xaker Vloženo 28. Únor 2008 Vloženo 28. Únor 2008 Zdravim, v aute mi uz dlhsiu dobu nieco sramoti, najprv len pri vyradenej rychosti (otacky 2500 - 3000), pri poklese nieco zasramotilo. Dnes som sa chcel rychlejsie pohnut hore kopcom na dvojke a autom zacalo trhat, akoby nieco preskocilo, presmyklo. Cim to moze byt? mam Octaviu 1.9 TDI, 81 kW. Dakujem Citovat
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Vloženo 29. Únor 2008 Zdravim,v aute mi uz dlhsiu dobu nieco sramoti, najprv len pri vyradenej rychosti (otacky 2500 - 3000), pri poklese nieco zasramotilo. Dnes som sa chcel rychlejsie pohnut hore kopcom na dvojke a autom zacalo trhat, akoby nieco preskocilo, presmyklo. Cim to moze byt? mam Octaviu 1.9 TDI, 81 kW. Dakujem Je docela možné, že to šramocení byla uvolněná napínací kladka na rozvoďáku a následně mohl přeskočit rozvoďák. Doporučuju kontrolu polohy rozvodů !!! Citovat
xaker Vloženo 29. Únor 2008 Autor Vloženo 29. Únor 2008 A nemalo by preskocenie rozvodoveho remena za nasledok znefunkcenie vozidla? lebo auto funguje teraz normalne... uz som rozmyslal aj nad obmedzovacom otaciek motora-na akom principe pracuje? sramotil by? Citovat
KaJe Vloženo 29. Únor 2008 Vloženo 29. Únor 2008 Už jsem viděl motory, co když přeskočí o jeden zub na řemeni, tak se jim nic nestane a jede to skoro stejně. Určitěbych se na to podíval, je to chvíle. A omezovač otáček funguje tak, že prostě vypne střikování, něco jako když jedeš autem z kopce s rychlostí, takže to by to být nemělo. Citovat
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Vloženo 29. Únor 2008 Už jsem viděl motory, co když přeskočí o jeden zub na řemeni, tak se jim nic nestane a jede to skoro stejně. Určitěbych se na to podíval, je to chvíle. A omezovač otáček funguje tak, že prostě vypne střikování, něco jako když jedeš autem z kopce s rychlostí, takže to by to být nemělo. u zážehovýho motoru dokonce od tři zuby a motor v pohodě, akorát nejde nastartovat. S omezovačem otáček souhlas - stejný názor. Citovat
xaker Vloženo 6. Březen 2008 Autor Vloženo 6. Březen 2008 a nemohla by byt zrada vo filtri paliva v palivovej nadrzi (znescisteni)? v tahu nedostane motor dostatocne mnozstvo paliva a autom zacne trhat, ale ten sramotiaci zvuk...? alebo v pripade zadierani volnobezky na alternatore? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.