Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrá...děláme na fabce něco nového,ale piny(terminály) je potřeba pořádně zaaretovat.Zkoušel jsem to obyčejnýma kleštěma a výsledek byl dost riskantní,nerad bych třeba vyhořel. Brouzdim na netu a sháním lisovací kleště na piny(konektor,terminály)...dost problém koupit,objednat lze ale za jakou cenu!!!

Vloženo
Dobrá...děláme na fabce něco nového,ale piny(terminály) je potřeba pořádně zaaretovat.Zkoušel jsem to obyčejnýma kleštěma a výsledek byl dost riskantní,nerad bych třeba vyhořel. Brouzdim na netu a sháním lisovací kleště na piny(konektor,terminály)...dost problém koupit,objednat lze ale za jakou cenu!!!

No právě za jakou cenu. Třeba tady:

http://www.univer.cz/detail.php?id=1059

Vloženo

Já jsem si objednal lisovací kleště v katalogu pod kódem LH SET za 1240,- .Na prodejně jsme je testovali a výsledek? Naprosto přesně a kvalitně lisují snad všechny druhy dutinek, konektorů izolovaných i neizolovaných za pomocí různých nádstavců, které jsou součástí sady.Také jsme zkoušely takové ty tenké dlouhé laciné kleště a výsledek taky nic moc...tak nevím, asi záleží jak je kdo náročnej!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...