Nákup v USA - Lampárna - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Nákup v USA

Martan

Doporučené příspěvky

century napsal:
Známej tam jezdí a vždy jich převeze kolem pěti.. nic - žádný clo ani nic jiného..... prostě tohle neřeší... to samí třeba kamery, hodinky atd...

Tak to nevim, ja vezl dva a uz sem mel hodne velkej problem vysvetlovat, ze jeden je osobni a druhej pracovni, jinak bych platil. Ale asi zalezi na koho kdo narazi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MichalF napsal:
Jojo pokud si ho tam koupis, proste ho vem pres rameno jako osobni zavazadlo a kdyztak reknes, ze uz si tam s nim jel a hotovo. Co se tyce poslani tak tam je prob ... CLO+DPH ... ale znam kamose co mel kliku a nezaplatil ani jedno ani druhy !

No záleží na koho narazíš.. nebudu jmenovat ani dávat příklady ale jde to poslat jako GIFT a může to bejt klidně krabice od banánů plná drahého zboží a nezaplatíš ani korunu na CLO..

a já mám teď štěstí a nechám si poslat něco kamarádce, co jede na ředitelství jejich firmy a pak mi to přiveze.. jupííííííííííííííííííí

Editováno: , autor: superfatty
Odkaz ke komentáři

superfatty napsal:
No záleží na koho narazíš.. nebudu jmenovat ani dávat příklady ale jde to poslat jako GIFT a může to bejt klidně krabice od banánů plná drahého zboží a nezaplatíš ani korunu na CLO..

a já mám teď štěstí a nechám si poslat něco kamarádce, co jede na ředitelství jejich firmy a pak mi to přiveze.. jupííííííííííííííííííí

když je to jako GIFT tak se neplatí ani DPH u nás?

Odkaz ke komentáři

1) Může se stát, že na hranicích budou chtít doklad, že sis ho do US už dovezl-např. doklad o koupi v ČR, ale většinou to nikdo neřeší.

2) Když se objednává přes net, a je to jako GIFT, neplatí se clo, pokud ne, počítá se clo z uvedené ceny.

3) Záruky v US jsou značně omezené, max. v rozsahu měsíců a ne roků jako u nás.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...