Návštěvník Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Koukám co tatarů se chytlo na tenhle podělanej flame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Až ji joudo koupíš třeba AUDI Q7 1,4TFSI tak se přijdi ukázat.Podle mě budeš za V..a ale klidně majé obsahy do pola fáie atd ale my píšem o autech a ne o nakupní tašce!!! No takhle sem se už dlouho nezasmál jako týhle kravině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Ty woe.....uz dlouho jsem tady necetl tak bezduchy tema... Hadat se o takovyhle kravinach...at si kazdej ma to, co ma...ja taky neurazim souseda, ze ma "jen" Fabii... a ohanet se tady kW? Naprosto irelevantni...firemni mam 2.0 TDI PD se 103kW a myslim, ze bych s RSem mu neujel... To MichalF: ze jsi se do tyhle debaty zapojoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Jestli tu je admin. Zkuste třeba přidat k tomuhle threadu anketu. Třeba v tomhle znění: S čím se vám jezdí lépe? 1) s benzínem 2) s přeplňovaným benzinem ps: naftu nezmiňuju, protože ten kdo říká, že se s ní jezdí dobře je pacient Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 4. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Trafika: to jsi napsal přesně.Benzínáci můžete se utěšovat jak chcete ale benzín už je pasé. Jezdí v něm jen ti co neochutnali naftu. creck: člověk z 1,6kou přezdívaná sekačka na trávu nám tu bude hanit naftu to sou mi věci sekacko , odcouval jsem v naftacich vic nez ty najezdil dopredu ale jsi jasny priklad kde dojde argument prichazi na radu urazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Ještě sem teda dám svůj názor. Naftu bych nechtěl, máme doma benzín i naftu a komfort v benzínu je jinde, nafta je dost hlučná zatímco benzín jen ševelí. Spotřeba je sice jinde, ale já dávám přednost benzínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 (editace) Ty woe.....uz dlouho jsem tady necetl tak bezduchy tema...Hadat se o takovyhle kravinach...at si kazdej ma to, co ma...ja taky neurazim souseda, ze ma "jen" Fabii... a ohanet se tady kW? Naprosto irelevantni...firemni mam 2.0 TDI PD se 103kW a myslim, ze bych s RSem mu neujel... To MichalF: ze jsi se do tyhle debaty zapojoval Ja rad FLAME Jinak jestli bys te 2.0TDi 103kW neujel tak doporucuju navstevu servisu mas asi neco s RSkou Jinak jezdim s RSem a pak s 1,9TDi takze myslim, ze muzu posoudit dost dobre, btw Zabiaku ... tys me v tom traktoru videl. Proto jak uz sem rekl, vyhoda dieselu je spotreba, TOT VSE ! Editováno: 4. Duben 2008, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Ja rad FLAME Jinak jestli bys te 2.0TDi 103kW neujel tak doporucuju navstevu servisu mas asi neco s RSkou Jinak jezdim s RSem a pak s 1,9TDi takze myslim, ze muzu posoudit dost dobre, btw Zabiaku ... tys me v tom traktoru videl. Proto jak uz sem rekl, vyhoda dieselu je spotreba, TOT VSE ! Ano kdo ma Diesela tak setri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 sekacko , odcouval jsem v naftacich vic nez ty najezdil dopredu ale jsi jasny priklad kde dojde argument prichazi na radu urazky jaký pak urážky. Já myslel že tohle téma je jen prdel? Jestli to berete a myslíte vážně, tak to potěš koště. MichalF jj vidělm, ale motorizace jsem si nevšiml ale čeho jsem si všiml že to mělo nádherný sedačky:palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 jaký pak urážky. Já myslel že tohle téma je jen prdel? Jestli to berete a myslíte vážně, tak to potěš koště. MichalF jj vidělm, ale motorizace jsem si nevšiml ale čeho jsem si všiml že to mělo nádherný sedačky:palec2: Hele sedacky se libi kazdemu kdo to videl Zaujimave Ale je fakt, ze kdyz pak sednu k nekomu kdo nema RSove, tak vsechny oproti tento vypadaj jak nejaky social edition. Ale co to je nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Hele sedacky se libi kazdemu kdo to videl Zaujimave Ale je fakt, ze kdyz pak sednu k nekomu kdo nema RSove, tak vsechny oproti tento vypadaj jak nejaky social edition. Ale co to je nevim. Nj to jsi nesedel jeste v mojich...nejake RS se muzou jit zahrabat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Nj to jsi nesedel jeste v mojich...nejake RS se muzou jit zahrabat Tak sice sem nevidel, ale verim Mluvil sem o tom co davali do octuli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 4. