mischicka Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Jo tydle vydle. To je u Lipiny. Já myslel přímo u Polný. Lipina je 15 km daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Zdravím vás lidi z vysočiny, i já se hlásím jako rodák momentálně žiju v Třebíči. Jinak jak se tady psalo o té rallye tak byla přesunuta na listopad myslim, takže kdo nestíhal tak má ještě šanci. Přesunuta na listopad? To by bylo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Tohle letiště je když se jede z Luk nad Jihlavou do Brtnice - obec Komárovice. Tak na tomto místě už proběhl sraz minulou sobotu. Tam je to celkem dobrý místo na takový akce. A to u Lipiny tak o tom sem fakt nikdy neslyšel že tam něco takovýho je, ale podle mapy to nevypadá špatně, se tam budu muset asi někdy zajed podívat jak totam vypadá a jestli je to použitelný na nějakou takovou akci třeba. No a Henčov tam je jenom tráva a je to pořád využívaný letiště, tam bych to asi taky neplánoval tam je to spíš vhodný na nějakej velkej tuning sraz třeba. Ty Komárovice jsou fakt nejvýhodnější asi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o2r Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Přesunuta na listopad? To by bylo super http://www.rallyesport-pohar.cz/stranky/uvodni-strana Omlouvám se pokopal jsem to přesunuta byla rallye Vysocina viz odkaz. Horacka je 20.6.-21.6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Ac mlcky,tak vas tady sleduju :-) koukam po terminech,zatim v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Tak já sem pro jakýkoli datum. Takže kromě horácký (na kterou jdu buzerovat lidi aby nelezli kam nemají ) je mi to jedno. na to datum, kde se sejde nejvíc lidí pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 http://www.rallyesport-pohar.cz/stranky/uvodni-stranaOmlouvám se pokopal jsem to přesunuta byla rallye Vysocina viz odkaz. Horacka je 20.6.-21.6. Už jsem si říkal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 zdarec. Pojedete-li někdo na horáckou, tak doporučuju polanku. Je to okraj třebíče a jezdím tam už 5 let. Potom u nádrže na výjezdu z třebíče. Dobré divácké místo a hlavně tam maji supr klobásky. mňam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 jj, půjdu se podívat. třeba zase někdo skončí v náhonu : a pak někam na trať a doufám, že i za nějaký ty penízky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o2r Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 zdarec. Pojedete-li někdo na horáckou, tak doporučuju polanku. Je to okraj třebíče a jezdím tam už 5 let. Potom u nádrže na výjezdu z třebíče. Dobré divácké místo a hlavně tam maji supr klobásky. mňam je tam nejaka kloudna zatacka, kde to strouhaj pekne po boku? Myslel jsem ze zajedu nekam mimo Třebíč, ale jestli je to dobry tam tak bych mohl pesky a dat si v klidu i pivko Nevite nekdo jeste o nejakym dobrym fleku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) No tak zajímavý to bývá u náhonu (pěkná šikana a občas někdo ve vodě) a pak na výjezdu z poušova na hlavní a k zemědělce/zdravce. a sobotu ze mě bude komisař, už to mám domluvený Editováno: 16. Červen 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 je tam nejaka kloudna zatacka, kde to strouhaj pekne po boku? Myslel jsem ze zajedu nekam mimo Třebíč, ale jestli je to dobry tam tak bych mohl pesky a dat si v klidu i pivko Nevite nekdo jeste o nejakym dobrym fleku? V polance jsou 2 kosy, kde se sahá pro rukáv, takže to neni špatný. Jinak v Náměšti nad Oslavou u zámku, jak začíná zámecký vrch. Je to tam guuut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o2r Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 No tak zajímavý to bývá u náhonu (pěkná šikana a občas někdo ve vodě) a pak na výjezdu z poušova na hlavní a k zemědělce/zdravce. a sobotu ze mě bude komisař, už to mám domluvený mohl by si mi nejak bliz ukazat (treba krizkem na mape) kde je to u toho nahonu ty pady do vody by mohly bejt zajímavý, vyjezd na hlavni z poušova to myslis jak je tam ten vyjezd da se rict se skokankem tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) jj, ten výjezd sem myslel. a ten náhon je tady: