Publikováno Březen 19, 200817 r takze panove trosku inspirace pre vasich milackou... jestli vam prislo spatne tak hajzl je uz obsadeny mnou! zdroj: http://www.autohificlub.cz/forum/10/851626...-.../30 Upraveno Březen 19, 200817 r od Rudyno
Březen 19, 200817 r Hele na autohifi... uz bylo zmineno.Kam se hrabou veskere alarmy a zabezpecovacky.Toto mu aspon nikdo neukradne.
Březen 19, 200817 r no a co? vsak s tim nejezdi te a tomu majiteli se to libi, tak at mu slouzi octik
Březen 19, 200817 r včera jsem ji potkal v centru Phy, čuměl jsem na ni tak dlouho, až jsem to málem nedobrzdil osobně se mi teda vůůůůbec nelíbí, ale to je věc názoru
Březen 21, 200817 r Tak cervena hnusarna se stribrnym paketem od milotecu,majitel tohodle auta musi mit aspon tak cca 83 let,protoze tenhle tuning se delel na trabantech nebo na gardovkach,120 atd.neco jako byl hypis,lenon atd.tam patri tohle auto do tech dob,ale co majital tohodle auta si tak urcite rika-kdepak,tahle dnesi auta to za nasejch casu to bylo neco jiniho.
Březen 22, 200817 r vodkud berete ty fotky to je desny takhle znicit auto a ty pulkice na tech kolech to je na ranu,ale hold tuner ma bombovy kridlo z marsu a neaky chranice na svetlech,ofuky,slusnej start,at slouzi majiteli
Březen 23, 200817 r To snad musí být všechno fotomontáže, takhle vošklivý auta nemůžou normálně jezdit. To křidýlko je fakt hustý.
Březen 24, 200817 r .. tak to je "zábava", to je sen.... Ja by som ich chcel osobne spoznať, poprípade s nimi posedieť....
Březen 26, 200817 r Autor Tato je tiez dobra to zlute neni tak spatne.. nekomu se treba libi masivni kridlo.. ale jinak karoseria hezka.. a treba prezuje aj do elektronov
Březen 26, 200817 r to zlute neni tak spatne.. nekomu se treba libi masivni kridlo.. ale jinak karoseria hezka.. a treba prezuje aj do elektronov no proti gustu ziaden disputat ale karoseria je o nicom... s cim ma zladeny ten sakramensky nizky zadny naraznik??? vyzera to hrozne. vobec to na seba nenadvazuje Upraveno Březen 26, 200817 r od martino
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.