Publikováno Únor 28, 200817 r Zdravim, v aute mi uz dlhsiu dobu nieco sramoti, najprv len pri vyradenej rychosti (otacky 2500 - 3000), pri poklese nieco zasramotilo. Dnes som sa chcel rychlejsie pohnut hore kopcom na dvojke a autom zacalo trhat, akoby nieco preskocilo, presmyklo. Cim to moze byt? mam Octaviu 1.9 TDI, 81 kW. Dakujem
Únor 29, 200817 r Zdravim,v aute mi uz dlhsiu dobu nieco sramoti, najprv len pri vyradenej rychosti (otacky 2500 - 3000), pri poklese nieco zasramotilo. Dnes som sa chcel rychlejsie pohnut hore kopcom na dvojke a autom zacalo trhat, akoby nieco preskocilo, presmyklo. Cim to moze byt? mam Octaviu 1.9 TDI, 81 kW. Dakujem Je docela možné, že to šramocení byla uvolněná napínací kladka na rozvoďáku a následně mohl přeskočit rozvoďák. Doporučuju kontrolu polohy rozvodů !!!
Únor 29, 200817 r Autor A nemalo by preskocenie rozvodoveho remena za nasledok znefunkcenie vozidla? lebo auto funguje teraz normalne... uz som rozmyslal aj nad obmedzovacom otaciek motora-na akom principe pracuje? sramotil by?
Únor 29, 200817 r Už jsem viděl motory, co když přeskočí o jeden zub na řemeni, tak se jim nic nestane a jede to skoro stejně. Určitěbych se na to podíval, je to chvíle. A omezovač otáček funguje tak, že prostě vypne střikování, něco jako když jedeš autem z kopce s rychlostí, takže to by to být nemělo.
Únor 29, 200817 r Už jsem viděl motory, co když přeskočí o jeden zub na řemeni, tak se jim nic nestane a jede to skoro stejně. Určitěbych se na to podíval, je to chvíle. A omezovač otáček funguje tak, že prostě vypne střikování, něco jako když jedeš autem z kopce s rychlostí, takže to by to být nemělo. u zážehovýho motoru dokonce od tři zuby a motor v pohodě, akorát nejde nastartovat. S omezovačem otáček souhlas - stejný názor.
Březen 6, 200817 r Autor a nemohla by byt zrada vo filtri paliva v palivovej nadrzi (znescisteni)? v tahu nedostane motor dostatocne mnozstvo paliva a autom zacne trhat, ale ten sramotiaci zvuk...? alebo v pripade zadierani volnobezky na alternatore?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.