Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Že bych si taky zkusil nějaký podobný NASA RAKETOPLÁN tuning na kombíka? :kuk:

Co si pamatuju, tak Ostravak Ostravski říkal, že má jedinou felinu kombi s křídlem - tradice by měla pokračovat ;)

Vloženo
no proti gustu ziaden disputat ale karoseria je o nicom... s cim ma zladeny ten sakramensky nizky zadny naraznik??? vyzera to hrozne. vobec to na seba nenadvazuje

me se ale hodne libi ta zluta s tou cernou kapotou... moc hezky... ako jasne vydno ze predek je jinaej jak zade a bez prahou a osobne sa mi lizatka vobec nepacia.. ale treba je porad auti vo vyvoji.. nekdo dela vsechno naraz nekdo postupne

Vloženo
me se ale hodne libi ta zluta s tou cernou kapotou... moc hezky... ako jasne vydno ze predek je jinaej jak zade a bez prahou a osobne sa mi lizatka vobec nepacia.. ale treba je porad auti vo vyvoji.. nekdo dela vsechno naraz nekdo postupne

podla mna je to uz dokoncene - ked je to nalakovane :)

Vloženo
včera jsem ji potkal v centru Phy, čuměl jsem na ni tak dlouho, až jsem to málem nedobrzdil :D

osobně se mi teda vůůůůbec nelíbí, ale to je věc názoru

Ty voe včera v Olomouci jsem viděl taky takovej hnus,čumím po tom a málem jsem trefil obrubník. lol lol

• o 2 týdny později...
Vloženo

nekdy udelam foto co me stoji pred barakem.bila okta stara typuju to do roku 99 max od shora az dolu nalepky sparco OZ tuning car OCATVIA RS atd...no sileny jak svina...a ma tam ale opravdu drsnacky poklice.asi meli v kauflandu vyprodej

Vloženo (editace)

Z venku ji moc nemusim ,ale ten motor co je vevnitr ,ten musim a hodne musim 2,8 Liter 24V Turbo Motor mit 480PS

Nechcete ji nekdo koupit ???Je ted na prodej za smesnou castku 100,000 EUR :smich:

Editováno: , autor: deko

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...