Přejít na obsah

STREAM


Doporučené příspěvky

Pri vymene budikov sa mi zablokovalo radio stream. Volal som teda do Škoda, nadiktoval cislo pisane na štitku radia a VIN automobilu. Behom chvilky, mi volal servisny poradca naspat a dal mi PIN-kod radia. Po jeho natukani sa radio neodblokovalo, ale vypisalo SAFE, bez moznosti zadania PIN-kodu znovu. Co teraz? :(

EDIT: tak zistil som, ze po dlhsej dobe (cca 1hod) sa do radia da opat napisat PIN-code.

Moja otazka teraz znie, ako napisem kod do radia? S ktorim tlacidlom potrvrdim kod?

RE: odpoviem si sam.. kod potvrdzujes s talcitkom > ...

jeeej, dakujem! :)

Konecne sa mi radio podarilo odblokovat s pomocou vsetkych svatych... Super, ze v Skoda servise mi dali zly kod do radia, fakt dakujem... myslim, ze som odnich nieco chcel naposledy... sklamanie, velkee

Editováno: , autor: 11Petuldo11
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, mám dotaz: po dlouhém hledání autorádia Audience to vzdávám, chci mít nové rádio co nejdříve - proto koupím Stream. Poněvadž mám autorádio Melody, předpokládám, že také já mám pouze 1 anténu. To lze řešit buď redukcí (rozdvojka), nebo jsem někde četl, že také interní anténou v palubovce, čímž by se teoreticky měl příjem, na rozdíl od rozdvojky, zlepšit. Čili kdybych řekněme koupil běžnou Škodováckou anténu (třeba tuto: http://forum.skodaho...ia-origo-skoda/), lze ten konektor připojit k rádiu + druhý konektor normálně vést ze střechy?

Jinak má-li rádio i PIN, co vše je potřeba udělat? Předpokládám, že musím najít někoho, kdo mi rádio naprogramuje, sám jej asi jednoduše nepřehodím, co..

Díky :kol-47:

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem rozšířil řady majitelů Octávií, co mě na autě celkem štve a mám chuť to vyhodit z okna je rádio Stream - mám takovou tu verzi mezi prvním a s MP3. Že nemá podporu mp3 bych překousl, i když těžko, ale co mě dovádí k šílenství je příjem, tedy spíš nepříjem rádia. Většinou to probíhá tak, že začne písnička (nejlépe nějaká moje oblíbená) a začne hrozně šumět. Písnička skončí, začnou reklamy a ty hrají čistě. :D Takže otázka zní - pokud vyměním současný Stream za novější s mp3 - bude i lepší příjem? Jaké originální autorádio do O2 před FL má nejlepší příjem a umí mp3? Různé nastavení LEARN atd. jsem zkoušel, trochu to pomůže, ale ze Swingu ve F2 jsem zvyklý na to, že kdekoliv v republice naladím třeba Evropu 2, tak hraje všude. U Streamu jen v Praze a i tak to nestojí za nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co jsem tu vyčetl, tak u mé verze (starší) je nějaký strop aktualizace FW (který tam nejspíše už je) a další aktualizace má až nová verze s mp3. Problémy s "lupáním" a vypínáním nemám, takže software asi (bohužel) poslední... Ale pokud něco takového existuje i pro můj Stream, tak bych to tam samozřejmě hned rád nahrnul. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vycházel jsem z přečtení tohoto tématu, kde si lidé už u nových aut s novými rádii a novými anténami stěžovali, že to nemá dobrý příjem, ani když jsou na dohled od vysílače. :D Pak tu bylo pár lidí s vyměněnými rádii na novou verzi s podporou mp3 a občas psali, že je to lepší - zajímala mě tedy osobní zkušenost někoho, kdo výměnu vykonal a zda to za to stojí. Pak už zbývá totiž jen Audience, které se hůř shání, je dražší a nevím, jestli si co se týče tuneru pomohu. Ale alespoň bych měl zásobu 6 CD s mp3, to by místo rádia mohlo na chvíli vystačit. Má tedy alespoň Audience lepší příjem?

