kajvet Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Mám v OI (2001) zapojený zesilovač, který hrál bez problémů s neorigo rádiem Pioneer DEH-4700MP. Jelikož jsem si vyměnil budíky s Maxidotem, a chtěl jsem na Maxidotu vidět stanice z rádia, sehnal jsem si origo rádio s CD Škoda Symphony. Vše jede jak má, ale jen do té doby než rozsvítím světla auta (rozsvítí se samozřejmě osvětlení rádia), tak začne v zesilovači hučet (je to jako hučení když stojím pod sloupem vysokého napětí). Co to může být a proč to dělá? Díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajvet Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 nikdo se s tím někde nebo u někoho nesetkal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 ...takže jsi vyměnil Pioneer za Symphony...kde máš zapojené spínané +12V na zesilovač?U tohoto rádia by jsi měl mít výstup na zesilovač přes tento kabel...kde je i spínané napětí pro zesilovač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.