Duben 16, 200817 r Autor Sorri pánové ,ale k Jelínkovi bych nedal ani sekačku na trávu vím jak to tam chodí hlavně ty mechanici nic moc dost se to tam střídá jestli můžu doporučit tak raději ten Elán Jojo souhlasím s Bazzem
Květen 12, 200817 r Co zkušenosti s Autoplusem II v Mostě ??????? také kvalitní servis, kamarádovi strhli při výměně oleje závit na vaně a tvrdili že už to tam bylo a chtěli ji naúčtovat, po ostré hádce účtovali jen za výměnu oleje, takže si udělejte obrázek co vás tam čeká,
Květen 12, 200817 r Autor také kvalitní servis, kamarádovi strhli při výměně oleje závit na vaně a tvrdili že už to tam bylo a chtěli ji naúčtovat, po ostré hádce účtovali jen za výměnu oleje, takže si udělejte obrázek co vás tam čeká, Jo já jezdím do toho Elánu ale kámoš tam byl a říkal prej jak je to tam na p.ču tak jsem se chtěl ujistit, že pan Kubík a jeho Autoplus II stojí skutečně za velký hovno a že zaměstnává partu debilů po vyučení
Květen 13, 200817 r Jo já jezdím do toho Elánu ale kámoš tam byl a říkal prej jak je to tam na p.ču tak jsem se chtěl ujistit, že pan Kubík a jeho Autoplus II stojí skutečně za velký hovno a že zaměstnává partu debilů po vyučení všude je něco, já jsem zatím spokojenej v tom žatci, ikdyž je to zruky, asi se po vejšce vyučim auto.. auto... automekánykem
Květen 13, 200817 r Autor všude je něco, já jsem zatím spokojenej v tom žatci, ikdyž je to zruky, asi se po vejšce vyučim auto.. auto... automekánykem To jo těch je dost ale schopnejch je mááááááááálo řek bych že skoro žádny
Květen 23, 200817 r Chlapi v Moste bych doporucil SOS Auto ve starych mosteckych kasarnach. S Mobilparkama jak v Moste tak v Litvinove se muzou vycpat.
Srpen 13, 201114 r Auto Elán Teplice docela dobré zkušenosti.Koupil jsem tam před 9 lety a následně každoročně servisoval fabii a vždycky auto umyli,vyluxovali.Za prohlídku jsem vždy platil kolem 3000 Kč takže docela pohodička.Dvakrát jsem musel řešit sbíhavost kol a vždycky mi to udělali zadarmo :-).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.