http://www.mapy.cz/#x=136392512@y=13285248...19237_145459073 červená trasa, černě náhon start: sobota 9:01 a 12:31 ve směru šipky jinak já budu v sobotu komisařovat na Pohořílky - Uhřínov takže se do Poušova letos nepodívám . Tak sem kdyžtak potom hoď photos Editováno: 16. Červen 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o2r Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Super info moc dik asi kouknu na obe mista jeden start na vyjezdu a druhej u nahonu snad se mi podari neco nafotit pak to sem hodim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Tak jsem si projel pár tras a na každý se nechá něco najít... Březka - Ocmanice: odtud se mi líbí sjezd do Tasova - mírná levotočívá, zakončená pravotočivou vracečkou a pak průjezd skrz Vaneč. Na tý rovince jsou dost hrbatý mostky a za nima je docela ostrá zatáčka - pokud tam nebudou někde retardéry, bude to tam taky pěkný. Pohořílky - Uhřínov: tahle erzeta bude samá brzda-plyn - střídaj se delší rovinky se zatáčkama. Nejzajímavější místo mi přišlo někde za Bochovicema, nevím přesně kde (asi tady). Výjezd do kopce a za vrcholem pravotočivá zatáčka. Brtnice - Kamečnička: kousek po startu je pěkná zatáčka na focení, pak se mi líbila utahovačka u jednoho rybníku před Lukama a sjezd do Luk může být taky zajímavý (z kopce ostrá levá a pak pravá) Kubiik: Už víš kde budou divácký místa? A kde přesně budeš v sobotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Jinak jsem našel ještě jedno letiště, kam se nechá rozumně dostat. Je dlouhý půl kilometru s asfaltovým povrchem. Jen příjezd na něj je trochu horší, po polní cestě. Ale za sucha v pohodě. Z druhý strany je zavřená brána. Jen nevím, jestli není pro vás moc daleko - ale pro mě je bezkonkurečně nejblíž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o2r Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Kousek odtud je jeste jedno letiste, je tam teda zakaz vjezdu a obcas ho prejizdej mistni kdyz se chcou dostat do druhy vesnice je vetsi a povrch taky ujde, byli jsme tam s kamosem testovat GSX-R 750. Ale nevim jak to tam je ted byly jsme tam tak pred 4 rokama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Chtěl jsem to napsat, taky se mi zdá, že tam je. A přístup k němu je přes závoru od hlavní silnice Pelhřimov - Tábor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 pokud by byl srazek od 1.7. dal a o vikendu bych asi taky dojel, aby to nemel Sleep77 na ten sprint tak jednoduchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Tak je to trochu dál, ale asi bych přijel, ale 4. a 5. 7. nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 pokud by byl srazek od 1.7. dal a o vikendu bych asi taky dojel, aby to nemel Sleep77 na ten sprint tak jednoduchy Ja myslim,ze me das i s 1,2HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 no v te dobe uz snad bude hodne tupa prace odpocivat zase v garazi a bude s nim matinka jezdit 2x do tydne 3km tam a 3 km zpet. Mam to auto uz skoro tyden, jsem tomu uz slusne profoukl saze a od 40 do 90 to jede jak cert. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Já si myslím,že to bude stejné akorát záleží jak a kdy budeš řadit :-) Já osobně jsem sprinty ještě nejezdil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Jinak jsem našel ještě jedno letiště, kam se nechá rozumně dostat. Je dlouhý půl kilometru s asfaltovým povrchem. Jen příjezd na něj je trochu horší, po polní cestě. Ale za sucha v pohodě. Z druhý strany je zavřená brána.Jen nevím, jestli není pro vás moc daleko - ale pro mě je bezkonkurečně nejblíž Tak nevypadá to špatně, mohlo by se tam pěkně zajezdit. Je to asi možná trošku dál pro někoho ale když by byla solidní učast tak proč ne, to bych přijel. Pak jsem se byl podívat na tu plochu jak tady někdo psal u Lipiny, ono je to spíš u Zhoře. ale je to za závorou a nějak víc sem to nezkoumal jestli se tam dá nějak jinak vjed. Asi nejlepší místa jsou zatím bezkonkurenčně Komárovice a pak ještě to u Náměště a možná tady ta u Pelhřimova. Tak někdo nahodte datum at se muze začít plánovat a zjištovat kolik by bylo lidí kdyžtak. Já sem časově celkem variabilní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.