Konny Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Zdravím, chci se zeptat jestli když máte mokré auto (např. po dešti) a otevřete kufr, tak jestli vám taky steče voda do kufru na ty boční plasty, jak jsou v nich usazeny repro? Nevím jestli je to normální nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Zdravím, chci se zeptat jestli když máte mokré auto (např. po dešti) a otevřete kufr, tak jestli vám taky steče voda do kufru na ty boční plasty, jak jsou v nich usazeny repro? Nevím jestli je to normální nebo ne. tak koukni jestli je tam voda před otevřením ne?neteče ti tam přes hagusy?mě tudy někde teče na pás u řidiče ale jsem línej to rozebírat,snad v létě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 23. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 tak koukni jestli je tam voda před otevřením ne?neteče ti tam přes hagusy?mě tudy někde teče na pás u řidiče ale jsem línej to rozebírat,snad v létě Mě normálně do auta neteče, ale myslel jsem to tak, že když otvírám 5. dveře, tak z těch dveří stéká ta voda a tak mi steče z boků těch dveří trochu té vody do kufru na ty plastové držáky reproduktorů. Snad jsem to napsal trochu srozumitelně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Mě normálně do auta neteče, ale myslel jsem to tak, že když otvírám 5. dveře, tak z těch dveří stéká ta voda a tak mi steče z boků těch dveří trochu té vody do kufru na ty plastové držáky reproduktorů. Snad jsem to napsal trochu srozumitelně. me to taky dela..svina jedna, celkem mi to vadi, ale nevim, jak to udelat tak, aby pri otevreni dveri ty kapky netekly do kufru. Jinak jsem zjistil, za mam podkobereckem vodu u ridice a jak jsem menim filtr, tak jsem nahledal na odvodnovaci kanalkya ejhle, jeden je totalne ucpany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.