Publikováno Březen 12, 200817 r Na své Octě 1,8 r.v. 1997 bez turba mám najeto poctivě servisovaných 220 tisíc a komplet spojka ani žádná její část zatím nebyla měněná. Neprokluzuje, zabírá dobře. Dřív byla ježděná spíš na dálku, dneska hlavně Praha se vším co k tomu patří. Je třeba nechat ji vyměnit preventivně při takovým nájezdu? Jde mi o to, aby se neodporoučela za jízdy (teda hlavně aby neznehybnila auto) Jaký máte se spojkou nájezd Vy? V jiným tématu jsem psal, že mi z motoru na volnoběh občas něco kope, jeden názor byl, že by to mohl být setrvák. Díky za vaše zkušenosti
Březen 12, 200817 r Na své Octě 1,8 r.v. 1997 bez turba mám najeto poctivě servisovaných 220 tisíc a komplet spojka ani žádná její část zatím nebyla měněná. Neprokluzuje, zabírá dobře. Dřív byla ježděná spíš na dálku, dneska hlavně Praha se vším co k tomu patří. Je třeba nechat ji vyměnit preventivně při takovým nájezdu? Jde mi o to, aby se neodporoučela za jízdy (teda hlavně aby neznehybnila auto) Jaký máte se spojkou nájezd Vy? V jiným tématu jsem psal, že mi z motoru na volnoběh občas něco kope, jeden názor byl, že by to mohl být setrvák.Díky za vaše zkušenosti Ja mam tez origo - najeto na 1.6 74kW - 170 000km - je sice nahore pedal ale jeste najede dost. Typnu si tak do 250 000 coz na origo spojku poklona
Březen 12, 200817 r Dokud funguje tak proč měnit, až půjde do kytek - tak potom to řešit... U 4x4 je to vyřešený, jednou tak velká a NO PROBLEMO
Březen 12, 200817 r Ja mam tez origo - najeto na 1.6 74kW - 170 000km - je sice nahore pedal ale jeste najede dost. Typnu si tak do 250 000 coz na origo spojku poklona Tak já mám právě teď těch 250.000 km a pedál mi bere o něco výš už od 150.000 km. Takže asi posouvám laťku spojky na 300.000 km
Březen 12, 200817 r Ahoj,ja mam sice 1,8 turbo (AGU,1999)a mam zhruba 110 tisic km najeto a spojka je v pohode.Vcera shodou okolnosti jsem byl v servise ,ze mi taky neco klepe nepravidelne ve miste kde je spojka. A tam mi reli po vyzkouseni ,ze to asi je dvouhmotnostni setrvacnik a ze neni zcela v poradku.Ale nemam se bat,ze to v pohode vydrzi dalsich x-km,ze to mam resit az to bude skubat motorem.Pry v prevodovce to nebude,ze se tyto prevodovky vubec nekazi. Nejhorsi je,ze doma mi to klepalo tak pet krat vic jak kdyz jsem prijel do servisu,tak ted nevim co si mam o tom myslet.Tot moje zkusenost.
Březen 12, 200817 r Mám s 1.6/74kw najeto 175 000 km a spojka zabírá trochu víš, ale funguje tak jak má. Tak tomu taky dávám ještě min. několik 10-tek tisíc km.
Březen 12, 200817 r Dokud funguje tak proč měnit, až půjde do kytek - tak potom to řešit... U 4x4 je to vyřešený, jednou tak velká a NO PROBLEMO No nic moc, klasika dvouhmota setrvák a 240mm spojka... trochu poladíš a stejně půjde do kytek.
Březen 13, 200817 r Jak to tady čtu, tak koukám, že se vám postupně mění chod podálu. Já si myslel, že spojka je ovládaná hydraulikou a ta se sama šteluje a ten chod by měl být po celou životnost spojky stejnej. Jinak myslím, že na tom benzíňáčku spojka v pohodě 250 tisíc km.
Březen 13, 200817 r Já diesel. Na první Octě 1,8 20V se odporoučela při 220tis. auto šlo do světa a u té současné při 210 tisících. a spojka vyměněna . Nejdřív se to projevovalo že při spátečce občas cvrnkla o kola. A to dělalo dost dlouho a furt držela a pak občas proklouzla a pak nešlo řadit a to byla v hazlu. Každopádně stálo to 10ku a preventivně měnit je blbost. Upraveno Březen 13, 200817 r od zabiak
Březen 13, 200817 r Autor Já diesel. Na první Octě 1,8 20V se odporoučela při 220tis. auto šlo do světa a u té současné při 210 tisících. a spojka vyměněna .Nejdřív se to projevovalo že při spátečce občas cvrnkla o kola. A to dělalo dost dlouho a furt držela a pak občas proklouzla a pak nešlo řadit a to byla v hazlu. Každopádně stálo to 10ku a preventivně měnit je blbost. Díky za info všem!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.