SoptikJaryn Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Ahoj, prosim nevíte někdo kde by se daly sehnat písmena stejný jako je název OCTAVIA na zadku auta? Chtěl jsem už napsat do Boleslavi, ale zkusil jsem to ještě nejdřív tady Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 třeba tady http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=2592 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoptikJaryn Vloženo 7. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 třeba tady http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=2592 Díky, jsem to napsal ale asi špatně, myslel jsem další písmena abecedy mi to nějak nedošlo, že jsem to nenapsal ) Chci novej název Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Díky, jsem to napsal ale asi špatně, myslel jsem další písmena abecedy mi to nějak nedošlo, že jsem to nenapsal )Chci novej název a co chces napsat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Díky, jsem to napsal ale asi špatně, myslel jsem další písmena abecedy mi to nějak nedošlo, že jsem to nenapsal )Chci novej název Jedině poskládat se stávajích-Felicia,Fábia,Octávia a Superb nebo z nových Fábia,Roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 tak daji se sehnat stribrny pismena nalepovací ale je to jinej styl pisma nez ty origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoptikJaryn Vloženo 7. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Chltěl bych napsat CHLUPÁČ - problém je právě s tim H a P no jinej styl právě nechci to jsem už viděl, kdyby to aspoň bylo podobný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoptikJaryn Vloženo 7. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 tak daji se sehnat stribrny pismena nalepovací ale je to jinej styl pisma nez ty origo já zatim viděl dva druhy, kdyb jsi něco sehnal, mohl by jsi poslat odkaz? kdyby to bylo hodně podobný tak by to mohlo být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 nechej si to vyřezat v reklamce na ploteru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kadloss Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Viděl sem podobný písmena a to celou abecedu.Měli je u nás v Příbrami v obchodě s kuchynskými potřebami.Sem docela čučel a ani nebyli moc drahý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 to se normálně prodává ....v různých velikostech ....každý písmeno má vzadu samolepku, tak jen se sundá ochranná fólie a přilepí na auti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.