Petřík junior Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Dobre ale tak uz to tu resime dyl je to 12.4.2008 staci kluci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Dobre ale tak uz to tu resime dyl je to 12.4.2008 staci kluci..... Nestačí,mělo to být zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Kdyby si cetl pozorne z vice duvodu prelozeno...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 No mě to je jedno, zítra i za týden mám čas, takže toho 12.4. přijedu.. doufám, že tam někdo bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Kdyby si cetl pozorne z vice duvodu prelozeno...... Četl sem pozorně od začátku a tak sem si vzal dovolenou a nekonec ste to přeložily protože pár lidem se to nehodí. To je jedinej důvod.Počasí nepočítám,to nikdo neodhadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 nech to bejt... taky sem se těšil...bude ještě hodně srazu.. Zas pokecáme...doufám že ti to nejede ještě rychlejc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Kluci tak s tim pocitate pristi vikend ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Kluci tak s tim pocitate pristi vikend ??? Já s tim počítám ale doufám že nebudeme sami dva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Ja myslim,ze ne alespon doufam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 nech to bejt... taky sem se těšil...bude ještě hodně srazu.. Zas pokecáme...doufám že ti to nejede ještě rychlejc... JJ,ty se nedostavíš? Rychlejc to nejede,je to jen nižší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Nemůžu si pomoct, ale mám takový pocit, že účast bude mizerná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Nemůžu si pomoct, ale mám takový pocit, že účast bude mizerná Uvidime ve čtvrtek a domluvime jestli to má cenu nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 já dorazím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Já taky dorazím, takže už jsme dva.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 uz sme 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 No tak fajn! Už jsme 4 Kdo dalši??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Já teda taky a ne že to zase zrušíte A kdo další,ať tam nestrašíme v 5ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Já teda taky a ne že to zase zrušíte A kdo další,ať tam nestrašíme v 5ti Směju se...fajn.Aspon se podívám na pořádny auti.Doufám že budu mit opravený hlinikáč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 (editace) Já taky pojedu, pokud se ještě pár lidí přidá Editováno: 8. Duben 2008, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Tak kdo další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Směju se...fajn.Aspon se podívám na pořádny auti.Doufám že budu mit opravený hlinikáč... Já budu mít ještě asi plechy.Pač se mi to nechce narychlo přezouvat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Zas tak narychlo to není,tak to přezuj ať jí to v sobotu sluší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Myslím, že se určo ještě najde.. Pro LPG: je super, že jedeš.. asi pojedu přes Jaroměř, takže jestli chceš, tak se tam můžeme připloužit tak nějak ve třech (Losky).. Radši píšu připloužit, páč nám s Loskym to moc nejede.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Myslím, že se určo ještě najde.. Pro LPG: je super, že jedeš.. asi pojedu přes Jaroměř, takže jestli chceš, tak se tam můžeme připloužit tak nějak ve třech (Losky).. Radši píšu připloužit, páč nám s Loskym to moc nejede.. Ahoj chlape,mě to taky moc nejede takže budete muset jet pomalu,aby ste mi neujeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Zas tak narychlo to není,tak to přezuj ať jí to v sobotu sluší kdy bych byl doma tak to narychlo neni,ale přijedu dom v patek rano z nocni(dělam v praze, ted jsem v prg) tudíž dopoledne prospim, pak musím něco pořešit doma a dojet do trutnova a v sobotu hurá pod Kuňku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.