Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Spíš odstrašující příklad :kol-131:

No kol9

No vsude ne.Vis kolik mun to ted jede.Jeste ze tam nema tu nalepku 300km/h :prc::p

tak toto fakt nechapem... chcel by som vidiet toho borca co sa v tom vozi :feve:

co mu to auto udelalo ? :):vamp

Koukam ,ze OII co stoji vedle se uz taky neco malo stihla nakazit :D ...

O takový auto bych si ani neopřel kolo... :D

Hele na autohifi... uz bylo zmineno.Kam se hrabou veskere alarmy a zabezpecovacky.Toto mu aspon nikdo neukradne. :plol

Už je to jinde na fóru, ale když o tom chcete plkat...

no a co? vsak s tim nejezdi te a tomu majiteli se to libi, tak at mu slouzi octik :palec2:

včera jsem ji potkal v centru Phy, čuměl jsem na ni tak dlouho, až jsem to málem nedobrzdil :D

osobně se mi teda vůůůůbec nelíbí, ale to je věc názoru

Ty woe vánoční stromeček :kol-22:

Tak cervena hnusarna se stribrnym paketem od milotecu,majitel tohodle auta musi mit aspon tak cca 83 let,protoze tenhle tuning se delel na trabantech nebo na gardovkach,120 atd.neco jako byl hypis,lenon atd.tam patri tohle auto do tech dob,ale co majital tohodle auta si tak urcite rika-kdepak,tahle dnesi auta to za nasejch casu to bylo neco jiniho. :kol-21:

Podle mě mu tam chybí tohle křídlo a bude to max vytunění :Dpost-14841-1206225711_thumb.jpg

vodkud berete ty fotky to je desny takhle znicit auto a ty pulkice na tech kolech to je na ranu,ale hold tuner ma bombovy kridlo z marsu a neaky chranice na svetlech,ofuky,slusnej start,at slouzi majiteli :palec2:

To snad musí být všechno fotomontáže, takhle vošklivý auta nemůžou normálně jezdit. To křidýlko je fakt hustý. :doh

tak tomuhle rikam tuning ALA GLOBUS NEBO TESCO.....to je humus kentus.....

Tato je tiez dobra lol

post-10844-1206367449_thumb.jpg

.. tak to je "zábava", to je sen.... Ja by som ich chcel osobne spoznať, poprípade s nimi posedieť.... lol

• Autor
Tato je tiez dobra lol

to zlute neni tak spatne.. nekomu se treba libi masivni kridlo.. ale jinak karoseria hezka.. a treba prezuje aj do elektronov :)

to zlute neni tak spatne.. nekomu se treba libi masivni kridlo.. ale jinak karoseria hezka.. a treba prezuje aj do elektronov :)

no proti gustu ziaden disputat ale karoseria je o nicom... s cim ma zladeny ten sakramensky nizky zadny naraznik??? vyzera to hrozne. vobec to na seba nenadvazuje

Upraveno od martino

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.