stehlino Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Tak jsem přemýšlel že někdy na podzim prodám svoji starou Fábuli a koupím novou Fábuli Všechno už sem si přeběžně vybral až na barvu. No mám sice dva favority Oranžovou Tangerine a Béžová Cappuccino ale i ostatní barvy jsou moc hezký a nedá mi to spát kterou zvolit:) Zajímaly by mě vaše názory??? Jáká barva se vám líbí nebo jakou Fábuli jste si koupily a jste se současnou barvou spokojeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 mne sa na kratkej FII velmi paci 1. Šedá Satin metalíza 2. Oranžová Tangerine metalíza 3. Bila CANDY uni dobra cervena alebo cierna myslim ze v tychto farbach trochu zanika ten uzky a vysoky vzhlad ak by som volil metlu . jednoznacne Seda satin .. ak uni .. biela ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Odporúčam červenú corrida v kombinácii s bielou strechou Capuccino nie je zlé, jednoznačne je to najpraktickejšia farba - no je to taká šedá myš, to auto sa stratí aj na ceste, aj na parkovisku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Přikláním se k Igorovi červená s bílou střechou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak ja jsem nakonec si objednal sedou satin. Chtel jsem spis svetlejsi a pritelkyne viditelnejsi. No a ta seda satin byl kompromis na kterem jsme se shodli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Oranzova Tangerine, je pekna, ale uz ji ma tolik aut, ze se mi zacina protivit. , jelioz sam mam modrou ocean, tak me trochu mrzi, ze na FII ji nedelaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak ja jsem nakonec si objednal sedou satin. Chtel jsem spis svetlejsi a pritelkyne viditelnejsi. No a ta seda satin byl kompromis na kterem jsme se shodli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stehlino Vloženo 6. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 nikdy sem netušil že s tím bude takovej problem no ale při nejhorším to udělám ENTENTÝKY DVA ŠPALÍKY.... No s kamarádkou sme se shodli taky na té šedé satin ale tu už má i brácha akorát na Fabii I tak je takové blbé Jinak červená s bílo střechou ta je nádherná ale to bych tady dělal Igorovi dvojku a to si nemůžu přece dovolit já takovej zelenáč no skusím navštívit prodejce a podívat se co má na skladě a jak to vypadá v reálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obywan Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 jedniznačně nejlepší barva je žlutá ale ta ovšem není pro všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Já bych si asi taky těžko vybíral-červená s bílou střechou, oranž nebo žlutá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 jedniznačně nejlepší barva je žlutá ale ta ovšem není pro všechny j zluta kanarkova. Chtel sem ji na R, ale nedelase. na FI vypada nadherne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mutant2 Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Tak jsem přemýšlel že někdy na podzim prodám svoji starou Fábuli a koupím novou Fábuli Všechno už sem si přeběžně vybral až na barvu. No mám sice dva favority Oranžovou Tangerine a Béžová Cappuccino ale i ostatní barvy jsou moc hezký a nedá mi to spát kterou zvolit:) Zajímaly by mě vaše názory??? Jáká barva se vám líbí nebo jakou Fábuli jste si koupily a jste se současnou barvou spokojeni? Mi osobně se líbí žlutá v kombinaci se sport výbavou a 16" koly Bear. Ale dobrá volba je rozhodně i oranžová nebo satin. My máme doma oranžovou ve sport výbavě s 15" koly Line a vypadá to velmi dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Nejlepší je logicky oranžová, protože ji mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.s.k Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Nejlepší je logicky oranžová, protože ji mám V pondělí si pro ni jdu, taky oranžová. Už se nemůžu dočkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 V pondělí si pro ni jdu, taky oranžová. Už se nemůžu dočkat. mnoo oranzovou ma uz kde kdo., pffffff. , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Červená metalíza flamengo je nejhezčí,protože tu mám zase já! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Červená metalíza flamengo je nejhezčí,protože tu mám zase já! na tom neco bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 JEDINĚ ČERNOU METALÍZU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 (editace) Modrá Dynamik je nejhezčí ze zákl. barev (tu mám i já ;-) ) potom taky třeba příplatkovy: Modrá Storm metalíza (brzo ji myslimže nahradí jinou), a nebo úplně nejdravější je Černá s perleťovým efektem >>> ale mrzí mě že sem si nepřiplatil.. za nejakou tu metalízu, protože ty základí (nemetalíza) se lehce poškrábě(protože to je jen 1 lak) takže tam je při sebemenšim škrábnutí hned videt bílá barva na základě, ale prostě ty metalízy maj nejak 2 laky žejo.. mno a ty prostě vydržej dýl ..ted je jenom otázka když tě nekdo nabourá ..tak je asi dost složitý tu metlu opravit.. caw Editováno: 23. Březen 2008, autor: IIIRazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrkupb Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Já si myslím že nový auto vypadá pěkně at už má jakoukoliv barvu. A každýmu sedí nějaká jiná. Je to jen věc osobního vkusu a těžko se dá radit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Modrá Dynamik je nejhezčí ze zákl. barev (tu mám i já ;-) )potom taky třeba příplatkovy: Modrá Storm metalíza (brzo ji myslimže nahradí jinou), a nebo úplně nejdravější je Černá s perleťovým efektem >>> ale mrzí mě že sem si nepřiplatil.. za nejakou tu metalízu, protože ty základí (nemetalíza) se lehce poškrábě(protože to je jen 1 lak) takže tam je při sebemenšim škrábnutí hned videt bílá barva na základě, ale prostě ty metalízy maj nejak 2 laky žejo.. mno a ty prostě vydržej dýl ..ted je jenom otázka když tě nekdo nabourá ..tak je asi dost složitý tu metlu opravit.. caw mnoo metaliza je barva + lak, takze ano de-facto 2 vrstvy, ale podre se to taky lehce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 A nejde aj na uni farby tiež krycí lak? Pretože na mojej bielej streche je, pri lepšom pohľade pri otvorených dverách tie vrstvičky je vidno a je to aj cítiť na omak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Takže dnes jsem si objednal žlutou fóbii myslím si, že je to nejhezčí barva co je na výběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farel Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Ja mam Black Magic s perletovym efektom na Fabia II combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfilip Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 U mně vyhrála stříbrná diamantová metalíza. Nemusí být dočista, ale už ze třech metrů to není vidět. Předtím jsem měl FI modrou metalízu Admirál-krásná ale pořád se musí mýt, ještě předtím na Filetě tmavě červenou metalízu a to bylo to samé. Takže já teď volím světlou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.