Publikováno Březen 23, 200817 r Hoj all Jak to vypadá s učastí Škodováků na auto shov ve Vyškově ? koná se 25-27.4 ve VYŠKOVĚ NA LETIŠTI. Budu se těšit.
Březen 23, 200817 r 25-27.4 ve VYŠKOVĚ NA LETIŠTI. Mám to kůsek - tak tedy proč ne Upraveno Březen 23, 200817 r od Hrábě Fernétti
Duben 19, 200817 r Za týden je to tu, kdo se ještě ze škodováků ukáže? Program:http://motor-party.tuning-sport.cz/ Upraveno Duben 19, 200817 r od Garrett
Duben 20, 200817 r Jsem to úplně opoměl, že to je už příští týden...no měl jsem to v plánu tam jet, takže asi uvidím příští pátek, dle počasí a programu na víkend
Duben 22, 200817 r Hoši, tak mě to nevyjde...škoda. Tak pokud někdo pojedete do Vysokýho Mýta, tak se určitě uvidíme tam
Duben 22, 200817 r V sobotu musím na 90% do práce, ale nějak si to zařídím, skončím v 10, mám to pak z hokny tak 300m Pojedu to tam omrknout už v pátek
Duben 24, 200817 r Kopřivnice nám s počasim nevyšla tak doufám že to ted ve Vyškově vyjde a já dorazim
Duben 26, 200817 r Tak jsem se právě vrátili z Vyškova, musím říct, že počasí úplně bomba! Pořadatelé ale pravá opak: jooo vybrat za dva lidi plus auto 4 kila, to by jim šlo, ale poté aby to za něco stálo, to už je horší. Lidí ale bylo požehnaně, aut taky, i když myslím, že ještě hodně lidí se teprve chystá na vstup do sezóny. Mě překvapila dvojková Fabie, viděl jsem poprvé sníženou s pořádnými koly a myslím, že prokoukla, i když si myslím i tak je to pořád dost úzká "koza". Ale dávám i přesto A tak s vědomím, že tenhle srázek už asi těžko někdy navštívím, přidávám alespoň nějakou tu fotečku.
Duben 26, 200817 r Byl jsem tam taky, počasí perfektní, vstupné vysoké 1+1+Auto za 4OO,- Kč pěkně se na nás napakovali ! M. Upraveno Duben 26, 200817 r od Mi-rek1,8T
Duben 26, 200817 r Počasí super, mraky lidí a aut, dlouhá kolona od Vyškova, ale příjezd z druhé strany byl bez čekání, prostě povedený byl jak pátek tak i sobota Pár foteček:
Duben 27, 200817 r Autor Hoj Vyškov povedenej.Byl sem tam od pátku tak vleznýho moc nelituju.(Ohňostroj -stryptýz-lesby show-discotéka)Nenudil sem se Škoda že sme se nějak nedomluvili na místě.Rád bych poznal členy klubu. Ať sem čohal sebe víc ,tak klubové auta jsem nepotkal:( Snad jindy-jinde. Přídám taky pár foteček.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.