Když jsem kdysi koupil Passata, tak taky neměl příjem - projel jsem ho diagnostikou a byla chyba na anténě - anténu jsem vyměnil a bylo to lepší. Ne tak lepší jako u Fabie, která má dvě antény, ale rozhodně lepší, než teď u Octavie - dalo se poslouchat Rockzone, což je teď skoro nemožné. U Octavie žádnou takovou chybu nemám, anténu preventivně měnit nechci, když tu čtu, že příjem je špatný už u nového rádia, tak se mi to zdá zbytečné. Druhou Octavii mám k dispozici, ale je to FL se Swingem a nechci tam cpát Stream.

Pak je tu možnost koupit neoriginál rádio, které by asi veškeré problémy vyřešilo, ale pak nastane další problém se zobrazením parkováků a klimatizace na rádiu, ovládání na volantu a handsfree...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

nazdar

moje skušenost s rádiem Stream bez mp3 je zatím dobrá, vím že to není žádna extra kvalita, ale zatím co potřebuji splnuje, rádio stejně poslouchám málo a když, tak stanice co mají dobrý signál, a tudíž není problém s rádiem

mp3 jsem vyřešil koupi Adaptér pro ovládání USB zařízení OEM rádiem - http://www.levnealarmy.com/adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vw-most-kon-aux-vstup/d-77160/

funguje bezvadně a jsem spokojen

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to moje zkušenost je zas opačná, včera jsem se vrátil ze Slovenska a za celou cestu se rádio poslouchat nedalo, myslím, že něco definitivně odešlo, každopádně když dám automatické vyhledání stanic, tak nenajde už vůbec nic. Anténa je volná, křivá a omlácená, takže ta půjde nová a rádio také přehodím na Stream s MP3, příjem bude lepší a i kdyby ne, tak podpora MP3 nekvalitu příjmu vykompenzuje. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, mám octavii II předfacelift r.v. 2004. Když jsem auto koupil bylo v něm neoriginální autorádio Panasonic, protože původní škodovácké prý někdo ukradl. Uvažuju o koupi škodováckého rádia stream s mp3 zhruba za 3000,-kč. Budu kvůli tomu muset něco měnit? Upravovat jednotku apod. nebo stačí rádia jen vyměnit? Na autě mám vzadu parkovací senzory, které však s neoriginálním rádiem nefungují, budou se streamem fungovat? Hodně jsem tady taky četl o problémech se signálem apod., má vůbec cenu rádio měnit? Případně doporučili byste mi něco jiného? Chci originální rádio jen kvůli vzhledu, protože panel s neoriginálním rádiem a pod ním prázdný šuplík nevypadá moc dobře... Předem díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

nazdar lidi, nejspíš jsem za blba, ale potřeboval bych poradit kde na octávii II najít aux výstup, otec má oktávku a za boha to nemůžu nikde najít, v nabídce rádia v nastavení je aux on/off je to tam pro srandu králikům a aux výstup tam nemusí být nebo je někde schovaný a já jsem ho neobjevil, v manuálu nic o aux výstupu není. Díky za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm rad by som sa opytal, Mam octaviu II FL, zadovazil som si streama s MP3 za slusny peniaz a mam otazku ci bude spolupracovat alebo treba nieco specialne kodovat, hmm? ked som ho tam dal prvykrat a vyskusal som kod hodilo to do safe, lenze po vyse dni mi nechce dovolit vyskusat nejaky iny kod... vzdy tam vypisuje safe bez moznosti toho aby sa dalo nieco napisat :( . Vyriesene moja chyba :p Keby sa nahodou nasiel niekto kto by vedel zistit kod na streama, tak ovela radsej dam na pivo dotycnemu... ako platit "autorizovany servis skoda "

Editováno: , autor: Tony350z
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...