Přejít na obsah

6.sraz SKODAHOME.cz


vittorio

Doporučené příspěvky

2 Vitto... nic špatného bych za tím nehledal... já budu taky rád, když tam bude hodně lidí z O II. sekce... protože s něma se každý den bavím... ne s Růmstříkama, Fabiatikama bo Supíkama... ;)

Přesně tak! Nevim proč v tom hned v tom někdo něco hledá.Bože,Bože...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

romario - no ono to ma vice aspektu, takze boze boze si nech...

ja resil bauiho a to je neco jinyho misicko, my se zname pres sest let...a osobne...takze kdyz nekdo z tehle stalych lidi rekne - mozna - je cemu se divit a proto se ptam, me osobne je to burt at klidne prijede tisic roomstru a zadna octavka, ja dellam sraz pro Skodahome a nerozlisuju kdo prijede...a ziskal bych ti 7 poharu pro top7 octavia club :)

ale kdyz se nekdo zepta jestli prijede dosti O2 z cehoz trosku kouka jako ze jinak nevi jestli by prijel tak to je spatne ze...a vubec, meli byste i O2 vic lezt do hospody :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JEZIS ALE TO JA PREC NERIKAM, ALE VSICHNI VIME JAK JE TO OBCAS SE SEKCI OII

sorry za capslock :)

proste se budete kamaradit vsichni se vsema nebo dostanete na prdel vod prezidenta, tleskackou s logem HC Slavia Praha a to pro vas bude nejvetsi trest :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem nad tím přemýšlel. I když jsem od začátku finále cítil, že vary se asi zaleknou a nedaj tohle sousto, určitě to tu nebudu psát, nač atshovat klahoty když byl poslední zápas ještě daleko, že?

Ale jinak máš pravdu, (skoro) nikdo na škodahome nekouše a byť je každému bližší vlastní model, na přátelství atd. to nemá vliv.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...