaK svítěj líp než obyč předface.

LaK svítěj líp než obyč předface.

Díky ;)

tak světla sou na obchodě zitra je vyměnim a pošlu fota......doufam že fakt budou svítit lépe!!

• Autor
tak světla sou na obchodě zitra je vyměnim a pošlu fota......doufam že fakt budou svítit lépe!!

no mas je namontovane? posli foto ak mozes :palec2:

Tak kde jsou ty fotky, chlape???

Tak kde jsou ty fotky, chlape???

tak sem nakonec nevydržel a namontoval jsem je hned jak sem odjel od tebe.....fota sem dal k memu autu ale něco je tu

post-10987-1205087278_thumb.jpg

post-10987-1205087298_thumb.jpg

post-10987-1205087325_thumb.jpg

post-10987-1205087366_thumb.jpg

post-10987-1205087464_thumb.jpg

post-10987-1205087483_thumb.jpg

Upraveno od paul_tdi

tak sem nakonec nevydržel a namontoval jsem je hned jak sem odjel od tebe.....fota sem dal k memu autu ale něco je tu

Vypadají super :palec2: a jak svítí, když to nejsou od Helly?

Vypadají super :palec2: a jak svítí, když to nejsou od Helly?

nevím jak sviti HELLA ale oproti starym to je asi jako xenon proti H4 :p .tolik asi ne :) ale rozdil tam je!!sviti to i vic do boku a svetlo je prostě jine!!!!mam stejne žarovky takže ta svitivost se určitě zvětšila!!

nevím jak sviti HELLA ale oproti starym to je asi jako xenon proti H4 :p .tolik asi ne :) ale rozdil tam je!!sviti to i vic do boku a svetlo je prostě jine!!!!mam stejne žarovky takže ta svitivost se určitě zvětšila!!

Ještě jsem do LK světlometů dak Osram Silverstar +50% a svítí to opravdu dobře. Původní světlomety byly podle toho světlušky

Ještě jsem do LK světlometů dak Osram Silverstar +50% a svítí to opravdu dobře. Původní světlomety byly podle toho světlušky

je to tak prostě budete :w00t1: kulit svoje očka :)

Ony při troše snahy pasujou faceilfty i na předface bez mezer apod. viz foto níže.

post-6913-1205100258_thumb.jpg

PS.

Jen moje osobní srovnání - nový facelift lampy s +50% žárovkama H4 je jiná liga, než původní předfacelift,

ale xenony jsou jinej sport. lol

Ony při troše snahy pasujou faceilfty i na předface bez mezer apod. viz foto níže.

post-6913-1205100258_thumb.jpg

PS.

Jen moje osobní srovnání - nový facelift lampy s +50% žárovkama H4 je jiná liga, než původní předfacelift,

ale xenony jsou jinej sport. lol

no takhle to nevypada špatně...tam je akorat mezera u masky a světla v rohu jak tak sleduju.....co.to porovnani sedi :) to je jasné :palec2:

Dají se koupit taky Osram night breaker, vypadají ještě lépe a píšou až 90% více světla než klasický halogen...

Dají se koupit taky Osram night breaker, vypadají ještě lépe a píšou až 90% více světla než klasický halogen...

tie žiarovky niesu až taký zazrak a o tých 90-tich percentach dosť pochybujem.mam ich v octe a sú porovnatelné so silverstar.,len za mokra sa svetlo tak neodráža od vozovky. na druhej strane ma zarazila životnosť- v Sprinteri (H7) išly do hajan po 1mesiaci. ;)

• Autor

vyzera to skvele :palec2:

To Paul tdi Ahoj, byl nějakej problém při montáži těch světel od DEPA? Jak to svítí?

Upraveno od miki

tie žiarovky niesu až taký zazrak a o tých 90-tich percentach dosť pochybujem.mam ich v octe a sú porovnatelné so silverstar.,len za mokra sa svetlo tak neodráža od vozovky. na druhej strane ma zarazila životnosť- v Sprinteri (H7) išly do hajan po 1mesiaci. ;)

Fuuha a odisli obe, alebo len jedna? Ci to nebola nejaka vyrobna vada...

Za kolko si ich kupoval?

To Paul tdi Ahoj, byl nějakej problém při montáži těch světel od DEPA? Jak to svítí?

ne žadny!

ne žadny!

Díky za info :palec2:

Fuuha a odisli obe, alebo len jedna? Ci to nebola nejaka vyrobna vada...

Za kolko si ich kupoval?

ano,s týždňovým rozdielom.cenu si už nepamätám ale kupoval som ich v SVENTEXE(NR). ak chceš tak Ti tú cenu zistím.

• 4 týdny později...

Mám originální světla L&K. Řekl bych, že jsou designově včetně blinkrů hezčí než FACE model.

Rozdíl ve svítivosti proti předFACE světlům je opravdu markantní.

Ale už jsem se nějak namlsal a rád bych šel kvůli svítivosti do xenonů. Měnit celý předek se mi nechce a navíc L&K světla se mi vážně líbí.

Takže jsou dvě možnosti: 1) HID sada H4 hi/lo 6000 K. 8000 K bych se bál kvůli policajtům. Těch 6000 K je ještě snesitelné...

2) vyřezat do parabol bixenon čočky....

je mi jasné, že ani jedno řešení nebude mít automatickou regulaci :-(

Ostřikovaše světlometů mám, takže tento problém vyřešen.

Mohl by jste mi někdo prosím sdělit vaše zkušenosti s HID sadami nebo předělávkou na bixenon čočky? Byl bych moc vděčný za jakýkoliv podnět....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.