Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čauky mám v plánu koupit nějaký fajn kola tak se tak ptám jaká jsou nejspolehlivější a jaký nej rozměr gum je takový akorád?:) Přemejšlím o DOTZ DEZENT NEBO ENZO ale asi 15" pač se mi moc nechce riskovat se 16" kůli policajtům i když bych řekl že to asi moc nečekujou:)Tak když tak poraďte zdary:)A díkes!

Vloženo
Čauky mám v plánu koupit nějaký fajn kola tak se tak ptám jaká jsou nejspolehlivější a jaký nej rozměr gum je takový akorád? :) Přemejšlím o DOTZ DEZENT NEBO ENZO ale asi 15" pač se mi moc nechce riskovat se 16" kůli policajtům i když bych řekl že to asi moc nečekujou:)Tak když tak poraďte zdary:)A díkes!

koukni na téma Miss alu!!

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4829

Vloženo
Mám orig 17 RS s pneu 225/45 GY F1 a velká spokojenost. Policajti ještě neměli kecy a to můžu mít max 205/55 r17 :palec2:

205/55 R17????? nemyslels 50? Protoze orig na O je 205/55 R16 napr.

Vloženo
Mám orig 17 RS s pneu 225/45 GY F1 a velká spokojenost. Policajti ještě neměli kecy a to můžu mít max 205/55 r17 :palec2:

Takže když budu mít 16" tak neva tak zupa no ale koukal sem tak i 15" vypadají dobře tak uvidím:)Tak pak hodím fota jaké jsem koupil:)

Vloženo
Ahoj, chci se zeptat, psal jsi že máš 225, měl jsem je loni, letos už mám 215/45R17, 225 mi když jsem dozadu posadil dva lidi dřely o hranu podběhů. Tobě nedřou?
Vloženo
Ahoj, chci se zeptat, psal jsi že máš 225, měl jsem je loni, letos už mám 215/45R17, 225 mi když jsem dozadu posadil dva lidi dřely o hranu podběhů. Tobě nedřou?

no podle toho, jak to máš blízko u země?

Vloženo

Ne, je všechno v pořádku, já ani víc jak dva v zadu vozit nemůžu kvůli zadnímu nárazníku, kterej by pak drhnul o zem ;)

Vloženo
Má pravdu předsedo! Ty první byly lepší!

Nu hoši estli bude nějakej srázek někdy tak se nechte překvapit na jakých přijedu tedy pokuď nebude někdy teď protože finančně to nestíhám:DAle myslím že ty co koupim by se mohli líbit:)

Vloženo

Já jsem koupil 16" s 205/55 a je to bomba. Navíc jsem dal Conti Sport Contact, včera jsem našel v jednom letáku že to jsou 3. nejlepší pneu u nás na trhu. Předchozí 2 hodnocený stojí o 1000kč víc za 1 pneu. Tenhle rozměr je ideál (podle mě) :palec2:

Vloženo

Taky sem měl tento rozměr a policajti mě stavěli několikrát,vždy jsme skončily u toho kolik sem zani dal,že ty kolo jsou natom good atd.Nikdy žádnej problém.Akorát že jsem mohl mít 5 lidí v autě a plnej kufr anic nedřelo,hold čtyřkolka je čtyřkolka. :p

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...