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 (editace) Nj to jsi nesedel jeste v mojich...nejake RS se muzou jit zahrabat hod sem foto at se muzem pokochat btw tohle tema bylo puvodne zamysleno ,,kouri TDI jako kdyz hodite pet lahev do krbu ?,,ano - ne no a Jaster nam dodal dosvedcujici video , takze vyreseno Editováno: 4. Duben 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 kazdy ma co chtel a resit co lip jede-jako male deti dojedte k nam na buchlaky a tady se muzete ukazat co je ve vas a ne v aute a tady byste teprve poznali slabosti podvozku oktavie a mozna i vase na sprinty umi i opice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Proboha prestante uz ty vase TDI smrady cipovat , kdo to ma za vami v kolone cuchat volove stejne to porad pojede jako traktor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 jaký pak urážky. Já myslel že tohle téma je jen prdel? Jestli to berete a myslíte vážně, tak to potěš koště. MichalF jj vidělm, ale motorizace jsem si nevšiml ale čeho jsem si všiml že to mělo nádherný sedačky:palec2: No vidíš a já myslel, že bavení se o kravinách patří do lampárny. Fakt, tohle kdysi dobré forum jde pěkně do p**ele...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Ja rad FLAME Jinak jestli bys te 2.0TDi 103kW neujel tak doporucuju navstevu servisu mas asi neco s RSkou Jinak jezdim s RSem a pak s 1,9TDi takze myslim, ze muzu posoudit dost dobre, btw Zabiaku ... tys me v tom traktoru videl. Proto jak uz sem rekl, vyhoda dieselu je spotreba, TOT VSE ! Porad s ni neco mam Ale myslel jsem to jako subjektivni nazor, ze ten motor jede moc pekne a ma radnej zatah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 No vidíš a já myslel, že bavení se o kravinách patří do lampárny. Fakt, tohle kdysi dobré forum jde pěkně do p**ele...... Jezis co mas za problem ? Jestli ti nebylo uz podle nadpisu jasne, ze to tu bude flame nebo naprosta haluz, hovadiny a proste prdel, tak co sem lezes ? Nekdo Te sem nuti ? Proste ignore it ! Navic, pokud to ma byt v Lamparne, jako, ze nerikam, ze neee, tak co delaj moderatori ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Libi se mi jak se hnedka vsichni chytli!!!!! :aggressive: Tema dobre jak cyp! ZASRANI BENZINACI!!!!!!!!!!! :D Musel jsem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Libi se mi jak se hnedka vsichni chytli!!!!! :aggressive: Tema dobre jak cyp! ZASRANI BENZINACI!!!!!!!!!!! :D Musel jsem! No jiste, tak to ma byt !!! .. jen Te teda musim opravit .... ZASRANA NAFTA :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 (editace) Libi se mi jak se hnedka vsichni chytli!!!!! :aggressive: Tema dobre jak cyp! ZASRANI BENZINACI!!!!!!!!!!! :D Musel jsem! Jo jo máš recht ZASRANA NAFTA!!!!!!!!!!!!!!!!! Kua Michale byl si rychlejší Editováno: 5. Duben 2008, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Jo jo máš recht ZASRANA NAFTA!!!!!!!!!!!!!!!!! Kua Michale byl si rychlejší :D To vis tu bdim abych o neco neprisel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sagič Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 benzin uz nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 kazdy ma to svoje a kazdy chvali to svoje - takze ja rikam za vsechny benzinaky - bezte vsichni uz nekam stema cudicima naftakama Kluci a ted se poradne oprete do teto diskuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Nechápu jak vy co máte 1.6 sekačku mužete psát naftu nikdy!!Dyk vám to vůbec nejede a žere jak tank. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.