Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak nevim, ted uz se do telefonu p. Janda tak optimisticky netvaril, mozna dostanu to subaru .. bo to vypada, ze ma docela strach, ze to dnes nenahodi ... nemate nekdo tel. na hozna72?

Cagmane porad byl problem stim immo

ja sam nevim presne kde problem je ... vysledek je nestartujici auto :help: problem je spis nekde u maxidotu ... ty to asi kurvi

Ahoj pánové,tak jsem rád, že se akce vydařila a koho mám bliknutím zdravit až jej potkám.Jen mi trošku pokazilo radost,že jsem jasně napsal ,že čištění klapky je domluveno v ceně čipu a nikdo se neozval až ten skoro poslední.P.Janda na to zapomněl a mě to nenapadlo,že to platíte.Když jsem mu to připomněl tak se omlouval.Doprčic proč jste nepřišli za mnou a neřvali proč je to tak blbě domluvené?Mohli jste to mít někteří o 500 levnější.Ale jinak jsem poznal fajn lidi a jsem rád,že všechno klaplo. :)

Cagmane porad byl problem stim immo

lipan-pan jsem zvědav jak to dopadne , dej vědět čau a dík KAMIKADZEMU

:feve:

Ahoj pánové,tak jsem rád, že se akce vydařila a koho mám bliknutím zdravit až jej potkám.Jen mi trošku pokazilo radost,že jsem jasně napsal ,že čištění klapky je domluveno v ceně čipu a nikdo se neozval až ten skoro poslední.P.Janda na to zapomněl a mě to nenapadlo,že to platíte.Když jsem mu to připomněl tak se omlouval.Doprčic proč jste nepřišli za mnou a neřvali proč je to tak blbě domluvené?Mohli jste to mít někteří o 500 levnější.Ale jinak jsem poznal fajn lidi a jsem rád,že všechno klaplo. :)

Ty woe, to je vydrb :wallbash: já o tom věděl, ale myslel jsem, že at to čistí, nebo ne, tak cena je jednotná :feve:

Jinač ještě jednou díkes za zorganizování -_-

Ja si myslim ze p.janda hodi pri hromadnem chipu vetsi slevu od ted, jelikoz bude bez subaru. Hele vy jste jako vsichni chteli po nem ten zarucak?

Ja klapu mel vycistenou, a nijak mi neprislo ze to plati

A ty ho nemáš? :kuk:

jako 500 sem 500 tam ... klapa je to posledni ... to by mi ani tak nevadilo, hlavne kdyz dneska odjedu z Ovy :worthy

Nemam vsak Janda rikal ze pokud to dela on ze neni treba zarucak. Ze on vi ze to delal.

Jo, to říkal a jak mu to dokážeš , aby po roce přijel, že to máš v záruce?

Cagmane a kdo odjizdel posledni a hlavne v kolik. Nemyslim tebe, ale drzim ti palce at odjedes dom s chipem aj maxikem

A taky autem, jsem zvědav co s tím budeš mít :feve:

ja bych bral dojezd domu i bez chipu, cert vem beznin a cas

Kdyz to nactes treba na vagu tak tam je cislo softu a cislo opravny a opravare tak snad podle toho, jinak v tom spechu me to nenapadlo. Ale zkusim napsat jandovi jestli by mi ho neposlal dodatecne postou, mozna posle jestli mu zustane subaru.

On to da do kupy neboj, je to prece mr. Cimbu ne.

No a on ti třeba řekne, žes to někde skopčil lol , ty ses tam díval wagem, jestli to tam je?

Cagmane, v čem je problém, v imobilizéru?

Jo ,kdo chce záručák ,tak ať písne p.Jandovi na maila info@cimbu.cz a on mu ho pošle.Je to domluvené,jen říkal ,že to budete muset urgovat,ptž toho má moc a je furt pryč.

Vzdycky kdyz ti vag nacita rj motoru ti nacte tyto veci mezi prvnima, stejne co jse ti muze na tom zdupat jedine motor a na to ti vesmes vzdy reknou ze jsi neco nedodrzel, a jestli soft tak to je mala pravdepodobnost to by odeslo vice lidem co tam byli

No vidis KAMIKADZE to dohodnul. Diky moc budu ho cely tyden bombardovat mejlama a snad to posle!

Co tam je vse uvedene za udaje?

Cagmane a tobě držím polce ať do dobře dopadne.Buď ať odjedeš fabkou nebo subaru.Tak nevím co bude lepší. :rolleyes:

Subaru to jistí. Nepomohla by výměna budíků???

problem je nekde mezi RJ, budikama a imo .. fakt nemam poneti kde, vim kam strcit klic a kam se lije olej .... :wacko: stare budiky by mozna pomohly, ale ja je prehodit neumim, nevim jestli to Janda bezne dela a jeslti by se mu "chtelo" a doma zadne nemam

Upraveno od Cagman

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.