Kubiik Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Moje nastavení -> Osobní profil -> Úprava podpisu díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Chystáte se někdo z Vysočiny do Prahy na skodahome sraz?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 (editace) Chystáte se někdo z Vysočiny do Prahy na skodahome sraz?!? Jasně ŽďáRSká Letka tam vyráží v pátek. Teda jen ti co si zařídili volno. Editováno: 20. Květen 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Tak tak, ja píše bruder, razíme a myslím, že nás neminete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 No já tam pojedu v sobotu to zkouknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Tak doufám, že se potkáme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Tak doufám, že se potkáme! Tak červenou Octu dvojkovou bych snad mohl poznat, ještě bude určitě s ostatními z Letky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Tak červenou Octu dvojkovou bych snad mohl poznat, ještě bude určitě s ostatními z Letky. Letku nepřehlídneš. Její zástupci budou dobře vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Taky jedu ale jen na sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 No rád Tě vidím, dlouho jsi se neozval. Hele, trička jsou ve finální podobě, potřebuju od Tebe vědět typ (dámské / pánské) +velikost + počet kusů, ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Zdá se mi to nebo zmizla anketa??? Platí teda 31. 5. ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Zmizela, dal jsem jí pryč, prt. už srazík byl, pokud chcete novou anketku, napište, zase jí založím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 (editace) Já myslím, že je to skoro zbytečný. Nejvíc hlasů tam mělo 30 nebo 31. Tak se tímto ptám, kolik se náe tam sejde??? Editováno: 25. Květen 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Cao damy a panove.Velka omluva,ze jsem neprijel na posledni srazek v Jihlave.Byl jsem ted necekane dlouho mimo.Na pristiurcite prijedu,jestli neco bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Japato??? Mám naplánovaný výlet na rally do Hustopečí. S tím prostě nehnu. Snad někdy příště. Stejně by mi všichni ve sprintech natrhli zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Tak v sobotu sem se byl podívat na skodahome v Praze. no celkem nejaky zajimyvy kousky byli k vidění. Pár fotek na ukázku: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Že jsi se nestavil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Že jsi se nestavil... Ani nevím sem spíše okoukával ostatní autí. tak snad příště, třeba ted v tu sobotu jestli dorazíš? a někdo další samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Nedorazím, ve čtvrtek zas mizím A neříkej, že jsi nás na škodahome přehlédl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Nedorazím, ve čtvrtek zas mizím A neříkej, že jsi nás na škodahome přehlédl Ne to jsem nepřehlídl to ani snad nedalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Tak proč jsi nepřišel?? Rád bych Tě, a myslím nejen já, viděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi Vloženo 26. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Ahoj... Lidi jak to vypadá s tím 31.5.08 Komárovické letiště !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Letko vstaň a přijeď !!!!! Tak v kolik se sejdeme ??? To platí pro všechny Škodovky na Vysočině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi Vloženo 26. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Jo a ještě holky vemte s sebou !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Tak já pojedu určitě. Pojede asi i Brychtis. Jinak ta moje bude v pondělí maturovat, takže zůstává doma . No a jinak bych to tam viděl někdy po poledni??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 No já tam můžu dorazit tak mezi 13 a 14 hodinu a pak se uvidí jak dlouho tam už budu! Tak hejhola sobota na letišti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.