Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,

v aute mi uz dlhsiu dobu nieco sramoti, najprv len pri vyradenej rychosti (otacky 2500 - 3000), pri poklese nieco zasramotilo. Dnes som sa chcel rychlejsie pohnut hore kopcom na dvojke a autom zacalo trhat, akoby nieco preskocilo, presmyklo. Cim to moze byt? mam Octaviu 1.9 TDI, 81 kW. Dakujem

Zdravim,

v aute mi uz dlhsiu dobu nieco sramoti, najprv len pri vyradenej rychosti (otacky 2500 - 3000), pri poklese nieco zasramotilo. Dnes som sa chcel rychlejsie pohnut hore kopcom na dvojke a autom zacalo trhat, akoby nieco preskocilo, presmyklo. Cim to moze byt? mam Octaviu 1.9 TDI, 81 kW. Dakujem

Je docela možné, že to šramocení byla uvolněná napínací kladka na rozvoďáku a následně mohl přeskočit rozvoďák. Doporučuju kontrolu polohy rozvodů !!!

• Autor

A nemalo by preskocenie rozvodoveho remena za nasledok znefunkcenie vozidla? lebo auto funguje teraz normalne... uz som rozmyslal aj nad obmedzovacom otaciek motora-na akom principe pracuje? sramotil by?

Už jsem viděl motory, co když přeskočí o jeden zub na řemeni, tak se jim nic nestane a jede to skoro stejně. Určitěbych se na to podíval, je to chvíle. A omezovač otáček funguje tak, že prostě vypne střikování, něco jako když jedeš autem z kopce s rychlostí, takže to by to být nemělo.

Už jsem viděl motory, co když přeskočí o jeden zub na řemeni, tak se jim nic nestane a jede to skoro stejně. Určitěbych se na to podíval, je to chvíle. A omezovač otáček funguje tak, že prostě vypne střikování, něco jako když jedeš autem z kopce s rychlostí, takže to by to být nemělo.

u zážehovýho motoru dokonce od tři zuby a motor v pohodě, akorát nejde nastartovat. S omezovačem otáček souhlas - stejný názor.

• Autor

a nemohla by byt zrada vo filtri paliva v palivovej nadrzi (znescisteni)? v tahu nedostane motor dostatocne mnozstvo paliva a autom zacne trhat, ale ten sramotiaci zvuk...? alebo v pripade zadierani volnobezky na alternatore?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.