Publikováno Březen 3, 200817 r Dobrá...děláme na fabce něco nového,ale piny(terminály) je potřeba pořádně zaaretovat.Zkoušel jsem to obyčejnýma kleštěma a výsledek byl dost riskantní,nerad bych třeba vyhořel. Brouzdim na netu a sháním lisovací kleště na piny(konektor,terminály)...dost problém koupit,objednat lze ale za jakou cenu!!!
Březen 3, 200817 r Dobrá...děláme na fabce něco nového,ale piny(terminály) je potřeba pořádně zaaretovat.Zkoušel jsem to obyčejnýma kleštěma a výsledek byl dost riskantní,nerad bych třeba vyhořel. Brouzdim na netu a sháním lisovací kleště na piny(konektor,terminály)...dost problém koupit,objednat lze ale za jakou cenu!!! No právě za jakou cenu. Třeba tady: http://www.univer.cz/detail.php?id=1059
Březen 3, 200817 r No keď chceš zaaretovať tak pájkuj napr ako ja alebo pohladaj, Cosby tu písal ktoré kliešte sú na to vhodné
Březen 4, 200817 r a ja este aj oblepim izolackou prislusnej farby. uz som raz horel nie vlastnou vinou, takze aj poistka.
Březen 4, 200817 r Autor Já jsem si objednal lisovací kleště v katalogu pod kódem LH SET za 1240,- .Na prodejně jsme je testovali a výsledek? Naprosto přesně a kvalitně lisují snad všechny druhy dutinek, konektorů izolovaných i neizolovaných za pomocí různých nádstavců, které jsou součástí sady.Také jsme zkoušely takové ty tenké dlouhé laciné kleště a výsledek taky nic moc...tak nevím, asi záleží jak je kdo náročnej!
Březen 4, 200817 r no problem je hlavne s krimpovanim pinu na miniISO .. ty vetsinou ty nejlevnejsi kleste neumi "zmacknout" pac jsou prilis male..
Březen 5, 200817 r Ja najprv zmáčkem obyčajnými špicatými kliešťami a potom precínujem.Ak to nejde do nejakého konektora,tak na vrch dám zmršťovačku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.