Cagman Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 tak nevim, ted uz se do telefonu p. Janda tak optimisticky netvaril, mozna dostanu to subaru .. bo to vypada, ze ma docela strach, ze to dnes nenahodi ... nemate nekdo tel. na hozna72? Citovat
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 Tady se podívej, prodává tu auto a jsou tu i čísla http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=69514&hl= Citovat
wiglegummi Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 Cagmane porad byl problem stim immo Citovat
Cagman Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 ja sam nevim presne kde problem je ... vysledek je nestartujici auto problem je spis nekde u maxidotu ... ty to asi kurvi Citovat
KAMIKADZE Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 Ahoj pánové,tak jsem rád, že se akce vydařila a koho mám bliknutím zdravit až jej potkám.Jen mi trošku pokazilo radost,že jsem jasně napsal ,že čištění klapky je domluveno v ceně čipu a nikdo se neozval až ten skoro poslední.P.Janda na to zapomněl a mě to nenapadlo,že to platíte.Když jsem mu to připomněl tak se omlouval.Doprčic proč jste nepřišli za mnou a neřvali proč je to tak blbě domluvené?Mohli jste to mít někteří o 500 levnější.Ale jinak jsem poznal fajn lidi a jsem rád,že všechno klaplo. Citovat
lipan-pan Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 Cagmane porad byl problem stim immo lipan-pan jsem zvědav jak to dopadne , dej vědět čau a dík KAMIKADZEMU Citovat
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 Ahoj pánové,tak jsem rád, že se akce vydařila a koho mám bliknutím zdravit až jej potkám.Jen mi trošku pokazilo radost,že jsem jasně napsal ,že čištění klapky je domluveno v ceně čipu a nikdo se neozval až ten skoro poslední.P.Janda na to zapomněl a mě to nenapadlo,že to platíte.Když jsem mu to připomněl tak se omlouval.Doprčic proč jste nepřišli za mnou a neřvali proč je to tak blbě domluvené?Mohli jste to mít někteří o 500 levnější.Ale jinak jsem poznal fajn lidi a jsem rád,že všechno klaplo. Ty woe, to je vydrb já o tom věděl, ale myslel jsem, že at to čistí, nebo ne, tak cena je jednotná Jinač ještě jednou díkes za zorganizování Citovat
wiglegummi Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 Ja si myslim ze p.janda hodi pri hromadnem chipu vetsi slevu od ted, jelikoz bude bez subaru. Hele vy jste jako vsichni chteli po nem ten zarucak? Ja klapu mel vycistenou, a nijak mi neprislo ze to plati Citovat
Cagman Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 jako 500 sem 500 tam ... klapa je to posledni ... to by mi ani tak nevadilo, hlavne kdyz dneska odjedu z Ovy Citovat
wiglegummi Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 Nemam vsak Janda rikal ze pokud to dela on ze neni treba zarucak. Ze on vi ze to delal. Citovat
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 Jo, to říkal a jak mu to dokážeš , aby po roce přijel, že to máš v záruce? Citovat
wiglegummi Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 Cagmane a kdo odjizdel posledni a hlavne v kolik. Nemyslim tebe, ale drzim ti palce at odjedes dom s chipem aj maxikem Citovat
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 A taky autem, jsem zvědav co s tím budeš mít Citovat
Cagman Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 ja bych bral dojezd domu i bez chipu, cert vem beznin a cas Citovat
wiglegummi Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 Kdyz to nactes treba na vagu tak tam je cislo softu a cislo opravny a opravare tak snad podle toho, jinak v tom spechu me to nenapadlo. Ale zkusim napsat jandovi jestli by mi ho neposlal dodatecne postou, mozna posle jestli mu zustane subaru. Citovat
wiglegummi Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 On to da do kupy neboj, je to prece mr. Cimbu ne. Citovat
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 No a on ti třeba řekne, žes to někde skopčil , ty ses tam díval wagem, jestli to tam je? Citovat
Dr. Zoidberg Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 Cagmane, v čem je problém, v imobilizéru? Citovat
KAMIKADZE Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 Jo ,kdo chce záručák ,tak ať písne p.Jandovi na maila info@cimbu.cz a on mu ho pošle.Je to domluvené,jen říkal ,že to budete muset urgovat,ptž toho má moc a je furt pryč. Citovat
wiglegummi Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 Vzdycky kdyz ti vag nacita rj motoru ti nacte tyto veci mezi prvnima, stejne co jse ti muze na tom zdupat jedine motor a na to ti vesmes vzdy reknou ze jsi neco nedodrzel, a jestli soft tak to je mala pravdepodobnost to by odeslo vice lidem co tam byli Citovat
wiglegummi Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 No vidis KAMIKADZE to dohodnul. Diky moc budu ho cely tyden bombardovat mejlama a snad to posle! Co tam je vse uvedene za udaje? Citovat
KAMIKADZE Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 Cagmane a tobě držím polce ať do dobře dopadne.Buď ať odjedeš fabkou nebo subaru.Tak nevím co bude lepší. Citovat
Dr. Zoidberg Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 Subaru to jistí. Nepomohla by výměna budíků??? Citovat
Cagman Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 (editace) problem je nekde mezi RJ, budikama a imo .. fakt nemam poneti kde, vim kam strcit klic a kam se lije olej .... stare budiky by mozna pomohly, ale ja je prehodit neumim, nevim jestli to Janda bezne dela a jeslti by se mu "chtelo" a doma zadne nemam Editováno: 21. Červen 2009, autor: Cagman Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.